Любовни отношения между Лъв и Дева

Любовни отношения между Лъв и Дева

Връзката Лъв - Дева е чудесен пример, за това как едно партньорство може да се развива и разраства все по-силно с времето. И двамата имат много да се учат и да печелят един от друг и връзката им може да доведе само до положително развитие и за двата знака.

Лъвът има тенденция да бъде властен, но това дава възможност да извади по-срамежливата и тиха Дева от черупката си, като я социализира, настрои приятелски и й вдъхне увереност в обществото.

Лъвът също така, може да се разглежда като арогантен и бързата му необмислена реакция е склонна да го вкара в беда, но начело с Девата може да го преудулее и тя да му покаже как да се справя с проблемите по много по-спокоен начин, благодарение на дипломация и най-важното - толерантност към другите.

И двамата се стремят към подобни цели, а също и към силно партньорство. Трудолюбиви са и съвестни, което ги прави добри домакини. И двамата търсят лоялен и надежден партньор и често остават цял живот заедно, но ако това е невъзможно, почти винаги - най-добри приятели.


Още Статии

ПЛУТОН – СИЛА И МОЩ

За планетата Плутон - трансформация и сила, и мощ

ЗА СКРЪНДЗИТЕ И ПРАХОСНИЦИТЕ

Езотеричто обяснение, защо някои хора са скъперници, а други прахосници

ЗАЩО СЕ КАРАМЕ, СЪРДИМ И КАКЪВ Е КЛЮЧЪТ ЗА СДОБРЯВАНЕ

От къде идват конфликтите и как може да ги избегнем?

реклама