Любовни отношения между Лъв и Овен

Любовни отношения между Лъв и Овен

Когато Лъвът и Овена се срещнат, летят искри между тях. Овенът се възхищава на силата и смелия характер на Лъвът, а той е очарован от приключенския и смел Овен. И двамата споделят огнената страст на живота в пълния му смисъл.

Имат сходни интереси и предпочитания и двамата обичат партита, купони и срещите с нови хора, както и посещения на нови места. Те са много енергични и позитивни, вярват в успеха на работата в екип. Доста често са успешни, заедно в работната среда.

Лъвът и Овена мислят еднакво, но и двамата са индивидуалисти и в началото все още ще си позволяват лично пространство и от време на време свобода. И двамата са конкурентоспособни и темперамента им е активен, което допринася за това всеки да се опитва да доминира над другия.

И двамата искрено се възхищават  и уважават един друг и поради това, връзката не се очертава да бъде кратка.

Овенът поставя винаги своите партньори високо на пиедестал, което Лъвът намира за примамливо, но всички постоянни искания за внимание, бързо ще изнервят Овена. Лъвът трябва да се пази да не го отблъсне твърде далеч.

Овенът също има тенденция да бъде безотговорен, което на пръв поглед, Лъвът намира за привлекателно, но това може да започне да се превръща и в нещо твърде изморително. Ако и двамата са съгласни да се срещнат някъде в средата и да направят компромиси с тези си черти, действително могат да научат много неща един от друг.

Овен и Лъв заедно са добър тандем и силен съюз, тъй като са едновременно устойчиви и решилни и при тях нещата просто се случват. Те имат еднаква необходимост да създават вечни отношения на любов и преданост, но което може би ще е трудно да осъществят един с друг.


Още Статии

ПЛУТОН – СИЛА И МОЩ

За планетата Плутон - трансформация и сила, и мощ

ЗА СКРЪНДЗИТЕ И ПРАХОСНИЦИТЕ

Езотеричто обяснение, защо някои хора са скъперници, а други прахосници

ЗАЩО СЕ КАРАМЕ, СЪРДИМ И КАКЪВ Е КЛЮЧЪТ ЗА СДОБРЯВАНЕ

От къде идват конфликтите и как може да ги избегнем?

реклама