Любовни отношения между Лъв и Риби

Любовни отношения между Лъв и Риби

Противоположните качества, които Лъвът и Риби притежават биха били пречка за изграждането на една връзка. Въпреки това, те биха могли да работят върху тях и любовта да допринесе за това.

Лъвът ще бъде привлечен от добротата и чувствителността на Рибите, а тя ще се възхищава на силата и властта, които Лъвът притежава. Ще има няколко битки за надмощие, но Риби в крайна сметка ще позволяват на Лъва да води през повечето време. Рибите нямат желание да бъдат в центъра на вниманието и ще оставят Лъва, да получи това, за което жадува. Въпреки, че пасивната Риби ще се нуждае от повече разбиране, е склонна да се оттегли, запазвайки разочарованието дълбоко в себе си.

И двата знака могат да научат много един от друг. Лъвът насърчава Рибата да бъде по-изразителна, а той да бъде по-широко скроен. Проблеми могат да възникнат с темперамента на Лъва, но нежната Риба често е в състояние да успокои огнения му темперамент.

Риби обичат да бъдат обожавани и това идва естествено от Лъва, който защитава и се грижи за неговия партньор. Те ще се научат да се чувстват комфортно с топлата прегръдка на Лъва.

Преди всичко, партньорството Риби и Лъв може да се превърне в дълбока и смислена връзка за двата знака, защото ще бъдат доверчиви и лоялни един към друг.


Още Статии

ПЛУТОН – СИЛА И МОЩ

За планетата Плутон - трансформация и сила, и мощ

ЗА СКРЪНДЗИТЕ И ПРАХОСНИЦИТЕ

Езотеричто обяснение, защо някои хора са скъперници, а други прахосници

ЗАЩО СЕ КАРАМЕ, СЪРДИМ И КАКЪВ Е КЛЮЧЪТ ЗА СДОБРЯВАНЕ

От къде идват конфликтите и как може да ги избегнем?

реклама