От 2 – 25 февруари Венера в знак Водолей.

От 2 – 25 февруари Венера в знак Водолей.

От 2 – 25 февруари Венера в знак Водолей.

При преминаването на Венера от земния знак Козирог във въздушния знак Водолей, бъдете готови отново за рязка промяна на енергиите и тенденциите в областите, за които  отговаря планетата пред звездите, а това както знаете са любовта и парите. Когато Венера беше в Козирог звездите ни дадоха възможност малко да си починем от силните чувства. Това беше период, в който трябваше  да погледнем реално нещата в сферите, за които отговаря планетата.

Но сега Венера навлиза в нов знак с нова енергия, с нов късмет, за това не се изненадвайте и не се плашете, ако усетите изведнъж, че в чувствата ви има промяна. Сега всички ще сме по - контактни, благоразположени един към друг. Колкото и изненадващо да ви е, може да очаквате помощ и подкрепа от приятели, както и вие с готовност да помагате на приятели.

Това е момента, в който трябва да контактуваме с другите хора, да изказваме  своите чувства и мисли точно и ясно и понякога по много оригинален начин.

Подробно ще се спра на темите свързани с Венера и как те ще бъдат оцветени, когато планетата е в зодия Водолей, за да не пропуснете нещо. 

Любовен живот

Ето това е момента, в който в любовта не трябва да очаквайте нищо или по - скоро очаквайте всичко! Да, зная, звучи парадоксално, но това е точното определение на моментните енергии. Когато Венера е във Водолей, настъпва най-нестандартното и необяснимо поведение в интимния, романтичния, брачния и приятелски живот. За тава бъдете готови за всякакви изненади. Може да ви е трудно от енергиите на консервативната Венера в Козирог, да се пренастроите за новите енергии във Водолей, но ви съветвам да побързате, за да не пропуснете добрите възможности, тъй като Венера не стои дълго в знака и докато се туткате и колебаете, вече да сте пропуснали добри приятелски възможности. Обръщам се специално към родените с натални Венери в по – консервативни знаци. Бъдете готови, не губете време и се насладете на вълнуващи преживявания в най- прекрасното време на година Коледа и Нова година!

И така… какво да очаквате? На първо място нещо необичайно, ново и освободено от условности и рамки. Не се изненадвайте, дори и въздуха може да е наситен с идеите за свободната любов. От този здравословен въздух внимавайте да не се влюбите, любовта от „пръв поглед” ще е навсякъде, дори в рейса или в трамвая. За това слезте от колите, градския транспорт ви очаква, но ви предупреждавам, все пак не бързайте под въздействието на тези нови прекрасни чувства, да правите генерални промени в живота си. Наистина всичко наоколо ще е заредено с творческата енергия, но ако имате прекрасна постоянна връзка, тези енергия може да я канализирате не само в любовта, но и по друг начин, примерно в модернизиране на дома ви.

Когато Венера е във Водолей имаме желание  да бъдем повече сред хора, сега е момента да обменяме мисли и идеи. Уединението и тишината, която ни привличаше до скоро, когато Венера беше в Козирог, вече няма да ни бъде толкова интересна, за това не се колебайте и излизайте повече на вън.

До тук всичко е прекрасно, сбъдват се и най- съкровените ни мечти за свободна любов, нови преживявания, нови приятели, но знак Водолей може да постави и капанчета. Внимавайте да не идеализирате всичко свързано с планетата, да се откъснете от реалността и това да доведе до грешки в избора ви. Не си градете „въздушни кули” и не правете „пясъчни замъци“, защото срутването на тези въображаеми постройки е свързано с доста неприятни преживявания. Не забравяйте, колкото и да ни се иска Венера няма да е цял живот във Водолей.

Каквото и да стане, в този период със сигурност няма да ви бъде скучно! Ако търсите сериозни, традиционни и класически връзки, сега не е момента за това, но ако търсите добро приятелство, ето точно сега е момента.

Водолей се управлява от планетата на оригиналността и нестандартността - Уран. Енергиите на Уран не са подвластни на никакви стереотипи и това може да се отрази на всяка област, за която Венера отговаря. Мъжката половинка не трябва да се изненадва, ако дамите до тях в един ден са с вид на строги делови бизнес дами, а на другия ден с вид на тинейджерки - флиртуващи с всички. Това важи както за жените, така и за мъжете. В поведението ни винаги ще присъства свобода и липса на всякакви шаблони.

Все пак за какво мечтаят мъжете в любовта, когато Венера е във Водолей? Как вие, жени, може да ги изкушите?

На мъжете енергиите на Венера им влияят изключително силно, защото планетата показва романтичната им любов. В този период те ще се възхищават от оригинални, артистични и нестандартни жени. За тях няма да има значение жената какъв е цвета на кожата, каква религия изповядват или от каква националност са, само трябва да е интересна и нестандартна.

Сега е момента да се наслаждавате само на любовта и в никакъв случай не е момента да им намеквате, че любовта може да е свързана с  деца, семейство, сигурност, брак, пазарски чанти, дрънкане на тенджери в кухнята … Вие, жени за, да усетите наистина любовта на мъжете и възхищение в очите им бъдете максимално свободолюбиви и непредсказуеми. Не показвайте притеснения или ниско самочувствие.

Има време за всичко … сега времето е да действате със силата на светкавицата – ярко, кратко и запомнящо се!

За какво мечтаят жените в любовта, когато Венера е във Водолей? Как вие, мъже, може да ги изкушите?

Жените също са обладани от енергиите на Водолей, за това вие, мъже, ако искате жената до вас да се чувства пълноценна, бъдете максимално оригинални и непредвидими. За ваш късмет, това е единственият период, когато жените няма да се вълнуват колко сте „надеждни“ и „стабилни“ и ставате ли за семейство, а ще приемат  странностите ви за много секси.

Мъже, сега е момента да предложите на половинката примерно скок с бънджи или парашут, да летите с делтапланери, или по – безопасно с балон.  Да правите екстремни изкачвания в снежните планини, не се притеснявайте от реакцията на половинката, тя ще го приеме с ентусиазъм и интерес, но  най-важното за момента е, да не се опитвате да ограничавате свободата ѝ. Не задавайте въпроси, които могат да се изтълкуват като желание за обсебване. И, разбира се, не забравяйте да се възхищавате от нейните неочаквани прояви на поведение.

Освен за любовта и взаимоотношенията, Венера отговаря и за парите.

Звездите предупреждават много да внимавате с парите! В периода на Венера във Водолей парите могат да дойдат неочаквано и в голямо количество, но  също така неочаквано и много бързо да бъдат похарчени, наистина това е полезно за икономиката, но може да наруши тотално бюджета ви. Възможно е да си купите нова маркова техника или ги похарчите за нестандартни развлечения.

Външният вид и облеклото също са в сферата на Венера.

Не се изненадвайте, ако през този период ви привлича всичко ярко и необичайно. Избора на дрехи може много да се различава от обичайния ви вкус.  Може изведнъж да забравите официалния, строг и сдържан стил и да пристъпите към радикални изменения на своята външност. Тоалетите и грима ви ще се отличават с оригиналност.

Стилът може да бъда унисекс, да се обличате със свободни облекла в оригинални ярки, „биещи на очи” цветове.

Подходящи цветовете са свързани  на небето от спокойното до буреносното небе, също така и ярките цветове.

Препоръчваните камъни  са: александрит, сапфир и опушен топаз.

 

 


Още Статии

За витамините с РАДОСТ първа част

Как се усвояват витамините от езотерична - астрологическа гледна точка. Веднага отговарям - с радост и слях - хахахаха

За витамините с РАДОСТ- втора част

Как се усвояват витамините от езотерична - астрологическа гледна точка. Веднага отговарям - с радост и слях - хахахаха. втора част

Уран в Телец

Какво да очакваме следващите 7 години?

реклама