​И така, какво казва Луната за 19 септември ?

​И така, какво казва Луната за 19 септември ?

И така, какво казва Луната за 19 септември ?

БЛИЦ СЪВЕТИ ОТ ЛУНАТА

Луна в Скорпион

Ок:

- за хирургични намеси в областта на гърлото, синусите, горните дихателни пътища.

- за покупка на нова техника.

- за търсене на загубени вещи.

Не е Ок:

– за хирургични намеси в областта на половите органи, отделителната система, бъбреците и дебелото черво.

– за семейни тържества.

Луна в Скорпион - елемент Вода

Луната е в зодиакален знак Скорпион. Тя ще направи точен съвпад със Слънцето на родените през първите, вторите и третите градуси на зодията. Възможно е родените през този период да почувстват безпричинно напрежение, нервност и емоционална нестабилност, тъй като двете планети са с противоположна енергия: мъжката принадлежи на Слънцето, а женската – на Луната.

Луната действа не само на родените под знака Скорпион, но и на останалите зодии. Активира се подсъзнанието, нараства интуицията, способността да разбирате скритото, необяснимото. Емоциите са напрегнати. Не се изненадвайте, ако започнат да заливат обкръжението ви без контрол и доведат до потоп. В по-добрия случай - само до наводнение. Засилва се критичността, подозрителността, язвителността, ревността.

Как може да балансирате негативните тенденции?

Като се занимавате с творческа, интелектуална работа, която изисква ентусиазъм и много енергия. Тренирайте необичайните си способности. Периодът е добър за изпитания на нова техника, за работа, свързана с огън и метал. В тези дни имате възможност да решите дълго не поддаващи се на решение задачи, да се заемете с проблеми, до които нямате пряк достъп. Ако сте загубили нещо, сега е моментът да го потърсите. Може да започнете ремонт, свързан с разрушаване на ненужното и остарялото, но е необходимо да внимавате при работа с инструменти. В здравословен план имате добри прогнози за лечение на гърлото, горните дихателни пътища, синузит, хрема, ринит.

Ако не се налага, избягвайте хирургична намеса в областта на слабините, на половите органи и цялата отделителна система, на жлезите с вътрешна секреция, на дебелото черво, на бъбречните легенчета, на пикочоотделителните пътища. Разбира се, ако е наложително, не се съобразявайте с Луната, тъй като не става дума за фатални последици. Луната насища с кръв органите, за които отговаря, затова е възможно възстановяването да бъде по–бавно. Още Авицена е давал подобни съвети. Избягвайте тълпите. Отложете семейните тържества за по-благоприятна Луна, тъй като емоционалната напрегнатост може да доведе до скандали. Бъдете внимателни в метрото, както и при всякаква работа под земята.

Отношението към парите се сменя при различните Луни, а какво е днес?

Известно е, че не е лесно да се спестяват пари. Но ако днес, колкото и трудно да ви е, успеете да отделите  малка, съвсем символична сума, много скоро ще успеете да си купите нещо отдавна желано.

ШЕСТИ ЛУНЕН ДЕН

Ден на всички врачки, дори и най-некадърните днес могат да предсказват бъдещето. Най-добре е сами да си гледате. Изтеглете някоя карта от тестето и я анализирайте. Или изпийте едно турско кафе, обърнете чашата и разтълкувайте фигурите в нея в своя полза.

Това е ден на женското начало, любовта и прошката. Любов блика отвсякъде. Не се изненадвайте, ако всички  общуват със симпатия и доверие /може би трябва да изключим Парламента/.

Днес приемаме космическата енергия чрез словото, затова са важни менталното пречистване, медитацията и дихателните упражнения. Запалете ароматни пръчици, наслаждавайте се на различни миризми. Ако в ушите ви прозвънне камбанен звън или нещо подобно, приемете го като знак за правилно протичане на енергията. В случай, че нежната половинка има нужда от подмладяващи процедури, особено ако Луната е в Риби или в Дева, веднага да  си насрочи сеанси. Благоприятен ден за интелектуална дейност, обучение, духовни търсения, а също и за търсене на загубени хора, животни и вещи. Ден за укрепване на здравето. Ведическата традиция препоръчва този ден за строителство и работа, свързана с недвижими имоти.

Денят е свързан с емоционалния център, който се намира между гърдите и гър­лото. Не случайно до там достига кръстчето на медальона. Неправилното използване на енергията може да доведе до проблеми с кръвта или до астматичен пристъп.

Родените на Шести лунен ден са провод­ници на космическата енергия с думи. Трябва много да внимават какво говорят. Бързо възприемат нова информация. Това са добрите ученици в училище, които стават дейци на науката и изкуството. Постигат мечтите си, не се карат с околните. Някои от тях може да имат певчески способности.

Ако имате важна среща, сложете си бижу с камъни от хиацинт, цитрин. Ще ви донесе късмет.


Още Статии

ЗАЩО СЕ КАРАМЕ, СЪРДИМ И КАКЪВ Е КЛЮЧЪТ ЗА СДОБРЯВАНЕ

От къде идват конфликтите и как може да ги избегнем?

За витамините с РАДОСТ първа част

Как се усвояват витамините от езотерична - астрологическа гледна точка. Веднага отговарям - с радост и слях - хахахаха

реклама