И така, какво казва Луната за 20 септември ?

И така, какво казва Луната за 20 септември ?

И така, какво казва Луната за 20 септември ?

БЛИЦ СЪВЕТИ ОТ ЛУНАТА

Луна в Скорпион

Ок:

- за хирургични намеси в областта на гърлото, синусите, горните дихателни пътища.

- за покупка на нова техника.

- за търсене на загубени вещи.

Не е Ок:

– за хирургични намеси в областта на половите органи, отделителната система, бъбреците и дебелото черво.

– за семейни тържества.

Луна в Скорпион - елемент Вода

Луната е в зодиакален знак Скорпион. Тя ще направи точен съвпад със Слънцето на родените през първите, вторите и третите градуси на зодията. Възможно е родените през този период да почувстват безпричинно напрежение, нервност и емоционална нестабилност, тъй като двете планети са с противоположна енергия: мъжката принадлежи на Слънцето, а женската – на Луната.

Луната действа не само на родените под знака Скорпион, но и на останалите зодии. Активира се подсъзнанието, нараства интуицията, способността да разбирате скритото, необяснимото. Емоциите са напрегнати. Не се изненадвайте, ако започнат да заливат обкръжението ви без контрол и доведат до потоп. В по-добрия случай - само до наводнение. Засилва се критичността, подозрителността, язвителността, ревността.

Как може да балансирате негативните тенденции?

Като се занимавате с творческа, интелектуална работа, която изисква ентусиазъм и много енергия. Тренирайте необичайните си способности. Периодът е добър за изпитания на нова техника, за работа, свързана с огън и метал. В тези дни имате възможност да решите дълго не поддаващи се на решение задачи, да се заемете с проблеми, до които нямате пряк достъп. Ако сте загубили нещо, сега е моментът да го потърсите. Може да започнете ремонт, свързан с разрушаване на ненужното и остарялото, но е необходимо да внимавате при работа с инструменти. В здравословен план имате добри прогнози за лечение на гърлото, горните дихателни пътища, синузит, хрема, ринит.

Ако не се налага, избягвайте хирургична намеса в областта на слабините, на половите органи и цялата отделителна система, на жлезите с вътрешна секреция, на дебелото черво, на бъбречните легенчета, на пикочоотделителните пътища. Разбира се, ако е наложително, не се съобразявайте с Луната, тъй като не става дума за фатални последици. Луната насища с кръв органите, за които отговаря, затова е възможно възстановяването да бъде по–бавно. Още Авицена е давал подобни съвети. Избягвайте тълпите. Отложете семейните тържества за по-благоприятна Луна, тъй като емоционалната напрегнатост може да доведе до скандали. Бъдете внимателни в метрото, както и при всякаква работа под земята.

Отношението към парите се сменя при различните Луни, а какво е днес?

Известно е, че не е лесно да се спестяват пари. Но ако днес, колкото и трудно да ви е, успеете да отделите  малка, съвсем символична сума, много скоро ще успеете да си купите нещо отдавна желано.

ШЕСТИ ЛУНЕН ДЕН до 12.39 ч.

Ден на всички врачки, дори и най-некадърните днес могат да предсказват бъдещето. Най-добре е сами да си гледате. Изтеглете някоя карта от тестето и я анализирайте. Или изпийте едно турско кафе, обърнете чашата и разтълкувайте фигурите в нея в своя полза.

Това е ден на женското начало, любовта и прошката. Любов блика отвсякъде. Не се изненадвайте, ако всички  общуват със симпатия и доверие /може би трябва да изключим Парламента/.

Днес приемаме космическата енергия чрез словото, затова са важни менталното пречистване, медитацията и дихателните упражнения. Запалете ароматни пръчици, наслаждавайте се на различни миризми. Ако в ушите ви прозвънне камбанен звън или нещо подобно, приемете го като знак за правилно протичане на енергията. В случай, че нежната половинка има нужда от подмладяващи процедури, особено ако Луната е в Риби или в Дева, веднага да  си насрочи сеанси. Благоприятен ден за интелектуална дейност, обучение, духовни търсения, а също и за търсене на загубени хора, животни и вещи. Ден за укрепване на здравето. Ведическата традиция препоръчва този ден за строителство и работа, свързана с недвижими имоти.

Денят е свързан с емоционалния център, който се намира между гърдите и гър­лото. Не случайно до там достига кръстчето на медальона. Неправилното използване на енергията може да доведе до проблеми с кръвта или до астматичен пристъп.

Родените на Шести лунен ден са провод­ници на космическата енергия с думи. Трябва много да внимават какво говорят. Бързо възприемат нова информация. Това са добрите ученици в училище, които стават дейци на науката и изкуството. Постигат мечтите си, не се карат с околните. Някои от тях може да имат певчески способности.

Ако имате важна среща, сложете си бижу с камъни от хиацинт, цитрин. Ще ви донесе късмет.

СЕДМИ ЛУНЕН ДЕН след 12.39 ч.

Това е магически ден. Ако  счупите нещо през този ден, е сигнал, че не всичко е наред. Затова избягвайте гръцките таверни. Внимавайте какво говорите, защото казаното днес се реализира. Не давайте празни обещания и не употребявайте ругатни, не кълнете. Звездите съветват да ограничите контактите с хора, които ви дразнят, за да няма после: „Ама аз не исках да кажа точно това, а то какво стана”…

Уязвими са белите дробове, намалете цигарите. Не се притеснявайте ако натоварвате ръцете, днес може планина да повдигнете. Добър ден за хирургически операции. Сънищата се сбъдват, но са трудни за разгадаване.

Лесно можете да настинете, затова си сложете шалче и без това е модерно. Избягвайте да пишете писма, да късате хартия и да вадите  зъби, ако не е наложително.

Ден на приро­дните стихии и духове, контакт с тях може да направите с молитви. Ако имате говорни проблеми като заекване, дислекция или искате да се откажете от  паразитни думи, сега е моментът. Помълчете малко, не лъжете. Добре е да се яде пилешко месо и яйца. Ако ви се присъни боен петел, Космосът ви предупреждава да бъдете много внимателни.

Като цяло, благоприятен ден. Различните традиции препоръчват пътешествия, начало на пътуване, на всичко, което е свързано с транспортни средства, хирургическа намеса и всякакво лечение. Препоръчват се дейности, които бързо могат да бъдат завършени.

Енергиите на деня са свързани с белите дробове. Ако не я използвате правилно, може да получите сигнал чрез болно гърлото, кашлица, а и по-сериозни сигнали - чрез пневмония.

Родените на Седми лунен ден на ниско ниво са  като „ветропоказатели" – въртят се всички посоки и често ги наричат събирачи на клюки. На високо ниво тези, които са намерили посоката в живота си, могат да станат природ­ни магове, тъй като могат да общуват с духовете на природата.


Още Статии

ЗАЩО СЕ КАРАМЕ, СЪРДИМ И КАКЪВ Е КЛЮЧЪТ ЗА СДОБРЯВАНЕ

От къде идват конфликтите и как може да ги избегнем?

За витамините с РАДОСТ първа част

Как се усвояват витамините от езотерична - астрологическа гледна точка. Веднага отговарям - с радост и слях - хахахаха

реклама