​И така, какво казва Луната за 21 септември ?

​И така, какво казва Луната за 21 септември ?

И така, какво казва Луната за 21 септември ?

БЛИЦ СЪВЕТИ ОТ ЛУНАТА

Луна в Стрелец

Ок:

- за хирургични намеси в областта на белите дробове.

- за пътуване, екскурзии, пътешествия в чужбина.

- за обучение.

- за решаване на юридически проблеми.

- за дихателни практики.

- за покупки на спортни стоки.

Не е Ок:

– за хирургични намеси в областта на бедрата, таза, седалището, кръста, черния дроб, кожа, жлъчен мехур.

– за ново строителство.

Луна в Стрелец - елемент Огън

Луната в зодиакален знак Стрелец. Тя ще направи точен съвпад със Слънцето на родените през първите, вторите и третите градуси на зодията. Възможно е родените през този период да почувстват безпричинно напрежение, нервност и емоционална нестабилност, тъй като двете планети са с противоположна енергия: мъжката принадлежи на Слънцето, а женската – на Луната. Затова пазете сърцето си, избягвайте излишните вълнения.

Луната действа не само на родените под знака Стрелец, но и на останалите зодии. Не се изненадвайте, ако започнете да гледате на живота по-оптимистично, жизнерадостно, с повишена щедрост към другите и с благожелателност. Може да се появи стремеж към покровителство, а също и желание да пофилософствате.

Препоръчва се:

Пътувания, екскурзии, запознаване с културата на чужди страни, обсъждане на философски проблеми. Ефективно е обучението и преподаването. Добър период за решаване на юридически проблеми, за начало на съдебни дела, начало на сътрудничество с чуждестранни фирми. Перспективни са всички занимания, свързани с животни, спорт (особено конния), както и дресировка на кучета. Добро време за лечение на болести на белите дробове. Ефективни са всички дихателни практики.

Не се препоръчва:

Хирургична намеса в областта на бедрата, тазовата област, седалищния нерв, кръста и бедрената кост, разбира се, ако не е наложително. В противен случай не се съобразявайте с Луната, тъй като не става дума за фатални последици. Луната насища с кръв органите, за които отговаря, затова е възможно възстановяването да бъде по–бавно. Още Авицена е давал подобни съвети. Неподходящо време за начало на строителство,  за работа, свързана с обработката на камъни.

Отношението към парите се сменя при различните Луни, а какво е днес?

Разходете се из магазините с половинката си, за да може и той да се ориентира как стоят нещата, а не да пита в края на месеца къде се дянаха парите. Но засега положението е под контрол и не се налага да прибягвате към "неприкосновения запас", който направихте, когато Луната беше в Скорпион. Обратно, може да опитате късмета си на лотария, рулетка или карти. И въобще не бива да се учудвате на появата на неочаквани пари, които днес ще ви донесат само късмет. Все пак, дори и в тази Луна, не прекалявайте с хазартните игри. За всичко и по всяко време ни е необходим здрав разум.

СЕДМИ ЛУНЕН ДЕН до 13.50 ч.

Това е магически ден. Ако  счупите нещо през този ден, е сигнал, че не всичко е наред. Затова избягвайте гръцките таверни. Внимавайте какво говорите, защото казаното днес се реализира. Не давайте празни обещания и не употребявайте ругатни, не кълнете. Звездите съветват да ограничите контактите с хора, които ви дразнят, за да няма после: „Ама аз не исках да кажа точно това, а то какво стана”…

Уязвими са белите дробове, намалете цигарите. Не се притеснявайте ако натоварвате ръцете, днес може планина да повдигнете. Добър ден за хирургически операции. Сънищата се сбъдват, но са трудни за разгадаване.

Лесно можете да настинете, затова си сложете шалче и без това е модерно. Избягвайте да пишете писма, да късате хартия и да вадите  зъби, ако не е наложително.

Ден на приро­дните стихии и духове, контакт с тях може да направите с молитви. Ако имате говорни проблеми като заекване, дислекция или искате да се откажете от  паразитни думи, сега е моментът. Помълчете малко, не лъжете. Добре е да се яде пилешко месо и яйца. Ако ви се присъни боен петел, Космосът ви предупреждава да бъдете много внимателни.

Като цяло, благоприятен ден. Различните традиции препоръчват пътешествия, начало на пътуване, на всичко, което е свързано с транспортни средства, хирургическа намеса и всякакво лечение. Препоръчват се дейности, които бързо могат да бъдат завършени.

Енергиите на деня са свързани с белите дробове. Ако не я използвате правилно, може да получите сигнал чрез болно гърлото, кашлица, а и по-сериозни сигнали - чрез пневмония.

Родените на Седми лунен ден на ниско ниво са  като „ветропоказатели" – въртят се всички посоки и често ги наричат събирачи на клюки. На високо ниво тези, които са намерили посоката в живота си, могат да станат природ­ни магове, тъй като могат да общуват с духовете на природата.

ОСМИ ЛУНЕН ДЕН след 13.50 ч.

Ден за покаяние и прощаване на чуждите грешки, надявайки се, че и нашите ще бъдат простени. Опишете всичко, което ви тежи, изгорете го, изсипете пепелта в течаща вода. Препоръчва се разтоварващ режим на хранене, растителна храна и риба, да не се вечеря след 19 часа. Успешни са командировки, преговори и преместване в друг дом. Благоприятен момент за пътуване, пътешествия  физическа активност, занимания с изкуство и дейности, свързани с недвижими имущества, а също така това е един от най-добрите дни за всякакви начинания.

Осми лунен ден е ден за покаяние, но не се препоръчват практики с огън. Подходящ момент за приготвяне на лекарства за всички болести. Денят е свързан със стомаха и периферната нервна система. При неправилното протичане на космическите енергии, са възможни стомашни болки, вътрешно треперене, или усещане, че ви „го­рят" ушите. Болестите в този ден могат да се окажат критични.

Родените на Осми лунен ден са хора, които могат да повтарят  едни и същи грешки и да попадат в едни и същи емоционални капани, но не е фатално, защото са родени алхимици, които имат способността да изгарят и да се възраждат като птицата Феникс. Животът им ще премине в непрестанни промени. Възможно е от време на време да губят контрол. Звездите препоръчват да  развиват вътрешна дисциплина.

Ако имате важна среща, сложете си бижу с камъни от ахат, хризолит и червен хиацит. Тези камъни ще ви донесат късмет.


Още Статии

ЗАЩО СЕ КАРАМЕ, СЪРДИМ И КАКЪВ Е КЛЮЧЪТ ЗА СДОБРЯВАНЕ

От къде идват конфликтите и как може да ги избегнем?

За витамините с РАДОСТ първа част

Как се усвояват витамините от езотерична - астрологическа гледна точка. Веднага отговарям - с радост и слях - хахахаха

реклама