​ И така, какво казва Луната за 22 септември ?

​ И така, какво казва Луната за 22 септември ?

 И така, какво казва Луната за 22 септември ?

БЛИЦ СЪВЕТИ ОТ ЛУНАТА

Луна в Стрелец

Ок:

- за хирургични намеси в областта на белите дробове.

- за пътуване, екскурзии, пътешествия в чужбина.

- за обучение.

- за решаване на юридически проблеми.

- за дихателни практики.

- за покупки на спортни стоки.

Не е Ок:

– за хирургични намеси в областта на бедрата, таза, седалището, кръста, черния дроб, кожа, жлъчен мехур.

– за ново строителство.

Луна в Стрелец - елемент Огън

Луната в зодиакален знак Стрелец. Тя ще направи точен съвпад със Слънцето на родените през първите, вторите и третите градуси на зодията. Възможно е родените през този период да почувстват безпричинно напрежение, нервност и емоционална нестабилност, тъй като двете планети са с противоположна енергия: мъжката принадлежи на Слънцето, а женската – на Луната. Затова пазете сърцето си, избягвайте излишните вълнения.

Луната действа не само на родените под знака Стрелец, но и на останалите зодии. Не се изненадвайте, ако започнете да гледате на живота по-оптимистично, жизнерадостно, с повишена щедрост към другите и с благожелателност. Може да се появи стремеж към покровителство, а също и желание да пофилософствате.

Препоръчва се:

Пътувания, екскурзии, запознаване с културата на чужди страни, обсъждане на философски проблеми. Ефективно е обучението и преподаването. Добър период за решаване на юридически проблеми, за начало на съдебни дела, начало на сътрудничество с чуждестранни фирми. Перспективни са всички занимания, свързани с животни, спорт (особено конния), както и дресировка на кучета. Добро време за лечение на болести на белите дробове. Ефективни са всички дихателни практики.

Не се препоръчва:

Хирургична намеса в областта на бедрата, тазовата област, седалищния нерв, кръста и бедрената кост, разбира се, ако не е наложително. В противен случай не се съобразявайте с Луната, тъй като не става дума за фатални последици. Луната насища с кръв органите, за които отговаря, затова е възможно възстановяването да бъде по–бавно. Още Авицена е давал подобни съвети. Неподходящо време за начало на строителство,  за работа, свързана с обработката на камъни.

Отношението към парите се сменя при различните Луни, а какво е днес?

Разходете се из магазините с половинката си, за да може и той да се ориентира как стоят нещата, а не да пита в края на месеца къде се дянаха парите. Но засега положението е под контрол и не се налага да прибягвате към "неприкосновения запас", който направихте, когато Луната беше в Скорпион. Обратно, може да опитате късмета си на лотария, рулетка или карти. И въобще не бива да се учудвате на появата на неочаквани пари, които днес ще ви донесат само късмет. Все пак, дори и в тази Луна, не прекалявайте с хазартните игри. За всичко и по всяко време ни е необходим здрав разум.

ОСМИ ЛУНЕН ДЕН до 14.58 ч.

Ден за покаяние и прощаване на чуждите грешки, надявайки се, че и нашите ще бъдат простени. Опишете всичко, което ви тежи, изгорете го, изсипете пепелта в течаща вода. Препоръчва се разтоварващ режим на хранене, растителна храна и риба, да не се вечеря след 19 часа. Успешни са командировки, преговори и преместване в друг дом. Благоприятен момент за пътуване, пътешествия  физическа активност, занимания с изкуство и дейности, свързани с недвижими имущества, а също така това е един от най-добрите дни за всякакви начинания.

Осми лунен ден е ден за покаяние, но не се препоръчват практики с огън. Подходящ момент за приготвяне на лекарства за всички болести. Денят е свързан със стомаха и периферната нервна система. При неправилното протичане на космическите енергии, са възможни стомашни болки, вътрешно треперене, или усещане, че ви „го­рят" ушите. Болестите в този ден могат да се окажат критични.

Родените на Осми лунен ден са хора, които могат да повтарят  едни и същи грешки и да попадат в едни и същи емоционални капани, но не е фатално, защото са родени алхимици, които имат способността да изгарят и да се възраждат като птицата Феникс. Животът им ще премине в непрестанни промени. Възможно е от време на време да губят контрол. Звездите препоръчват да  развиват вътрешна дисциплина.

Ако имате важна среща, сложете си бижу с камъни от ахат, хризолит и червен хиацит. Тези камъни ще ви донесат късмет.

ДЕВЕТИ ЛУНЕН ДЕН след 14.58 ч.

Не вярвайте в сънищата, които сънувате през този ден. Възможно е да имате желание да си отмъстите за несправедливо нанесена обида. Наистина това желание е нормално, но Луната съветва  да отложите отмъщението за друга Луна, а не в Риби, защото последиците няма да са благоприятни за вас, тоест ще си останете обидени и няма да получите удовлетворение. Избягвайте конфликтност и агресивност, лоши мисли и желания. Лесно й е на Луната да дава съвети, а как се изпълняват!… Чак пък и лоши мисли да нямаме, оказва се, че и там има цензура…  Не се хабете с диети, гладуването в този лунен ден няма да има ефект. Въздържайте се от съдбоносни решения.

Ден за проверка на това, което сте направили до тук. Внимавайте, Космосът може да ви подложи на изкушения, съблазни, да ви срещне с хора, които да ви измамят и то само за да ви проверят. С правилно отношение към нещата и ако сте работили за духовното си израстване, няма да имате проблеми. Ще разкриете всички измами и заблуждения. Затова някои наричат този ден за сатанински.

Спомнете си традициите, които идват от рода на майка ви, живота й, съветите й, спомнете си за майка си. Почистете стаята си, не само защото тя така ви е учила. Направете ментално пречистване. Спомнете си за всички хора, които са ви обидили. Направете си астрална защита. Използвайте енергиите на деня, които са подходящи за  разваляне на магии и урочасване.

Ден на борба, изостряне на конфликти, повишаване на риска. Не трябва да започвате нови неща, особено ако са свързани с получаване на материални блага. Препоръчват се физически натоварвания, работа със земята, грижи за растения и животни.

В Девети лунен ден не трябва да се ядат гъби и продукти, които имат фалически символ - салам, моркови и т.н. Мно­го е вредно да проявявате горделивост, да потиска­те другите хора. Избягвайте да се гледате в огледало, особено в цял ръст. Лоша поличба е да разлеете мляко или да счупите огледало.

Денят е свързан с гръдта. Ако има  нарушаване в духовен план, може да имате болки в гръдната кост и потискащо чувство, което може да премине в невралгия и дори в стенокардичен пристъп.

Родените на Девети лунен ден живеят дълго. Важно е да имат възвишена цел и желание за духовно израстване. Повечето от тях са невероятно чаровни и магнетични. Понякога предпочитат задкулисната дейност пред честните битки. Постоянно трябва да се прочистват, тъй като са изначално осквернени. Трябва да чистят дома си. Боклукът  да се изхвърля само по светло.

Ако имате важна среща, сложете си бижу с камък  александрит, черна перла и опушен кварц. Ще ви донесе късмет.

 


Още Статии

ЗАЩО СЕ КАРАМЕ, СЪРДИМ И КАКЪВ Е КЛЮЧЪТ ЗА СДОБРЯВАНЕ

От къде идват конфликтите и как може да ги избегнем?

За витамините с РАДОСТ първа част

Как се усвояват витамините от езотерична - астрологическа гледна точка. Веднага отговарям - с радост и слях - хахахаха

реклама