От какво се интересуват мъжете от различните зодии в интернет?

От какво се интересуват мъжете от различните зодии в интернет?

Овен - новини и спорт

Под управлението на Марс се намират всички спортни ресурси, към които представителите на този зодиакален знак проявяват голям интерес. Стремежът към промяна и желанието първи да узнаят интересните информации правят от Овните чести посетители на новинарските сайтове. Сексът също е под влиянието на Марс. Затова мъжете Овни често наминават към еротичните страници. Но за разлика от представители на други зодии, те не крият това, а с удоволствие разказват за видяното. Нямат особен интерес към рекламите в мрежата. Рядко кликват на банери и то само когато се интересуват от съответната услуга.

Телец - борси и блогове

Деловият Телец е постоянен посетител и внимателен анализатор на финансовите сайтове. Ако дълго време има достъп до интернет, той започва да търси практическа изгода - посещава аукциони, борси или си прави собствен блог с подобна насоченост. Все пак човекът от този знак не може да си позволи да пилее времето си. За Телците мрежата е и развлечение. Затова те влизат и в сайтове, предлагащи забавления. Склонността им към флиртове и постоянното желание да имат обожатели ги водят към страници за запознанства. Привличат ги преди всичко красиво оформените сайтове. Склонни са да чатят цяла нощ с непознат човек.

Близнаци - музика и филми

Представителите на този знак са с разнообразни интереси, преди всичко ползват търсачки и каталози. Обичат анимация, музика, обсъждат и свалят филми. Ценят не оформлението на сайтовете, а информационната им наситеност и интерактивност. Близнаците обичат да посещават и научни сайтове. Любовта им към книгите ги кара да свалят романи на електронен носител. Влече ги общуването като цяло и затова те редовно коментират по форуми и чатове. Способни са да завързват добри приятелства в мрежата. Прекарват повече време в интернет, отколкото представителите на другите зодии. Понякога изглеждат като пристрастени.

Рак - кулинария и запознанства

Доста внимателни по принцип в живота и в интернет Раците държат на безопасността и конфиденциалността. Те са чести посетители на чатове и сайтове за запознанства, но го правят внимателно - нерядко под фалшива самоличност. Причината за това е, че са неуверени в установяването на контакти на живо. Обичат да посещават астрологически, психологически и кулинарни портали, активно участват в допитвания. Никога не кликват на банерите, защото не се доверяват на рекламите в сайтовете. Склонни са обаче да правят покупки чрез интернет, но само от проверени сайтове и предпочитат плащане при доставка.

Лъв - каузи и пазаруване

Лъвът никога не обръща внимание на рекламните банери и правилно. Собственото му достойнство не позволява да се доверява на рекламни послания, нещата, с които се занимава, винаги са реални. Лъвовете прекарват доста време в мрежата. Интересите на представителите на зодията са разнообразни. Родените под този слънчев знак рядко създават свои сайтове. Но ако го направят, там има какво да се види - често са посветени на кауза, която преследват фанатично. Информацията в тях интересна, но и оформлението не пада по-долу. Лъвовете са склонни да пазаруват от интернет, да купуват самолетни билети, да запазват хотели и пр.

Дева - политика и форуми

Сферата на интересите на Девите също е доста голяма. Затова и на тях им е трудно да кажат какви теми ги интересуват - увлича ги абсолютно всичко. Интернет за тях е начин да надграждат ерудицията си, да разширят кръгозора си, да научат нещо ново. Обичат новинарските и политическите сайтове, постоянни участници са във форумите. Там лесно може да ги познаете по критичните изказвания и дългите спорове, при това грижливо написани без правописни грешки. Към рекламите в мрежата се отнасят с разбиране, хвърлят им по някой поглед. Като съвестни домакини и добри родители се включват и в подобни чатове.

Везни - тестове и чатове

Повече от всичко Везните се интересуват от общуването във всичките му проявления и форми. Затова представителите на тази зодия много обичат психологическите тестове, падат си и по хороскопи, игри и разговори в чата. Както и Близнаците те прекарват доста време в нета, дори на моменти стават зависими от него. Не знаят кога точно да спрат и често се оказва, че освен дните прекарват пред компютъра и нощите си. В сайтовете ценят хармоничното съчетаване на дизайн и информативност. Визията е това, което моментално привлича вниманието им, ако обаче няма добро съдържание, нищо не може да ги задържи в страницата.

Скорпион - секс и езотерика

Скорпионът обича сайтове за секс, магии и езотерика. Не са му чужди и финансовите ресурси, въпросите за кредитирането и недвижимите имоти. Екстремните спортове, криминалните новини и произшествията също са теми, близки до този зодиакален знак. Тематиката на любимите му сайтове е доста практична - всички имат отношение към всекидневието. Често посещават страници с вицове. В дизайна предпочитат тъмни тонове, особено ако са съчетани с червено. Понеже държат да са информирани, понякога посещават страници, които никой друг не поглежда, но това ги прави компетентни по шантави въпроси.

Стрелец - туризъм и просвета

Стрелецът обича пътешествията, затова е чест посетител в сайтовете за туризъм, почивки, курорти и всякакви дейности, свързани с пътувания по вода, суша и въздух. Хората от знака разглеждат забележителностите на различни страни и така се чувстват сякаш са ги посетили. Спортните сайтове и страниците за новини също харесват на Стрелеца. Стремежът му да се усъвършенства го води и до образователните портали. Много представители на този знак се интересуват от теми, свързани с религията и философията, но това не са основните им интереси. Склонни са да разглеждат и сайтове за запознанства и секс.

Козирог - само информация

Доста консервативни, представителите на тази зодия прекарват най-малко време от всички знаци в интернет. Висенето в мрежата според тях съвсем не е подходящ начин да оползотворят времето си. Практически Козирогът не посещава развлекателни сайтове, а търси в нета само необходимата му на момента информация. В същото време има доверие в новите технологии и може да подбере персонал или да си потърси работа с нейна помощ. Предпочита да чете новинарски сайтове и каталози, понеже намира информацията в тях за добре структурирана. Не е любител на социалните мрежи, рекламните банери и чатовете.

Водолей - всичко, всичко, всичко

Може да се каже, че интернет е най-голямата мания и стихия на Водолея. Навсякъде в нета представителите на знака могат да научат нещо ново, да се усетят наистина свободни в търсенията си и това ги кара да се чувстват като господари. В мрежата те се стремят към оригиналното и бързо намират нови сайтове или възможности. Те са потребители на електронните платежни системи. Нямат най-популярни теми, четат наистина всичко - от новини през мода и компютри, чак до кулинария. Ако искате да привлечете Водолей към сайта си, нужно е в него да разказвате за последни постижения и открития. В каква област не е важно.

Риби - защита и астрология

Само представителите на този знак посещават редовно сайтовете за антивирусни програми, защото защитата на личната територия е много важна за Рибите. Те, както и Раците, се стремят към безопасност, но не и към конфиденциалност. Посещават сайтове за психология, астрология, за особеностите на човешката душа, за минал живот и НЛО. Всичко, свързано с паранормалните явления, може да ги прикове пред монитора в продължение на часове. Обичат игрите в мрежа - това създава у тях усещане за океан, в който те плуват. Към рекламите се отнасят пасивно, но пък сърфират педантично и лесно намират нещата, които търсят.

Ако желаете да изготвим вашия личен светски или кармичен хороскоп, моля поръчайте тук: http://astrolife.bg/horoskopi/lichni-svetski или http://astrolife.bg/horoskopi/lichni-karmichni


Още Статии

Ретрограден Меркурий в Скорпион

Ретрограден Меркурий в Скорпион- какво да очакваме от планетата?

Уран в Телец

Какво да очакваме следващите 7 години?

Обиди и Прошки

Защо е необходимо да прощаваме?

реклама