АРОМАТИТЕ НА ЗОДИИТЕ

АРОМАТИТЕ НА ЗОДИИТЕ

Зодиакалният знак, под който сме родени, определя не само характера ни. Всеки зодиакален знак има свой аромат. Изборът на подходящ парфюм влияе положително на нашата психика и интелект. Този хороскоп ще ви помогне при избора на подарък за близки и приятели.

 Овен

Девизът на този огнен знак е: "Винаги напред!" Овните с въодушевление правят планове, но не винаги ги реализира искате да им подарите цветя, най-добрият избор ще бъде - лалета или гладиоли. Те обичат класически парфюми със силно изразен аромат. Острите ухания ги активизират, правят ги по-съсредоточени и внимателни. Дървесните нотки подобряват самочувствието им и ги въодушевяват за добри дела. Овните се впечатляват от подарък във вишневочервена опаковка.

Подходящи аромати:

Жени: Аlluге,  Сосо,  Орium,  Сhаnеl 5,Magic Noire

Мъже: Кепzо, Сгееп ]епs, М.]огdап, Опе Men Show

ТЕЛЕЦ

Телецът е щастлив, когато в семейството му цари спокойствие и хармония. Той няма влечение към всякакви изменения и нововъведения. Обича природата, романтиката не му е чужда. Цъфнало люляково клонче през пролетта може да му завърти главата. За Телеца най-подходящи са парфюми с характерни цветни-сладникави нотки, а също така свежият аромат на бергамот (вид круша) Този парфюм стимулира чувството им за естетика и склонността им към леност. Дъхът на горски мъх им помага да се приспособят по-лесно към всякакви промени и нововъведения, правейки ги по-преприемчиви и активни. Телецът ще се зарадва радва на голям флакон в яркочервена или яркозелена опаковка

Подходящи аромати:

Жени: Амаrig, Сhаmраgпе, Огganza,XS

Мъже: Еgоist, Fаhгеnheit, Нugо,Yatagan

БЛИЗНАЦИ

Те са много любознателни, подкрепят всевъзможни нови идеи и искат да изпробват всичко в живота, поради което често се парят. Обичат рози и момини сълзи. В тяхната представа раят е градина с аромат на рози. На техния активен начин на живот подхождат свежи аромати, особени с цитрусови нотки. Такъв аромат влияе положително на психиката и спомага за по-добра организираност

Ароматите на подправки и свежа зеленина са способни да стабилизират тяхната  нервна система. Подарете им екстравагантен и в същото време весел светложълт цвят или небесно което ще доставите на Близнака огромно удоволствие.

Подходящи аромати:

Жени: 5-Аvепue, 1881-Сеrruti, Luа Раг Кепго, Рlеаsuгеs

Мъже: Аguа Digio, Вluе ]епs,Versus,What, АЬоut Аdаm

РАК

За чувствителния и емоционален Рак е особено важна спокойната атмосфера и хармонията. Ракът е воден знак, затова той почива най- добре  на морският бряг, където се зарежда с енергия. Свежият мирис на море  и найнственият

дъх на кактуса вдъхновяват творческия дух на Рак. Неговият любим парфюм  е с дъх на лято и с цветно-фруктов

аромат. Жасминът дава сили на Рака. Най-

добрият подарък е закръглен флакон в

тъмножълта опаковка. Често пъти Ракът

харесва и белия цвят, символ на светлина и чистота.

Подходящи аромати:

Жени: Аgиа Di gio, Еsсаре, L'Еuа D Issey,Magnetic

Мъже:  Сооl Wotег,  1881-Сеrruti, ]оор/ Rеаd, Pleasires

Лъв

Лъвът притежава неизчерпаема енергия, на която всеки от нас може да завиди. Идеалният парфюм за него е комбинация от цветни и класически елегантни съставки. Лъвът реагира най-чувствително на наситените аромати. Свежият мирис на нарциса го вдъхновява и е в състояние да пропъди неговите мрачни мисли. Дървесните нотки развиват неговото чувство на увереност в себе си и укрепват чувството му за собствено достойнство. Лъвът няма да устои пред голям флакон, оформен с фантазия в жълта, зелена или златиста опаковка.

Подходящи аромати:

Жени: Еnеrпiti, Мiss Dioг, Раris, Роisоп

Мъже: Нavапа, Роlо 5рогt, Rоmо Uorro,Zino Davidof

ДЕВА

Повечето Деви са прекалено разумни, обичат всичко да бъде по правилата. Техните балкони обикновено са потъ-нали в зеленина. За тях е особено важно материалното благополучие. Силните цветни аромати, екзотичните аромати и миризми са способни да ги настроят на романтична вълна, само ако чувството им за реалност не надвие. На Девите ще се хареса флаконче в строга геометрична форма. Може да им въздейства силно една зелена или синя опаковка.

Подходящи аромати:

Жени - Paloma Pikasso, Diva, Roma,Anais,

Мъже – Jazz,One, Sculpture,Angel

ВЕЗНИ

Везните са въздушен знак и затова те с лекота се справят с онези неща, които на другите причиняват безсънни нощи. Предпочитат рози и фрезии. В техните градини цъфтят теменужки и есенни цветя. Сладките аромати ги правят по-уверени в себе си. Топлите тютюневи нотки ги правят и по-решителни. На Везните ще им бъде приятно, ако им подарите флакон с правилна форма и закръглени ръбове в синьо-зелена опаковка.

Подходящи аромати:

Жени: СаЬпеlа Sаbаtini, Роеmе, Рriscilla Prisley,Venezia

Мъже : Hugo,Declaration,Boss Elements,Black Seans

Скорпион

С борбения си характер Скорпионът прави това, което си намисли. Неговият девиз е: "Всичко или нищо!" Ако съумеете да го предразположите, смятайте, че имате верен приятел. Скорпионите харесват сини цветя, може би защото това е цветът на тяхната стихия - водата и този цвят ги успокоява. Те обичат финия аромат на нарциси. Цитрусовите аромати стимулират духовните им сили. Миризмата на ванилия подобрява настроението на нервния Скорпион, изглажда душевните му конфликти и го прави по-достъпен. Скорпиона  можете да впечатлите с асиметричен флакон с| тъмносиня, тъмночервена или наситено зелена опаковка.

Подходящи аромати:

Жена Contradiction,Extravaganace,D Amarige,Vanessa

МъжTommy,L Eua,D Issey,Eternity,Dune

Стрелец

Повечето Стрелци са родени оптимисти. Тяхната стихия - огънят им помага в търсенето на техните идеали. Благодарение на своето положително отношение към света и хората, те имат много приятели. Букет гербери ще накара сърцето на Стрелеца да трепне, а ароматът лавандула, цитруси и мъх за него е като "жива вода". На Стрелеца и един флакон с нетрадиционна форма

кралско-син или огненочервен!

Подходящи аромати:

Жени:   В.dе ,Ricci, Sculpture, S.Jacomo,

Сhamps Еlysees

Мъже:   Еsсаре,   Опе,  Вulgari, Dolce СаЬЬапа

Козирог

За хората от този зодиакален знак тради­циите, редът и чувството за отговорност не са празни думи. Козирозите обичат камелията. Харесват им парфюми с тю­тюнев аромат и дъх на кожа. Пленява ги ароматът на жасмин. Тръпчивият аромат на мъх, дървесина и билки стимулира тяхната концентрация. Подарете им тръпчиво -  свеж парфюм с цветно-плодов акцент в масивен флакон и тъмна опаковка, например с цвят на антрацит, тъмно – син или тъмно-зелен цвят.

Подходящи аромати:

Жени: Ocean Dream,Organza, Dolce Una, Rocco Barocco Silver

Мъже: Hugo,Yatagan, Havana, Green Jens

Водолей

Водолеят държи изключително много на чувството си за свобода и независимост. Той постоянно търси нещо ново и се стреми да предвиди бъдещето. Има склонност към парфюми с елегантен цвeтен аромат, особено на роза или портокалово дърво. Тези аромати го опияняват и едновременно с това му действат успокояващо, стимулират неговите духовни сили. Желателно е опаковката на подаръка за Водолея да бъде виолетово - червена или студеносиня и задължително със сребристи оттенъци.

Подходящи аромати:

Жени: 1881 –Cerruti,XS, Оh La la, Anias Anias

Мъже: Kenso, Polo  Sport, Opium, Roma Uomo

Риби

Независимо че Рибите са деликатни и чувствителни, те са способни и на енергични действия, което им позволява да се справят решително с неприятностите. Те имат силно развита подсъзнателна връзка с орхидеята. Чувството им за красота намира израз в предпочитанието им редки цветя и мъх. Мирисът на мимоза вдъхновява и стимулира Рибите, подтиквайки ги към нови дейности, усилва способността им да се вживяват в чувствата и настроенията на близките им. Тежките балсамни аромати на мъх и амбра пробуждат в тях нежни чувства и разпалват фантазията им. Рибите могат да бъдат зарадвани с флакон в необикновено нежна форма, опакован в пастелен цвят.

Подходящи аромати

Жени: Сhаmрs Еlуsееs, Rоmа, Juпglе, Diva

Мъже: Fahrenheit, Sculpture,   Опе Меп, Show, Мinotaurе

реклама