ТАЙНАТА НА ИМЕТО

КАК ДА РАЗБЕРЕМ ТАЙНАТА НА ИМЕТО НИ?

Още с раждането си, всеки един от нас получава име. В него е закодирана важна информация и донякъде то предопределя жизнения ни път.

За да изчислите числото на вашето име, напишете на един лист трите си имена. Под всяка буква напишете числото, на която тя отговаря. След това сумирайте всички цифри, а полученият сбор редуцирайте до едноцифрено число. Изключение се прави само за числата 11 и 22, тъй като те имат по-специално значение

Трябва да имате предвид дали в буквите на името ви преобладават четните или нечетните числа. Нечетните са вдъхновяващи и артистични, те приемат всичко субективно и емоционално. Имат широк поглед, обичат изкуството и красотата. Винаги се стремят към духовното, те са идеалисти и мечтатели. Четните числа придават формата. Те възприемат света и живота обективно, обикновено се занимават с дейности от материалната сфера. Те са дейни и активни и винаги се стремят към успех.

Хората, чийто сбор от трите имена се редуцира до числото 1, са умни и интелигентни. Притежават силен характер и много воля, индивидуализмът им е много силно изразен.

Още от малки са самостоятелни и се справят чудесно с всичко. Обичат предизвикателствата, а трудностите изобщо не ги плашат, дори напротив – стимулират ги.

Единиците са родени лидери, притежават всички необходими качества за да ръководят големи екипи от хора. Умеят да мотивират и организират подчинените си. Не обичат обаче някой да им се бърка в работата. Предпочитат сами да се справят с всичко и рядко се обръщат за помощ към някого.

От единиците излизат добри адвокати и писатели. Справят се отлично с търговията и брокерството.

Хората, чийто сбор от трите имена се редуцира до числото 2, са много тактични и хармонични личности. При тях индивидуализмът не е толкова силно изразен. Те предпочитат да следват някого, вместо да водят.

Тези хора са добри компаньони, а ако са артисти, се изявяват в груповите изкуства. Тактът и хармонията са им вродени качества. Обичат да изпипват всичко, с което се захванат до последния детайл. Рядко остават нещо недовършено.

От двойките излизат добри дипломати и политици, държавници и психолози. Те умеят да водят преговори и са много гъвкави. Винаги обаче успяват да извлекат най-доброто за себе си.

Хората, чийто сбор от трите имена се редуцира до числото 3, са силно емоционални. Отличават се с оригинални идеи и ирационално мислене. Това са хора на интелектуалния труд. Обичат красивото и винаги намират най-оригиналния път за изразяване на нещата.

Тройките са господари на словото – артисти, писатели, драматурзи, певци, говорители, критици, лектори, преподаватели. Най-комфортно се чувстват когато са на сцената или за преподавателската катедра. Обичат да са в центъра на вниманието, да бъдат обсипвани с комплименти и аплодисменти.

Хуманизмът е втора природа на тройките. От тях излизат добри мисионери и често се занимават с благотворителна дейност.

Хората, чийто сбор от трите имена се редуцира до числото 4, са технически личности. Те са много организирани и подредени.

В отношенията си с околните са точни и коректни, държат на искрените и открити взаимоотношения. Понякога са малко досадни и скучни, а систематизираността им във всяко отношение често дразни хората около тях.

От четворките излизат добри учени, научни работници, химици, физици, лекари, хирурзи, електротехници, строители, архитекти. Математиката и точните науки им се отдават много. Притежават бърза мисъл и са организирани до педантичност.

За тези хора материалните придобивки не са от особено голямо значение, макар че в повечето случаи са добре обезпечени.

Хората, чийто сбор от трите имена се редуцира до числото 5, са търсачи на силни усещания. Обичат да пътешестват и всичко ново и непознато ги привлича неудържимо.

Родени с голям късмет, обикновено живеят дълго и щастливо. В повечето случаи нещата им се подреждат от само себе си, при това по най-добрия начин.

Петиците са много търсени за компания, с лекота създават нови контакти и са чудесни компаньони. Обичат непрекъснато да са в движение, когато са на едно място се задушават. Държат на свободата си повече от всичко друго.

От петиците излизат чудесни писатели, туристически агенти, екскурзоводи, капитани, пилоти, детективи, критици. Те са родени пътешественици и откриватели.

Хората, чийто сбор от трите имена се редуцира до числото 6, са изпълнителни и много отговорни. Обожават да се грижат за някого. Отговорностите не ги плашат, дори напротив – колкото повече имат, толкова по-добре се чувстват.

Шестиците са много добри родители. Обичат да възпитават и обучават. От тях излизат чудесни преподаватели и възпитатели. Те са добре доктори и медицински работници, учители, писатели. Обичат да се грижат за по-слабите в обществото – деца, възрастни, болни хора.

Притежават много качества и способности, имат артистични заложби, но най-щастливи се чувстват когато могат да помагат на по-слабите от тях. На шестиците може да се разчита напълно, тъй като са много отговорни и изпълнителни. Когато се захванат с нещо, винаги го довършват до край.

Хората, чийто сбор от трите имена се редуцира до числото 7, са мислители и мъдреци. Умеят да планират и анализират много добре. Често към тях се обръщат за съвети. Чувството им за справедливост е много силно развито.

Тези хора имат афинитет към науката и философията. От тях излизат чудесни съдии, адвокати, банкери и експерти. Много бързо навлизат в всяко нещо, с което се захванат. Могат да се проявят във всички полета на религията и науката, имат склонност към окултизма.

Седмиците не говорят много, но когато се обадят винаги е точно на място. Когато не са убедени в правотата си не влизат в спорове. Избягват да дават мнението си, особено когато не им е поискано.

Хората, чийто сбор от трите имена се редуцира до числото 8, са големи материалисти. Няма нещо, което да не могат да направят, особено ако им бъде предложена добра цена за това. Те са много умни, амбициозни и с огромно желание за успех.

Имат непогрешим усет за парите. Осмиците са търговци, които действат с голям размах. От тях излизат чудесни финансисти, бизнесмени, търговски магнати, брокери. Притежават добри организационни умения, умеят да мотивират хората, с които работят и са добри ръководители.

Осмиците успяват винаги на полето на материалното, особено когато се занимават с големи и мащабни дела. Обичат добре премерения риск и не се страхумат да експериментират с нови неща и сфери на дейност. Каквото и да се случи с тези хора, те винаги намират начин да се измъкнат от всяка ситуация, при това добре обезпечени материално.

Хората, чийто сбор от трите имена се редуцира до числото 9, са емоционални и артистични. Те са отдадени на света и хората около себе си. Свободно се изразяват във всички форми. Обичат да бъдат в центъра на вниманието, жадуват за комплименти и аплодисменти.

Деветките са много емоционални и работят най-добре в областите, където се изисква вдъхновение и оригинален подход. Имат чудесни идеи и нестандартно мислене. Умеят да привличат и задържат вниманието върху себе си.

Те са много добри артисти, учители, реформатори, композитори, хуманитарни работници. Осмиците се посвещават изцяло на работата си и това често пъти е причина за неуспешния им личен живот.

Хората, чийто сбор от трите имена се редуцира до числото 11, са духовно чисти и извисени. Тези хора постигат успехи само ако не търсят лична изгода в нещата, с които се занимават. Отдават се на безкористна служба на хората.

Единадесетиците са духовно извисени. От тях излизат добри евангелисти, проповедници, благотворители, психолози, писатели, психоаналитици. Те са водачи и откриватели. Винаги търсят начин да изразят идеите си като си служат със светлината на своите видения и вдъхновения.

В повечето случаи единадесетиците се посвещават на религията, много се занимават и с благотворителност. Чувството им за справедливост е много силно развито. Те са добри и състрадателни и се стремят да помагат на по-слабите от тях.

Хората, чийто сбор от трите имена се редуцира до числото 22, са строители от световен мащаб. Те са всестранно развити, имат множество интереси, таланти и способности. Реализират се успешно на всяко поприще.

Тези хора са много общителни, с лекота създават познанства, които след това превръщат в чудесни приятелства. В отношенията си с другита са много коректни и склонни на компромиси. Не обичат да спорят, дори и да са убедени в правотата си.

Двадесет и двойките са много амбициозни и имат силата да реализират всичко, което са замислили. Могат да упражняват всички водещи професии, тъй много бързо усвояват нови знания и умения. Още повече, че и имат огромното желание да успеят.

 


Още Статии

ТЪЛКУВАНЕ НА БУКВАТА НА ЛИЧНОТО ИМЕ

ТЪЛКУВАНЕ НА БУКВАТА НА ЛИЧНОТО ИМЕ. Какво означава първата буква в името?

ЦИФРИТЕ НА ВАШЕТО ИМЕ

Какво показва сбора от цифрите на буквите във вашето има?

АРОМАТИТЕ НА ЗОДИИТЕ

Предпочитаните аромати на различните зодии.

реклама