Въпроси и отговори

Какво е синастрия?

Синастрия е астрологическото название на партньорския хопоскоп. Как става това като се съпоставят двете натални карти и се анализират как въздействат един върху друг и какво е отражението им в съдбата.

Мога ли да си направя хороскоп ако не зная часа си на раждане?

Часа на раждане може да проверите в ЕНГ в града, в който сте родени, при положение, че не сте родени между 1980 – 1990 г. В краен случай ние също може по събития в живота да открием часа на раждане.

Има ли значение в кой ден сме сключили брак за отношенията в семейството?

За семейният живот много е важна Луната в какъв знак е и какво ъгли сключва в другите планети в деня на сватбата. От това до голяма степен зависи какви ще са отношенията в семейството ни. Ще имали ревност, драматизъм, приятелски ли ще са отношенията ни или свободни и неангажиращи.

Мога ли чрез астрологията да избера подходящ ден за секцио?

Всяко дете Бог определя каква да е съдбата му в зависимост от разположението на звездите в мига на раждане. Не е в моите правомощия да определям каква съдба да има детето, защото така се нарушават природните закони.

Мога ли да разбера кога са успешните ми периоди в живота?

Да, когато се проследят транзитите на щастливата планета Юпитер, кой дом активира, може да се каже кога са успешните периоди в живота.

Каква информация може да получим от бебешкият хороскоп?

Бебешкият хороскоп важен, защото бебето не може да говори и да ни каже от каква Любов се нуждае, но когато се съобразим с позицията на Луната, която е най- важната планета в хороскопа до 7 - годишнината на всяко дете, може точно да задоволим потребностите му .

Каква е цената на консултацията?

Цената е 20 лв. консултация в рамките на един час.

Защо трябва да е пратен хороскопа?

Защото хороскопът се изработва персонално и е съобразен с индивидуалните качества на човека, в зависимост от точния час на раждане, а не е направен автоматично чрез компютърен софтуер.

Кога е важно да се направи транзитен хороскоп?

Винаги когато е необходимо ново начало или тръгваме на пък е добре да се съобразим със звездите.

Какво трябва да направя за да не ми изневеряват?

Трябва да се проследят от каква Любов има нужда половинката и съответно да се съобразите с тази необходимост. В мъжки хороскоп Луната показва дълбочинната нужда от Любов, а Венера – романтичната. В Женски хороскоп Слънцето показва дълбочинната нужда от Любов, а Марс – романтичната.

Защо изпитвам от известно време вътрешно напрежение?

Трябва да се проследи Меркурий какъв ъгъл сключва и да се отговори на въпроса.