овен

Избери зодия:

20 юни

четвъртък

За представителите на най - смелата зодия, които не се страхуват да правят пъртини през зимата, да тичат запъхтени в цъфналата ръж през лятото, да изкачват Еверест през пролетта, или да минават там, където не е стъпвал човешки крак през есента, днес за тях звездите вещаят:

Бизнес

По-добре да отложите изпълнението на плановете си. Висшите държавни служители може да се държат некоректно, така че не е ден да търсите правата си.  Особено неблагоприятен момент  за хората, които работят в шоу-бизнеса, занимават се с изкуство, занаяти и търговия с произведения на изкуството и бижута. Отложете сключване на сделки, подписване на договори, бизнес пътуване. Приемете факта, че това не е вашият ден.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Отношенията в семейството не са перфектни и има възможност от скандали. Прекаленото търсене на удоволствия може да съсипе личните и семейни взаимоотношения и това ще се отрази на доверието на децата ви. По-добре е да стоят на разстояние, защото днес сте силно податливи на лошо влияние и деспотизъм, както и на лошо настроение.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Въпреки че значителен здравен проблем не се наблюдава, може да се появи намаляване на зрението, което ще се отрази върху настроението ви. Погрижете се за гърлото, не започвайте лечение на щитовидната жлеза, бъбреците и репродуктивните органи. Откажете се от козметични процедури и операции. Повишените ви изисквания към другите ще се обърнат срещу вас, което ще ви изнерви, натъжи и ще ви развали настроението. Пазете се от полово предавани болести.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама