овен

Избери зодия:

Месец май, най - хубавия месец на годината. Всичко се е раззеленило…Цъфнали цветя, дръвчета, жужат пчелички, добро настроение…

За вас Овни, месец май може да бележи началото на нов период от живота Ви. През този месец събитията ще Ви дадат възможност за пълното реализиране на вашите планове и намерения. Ретрограден Плутон е в Козирог, ще Ви посочи точно пътя как е възможно фундаментално да промените възприемането за света. Бъдете инициативни, така ще имате възможност да преминете към по-висока позиция не само в рамките на мястото, в което работите, но дори и извън него. Психическото състояние ще Ви позволи да организирате точно работата си, ще имате възможност да укрепите личното и професионалното си самочувствие. Някои от Вас е възможно да намерят реализация дори и  в най-необичайни дейности. През този период, е необходимо да изразявате точно  желанията и намеренията си, това ще Ви помогне да реализирате плановете си.

Още от началото на май, за Вас Овни, е благоприятен момент. Това е времето, в което може да разгърнете творческите си възможности,  да настъпят положителни промени в живота Ви, но  това няма да стане лесно. В този период за зло или добро може да попаднете под влиянието на  външни хора. Трябва да си изградите ясни представи за нещата и точно да ги следвате. Тези от Вас, които се занимават с творчеството, може да имат много нови творчески идеи. Благотворителността, която направите в този момент ще Ви се върне многократно. 

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Овен. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

Лични Хороскопи

реклама