близнаци

Избери зодия:

Горещото време, горещата любов, който е имал късмет да я срещна през горещите месеци, бавно преминават… но така е Слънцето се движи по график и там знаем, че няма привилегировани, на друго място го очакват с големи горещи надежди, които не трябва да разочарова.

През септември, вие Близнаци, ще покажете най-добрите си качества в професионалната сфера. Ще бъдете в състояние да спечелите шефове си и потенциалните партньори на своя страна. Юпитер  ще ви даде възможност да анализирате точно нещата. Много задачи, които ви се е струвало, че е невъзможно да решите, сега ще успеете да  намерите решение. През септември ще бъдете в състояние да покажете своя експертен опит на всички и ще се издигнете до първите редици в службата си. Чрез вроденото ви чувство за дипломация, ще може да установите обещаващи контакти дори с по-претенциозните партньори, това ще ви помогне да сключите много важни финансови договори.

В началото на септември, вие Близнаци, ще се чувствате уверени в своите способности. Доверете се на своите професионални инстинкти, които ще ви позволят да осъществите намеренията си. Въпреки всички благоприятни възможности, не може да се каже, че през периода ще ви е много лесно. На моменти не е изключено мислите ви да не са достатъчно трезви и да ви се струва, че сте попаднали в дълбока джунгла от непозната информация. В тези моменти звездите съветват, по-добре да използвате вече установени бизнес контакти и методи на работа, да не рискувате и да не търсите справедливост. Същите принципи следва да прилагате и личния си живот, тъй като и най-малките колебания в семейна атмосфера са в състояние да нарушат трайно хармонията в брака.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Близнаци. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувстват

Лични Хороскопи

реклама