лъв

Избери зодия:

През този период обърнете внимание на себе си, анализирате грешките си, така ще имате възможност да придобиете ценен опит. На моменти може да проявите необичайна сантименталност, да се съмнявате във всичко, да имате желание да контролирате случващото се, за да се чувствате сигурни. В работата все пак ще проявявате дипломация, това ще ви помогне да бъдете добре оценени.

В началото на септември, ще демонстрирате висока степен на изобретателност, ще имате много творчески идеи, ще приложите нови методи на работа, това ще ви отведе до най-високите кръгове на бизнес сферата. Ще се запознаете с хора, които ще са ви потенциални партньори и те ще отворят широки перспективи пред вас. Може да вземете решение за големи промени в професионалния си живот. Няма да имате конкуренция, никой няма да ви спре или да ви постави някакви пречки. Уран в Овен, ще ви даде възможност за положителна промяна в живота, но за да стане това факт, необходимо е да положите неимоверни усилия. През този период, трябва да избягвате сблъсъци с бивши клеветници - тези хора са в състояние  да ви дразня и дори да го правят неволно.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Лъв. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

Лични Хороскопи

реклама