лъв

Избери зодия:

Ураа…вече сме приети успешно в лятото и то по най- мързеливия начин - без лична заслуга. Лятото и топлото е Лъвската стихия, тъй като не се плашат от горещини, дори нямат нужда от вентилатори и климатици. Всички Лъвове вече си мислят за морето с всичките мидички и вълнички, тъй като там живота е най – драматичен и точно по вкуса им. Някои от родените в знака вече може да си джапат щастливи във водата, други, останали по работните места тайно им завиждат, но какво става горе в небето и какви възможности дават звездите?

През юли, Вие Лъвове, може да почувствате известна празнота в душата и силно желание да се освободите от всичко излишно. Възможно е да предприемете вътрешното прочистване, което понякога е доста болезнено. Сега е момента да потърсите истината в себе си, но за да успеете, трябва да извървите пътя до края. Вътрешното прочистване често е безмилостно, защото е съпроводено от вътрешна празнота и материални загуби. Този период трябва да използвате не само за освобождението от всички излишни неща, но и да анализирате случилото се до сега. Както винаги може да имате желание да доминирате, което ще Ви попречи в отношенията.

В началото на юли благоприятен момент е за, Вас Лъвове, които имате собствен бизнес, който ще може да го разширите. Въпреки добрите възможности, за да имате успех трябва да покажете постоянство и упоритост. За много от Вас, звездите са подготвили множество клопки, с които ще трябва да се справите. Основната причина за проблемите Ви, са увеличената конкуренция, която също се бори за място под Слънцето, но са възможни и сериозни недоразумения и във Вашият екип, където също може да настъпят ожесточени боеве. Колегите Ви ревниво ще пазят интересите си и няма да Ви разрешат да навлизате в тяхната  територия. Опитайте се да избегнете конфликтите. Не участвайте в прикрити игри. Бъдете внимателни, така по - леко ще  преминете периода без големи сътресения.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Лъв за месец юли. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти, а те се активират от чувствата ни.

На добър час

 Астролайф

Лични Хороскопи

реклама