лъв

Избери зодия:

 

Ето вече сме в средата на зимата, във владение на Малък Сечко. Навън всичко се е свило от студ и бърза да се прибере на топло. За представителите на зодия Лъв, родени в най – горещия месец на годината, независимо от това, през февруари ще имате изключителни възможности, тъй като в този период Марс ще бъде в Овен и поради това вие може да заемате силни позиции в професионалната сфера. Ще имате възможност да балансирате някои  несправедливости и дори да определите собствени правила. Околните няма да негодуват за поемане на инициативата от ваша страна, а ще възприемат това като нещо естествено, особено ако заемате по - висока позиция. От промените ще се възползват всички около вас, така че не се притеснявайте от съмнения относно налагането на вашите правила, изисквания и стандарти. През февруари ще може да оцелеете в най-трудните ситуации, но се въздържайте да правите услуги в този момент, това няма да е благоприятно за вас.

Първите десет дни на февруари, вие Лъвове ще може да установите нови контакти с интересни хора, и това ще се отрази на професионалното ви израстване. Тези контакти може да бъдат със спонсори или висши ръководители, но във всеки случай, ще трябва да използвате тяхната подкрепа, за да решите важни въпроси. Слънцето е в знака Водолей и ще ви да бъде трудно да реализирате плановете си, но в същото време може да си позволите някои отклонения от тях. Ще имате случаи в който, ще имате възможност да покажете своята гъвкавост и състояние за адаптация към всичко, дори и към най-непредвидими обстоятелства. В началото на февруари, обърнете внимание на здравето си и не натоварвайте нервната си система.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Лъв. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

Лични Хороскопи

реклама