лъв

Избери зодия:

картина в небето влияе на всички ни повече или по–малко в зависимост от това, разгледаните тенденции дали правят точни аспекти с личните планети. За това AstroLife.bg препоръчва прогнозите да се синхронизират с рождената карта.    

Общ хороскоп за 2021-ва година

През 2021-ва година важните теми за вас, Лъвове, ще бъдат свързани с кариерата, професионалната реализация и партньорствата. През годината може да ви се наложи да преосмислите отношението си към работата, като се опитате да намерите за себе си точно тези дейности, които ще ви донесат не само пари, но и удоволствие от това, което правите.

Търсенето на точното призванието, което започна още през изминалата година, ще продължи и през 2021-ва година. Напрегнатият аспект, който Слънцето ви прави със съдията в хороскопа -  Сатурн, ще ви направи по-дисциплинирани и отговорни. Не се изненадвайте, ако през годината имате желание да навлезете навътре в нещата, дори да потърсите езотеричния смисъл на случващото се. Може изведнъж да усетите желание да изучавате културите или религиозните вярвания на други страни, примерно йога и други източни практики.

Звездите още през първата половина на годината ще помагат за издигането ви в кариерно отношение, но трябва  да внимавате в периода април, август и декември. През това време звездите не препоръчват да планирате радикални промени. В тези месеци трябва да бъдете внимателни във всяко едно отношение и главно, когато пътувате в чужбина.

От септември до края на годината обърнете по-голямо внимание на личния си живот, за да не пропуснете да преживеете вълнуваща любовна тръпка. Тогава е добър момент за сключване на сделки и споразумения. Контактите ви с други страни през 2021-та година ще имат огромно положително въздействие върху живота ви.

Любов и семейство

Вие, Лъвове, не се изненадвайте, ако интимният ви живот буквално заври още в първите месеци на 2021 година. Възможно е да преживеете краткотрайни връзки, основани единствено на чувствено привличане. Може да откриете нови начини за удоволствие в любовта. През април, август и декември,  трябва да бъдете внимателни при защитаване на своята гледна точка, тъй като са възможни конфликти с половинките. Не ги винете, ако според вас говорите на различни езици и те не разбират какво им казвате. За да не се задълбочават негативните отношения, избягвайте конфликти на тема религия и политика.

Периодът от есента до края на 2021- ва година за вас може да е един от най-щастливите периоди в личните ви отношения. В този период е добре да реализирате общи проекти, намерения и планове с любимия човек. Сътрудничеството ви ще бъде от полза на връзката ви.

Финанси и пари

Във финансово отношение вие, Лъвове, през 2021-ва година не трябва да очаквате някакви големи изненади. Приходите ви общо взето ще останат приблизително на същото ниво, може с малко да се увеличат, но в никакъв случай няма да намалеят. Отново от април, август и декември, бъдете внимателни в общуването с партньори и близките си по въпроси, свързани с пари. В този период не трябва да поемате твърде големи рискове във финансово отношение, тъй като може да загубите всичките си спестявания. Ако през месец май се постараете и направите добро впечатление на шефовете си, ще имате възможност за увеличение на заплатата ви. През тази година, ако започнете нов бизнес, той ще ви донесе добра печалба. През октомври късмета може да ви се усмихне и да получите пари от необичаен източник или от наследство.

Кариера, работа, бизнес

За вас, Лъвове, които работите за себе си, първите месеци на годината ще са добро време. Възможно е да получите неочаквани бизнес предложения от чужбина, които ще ви дадат възможност за нови благоприятни перспективи.

От края на март до средата на август в бизнес отношение нещата може малко да се забавят, тогава ще имате възможност да отделите време, за да анализирате грешките от миналото. През първата половина на годината звездите препоръчват да избягвате конфликти с властите. Важните бизнес инициативи по-добре отложете за втората половина на годината. По този начин шефовете ви ще оценят високо търпението и лоялността ви. Партньорските контакти от есента до края на годината може да ви помогнат много, за да се придвижите нагоре по професионалната стълбица.

През последните месеци на годината, ако стартирате с важен съвместен проект, бихте могли да имате добър успех. 

Лични Хороскопи

реклама