лъв

Избери зодия:

Ако, Вие Лъвове, през 2024 г. искате да бъдете щастливи, забавни и успешни, трябва да положите поне малко усилия. Как може да стане това? Много лесно, покажете уважение към мненията и чувствата на другите, защото ако обидите някой с думи или с действие, това ще се отрази на отношенията Ви и може да стигнете до скандали, дори до раздели. 

През лятото е възможно да получите изкушаващо предложение за някаква промяна или преместване, това ще е с цел разширяване на бизнеса или обмяна на опит. В любовта са възможни нови преживявания, както и нови възможности. Що се отнася до есента, звездите предупреждават, че е възможно предателството от приятел.

Мъже Лъв

Вие Лъвове, още в първите дни на 2024 г. звездите препоръчват да си направите подробен план за действие за следващите 12 месеца. Така ще имате чудесната възможност да коригирате грешките от миналото и да запълните пропуските. През тази година не трябва да се страхувате да поемате рискове, защото това е година за решителни действия.

През лятото е добре да проявите щедрост, забравете стари обиди и подновете старите отношения. В края на краищата, Вие отдавна сте простили. Свободното време отделете за самоусъвършенстване, или пътуване с приятели. През тази година трябва да се научите на лоялност и търпение. Така ще подобрите отношенията си с приятели и колеги, и ще видите живота от една нова гледна точка. Ако връзката Ви е вече утвърдена, сега е момента да се замислите за деца. Половинката с удоволствие и с желание ще приеме предложението Ви.

Жени Лъв

За Вас Лъвици, 2024 г. обещава да бъде наситена с доста събития и лични постижения. Още през пролетта ще бъдете в състояние да промените скучната работа с нещо по-интересно, възможни са чести пътувания в чужбина. Ще изглеждате независима и действаща, което може да плаши мъжете, но този, който успее да дръпне завесата и надникне в душата Ви, ще види, че лъвицата е нежна гальовна котка. 

Лятото ще Ви донесе много приятни преживявания, но някои от тях ако прераснат в роман, не се заблуждавайте, че нещата са сериозни. Звездите предупреждават, че това не е огъня на страстта и ако очаквате точно този огън, може да останете с разбито сърце. За съжаление тази година не е подходяща за приключения и трябва да бъдете по-умерени във всичко. 

Всяка дума, издадена от устата Ви, раздразнение или гняв ще се върне към Вас като бумеранг и ще ви накара да съжалявате. През есента може да имате желание да притежавате скъпи бижута.

Любов и семейството на Лъва

Вие Лъвове, ако през 2024 г. сключите брак, бъдете готови за предизвикателства още от първите дни. Вашето желание да бъдете първи, може да изплаши половинката, но с времето нещата ще улегнат и ще постигнете желаното разбирателство в края на годината.

Ако вече имате семейство, през годината ще имате топли отношения, но трябва да мислите не само за своите желания, а да се съобразявате и с желанията на другите. За да има мир и разбирателство опитайте се да не критикувайте половинката, защото няма нищо да постигнете, а само ще си развалите отношенията. 

Що се отнася до Лъвовете, които все още са сами, през втората половина на годината има по-големи възможности за създаване на трайни отношения. Бъдете търпеливи, неочаквана среща ще ви даде възможност да намерите истинския приятел.

Пари и финанси на Лъва

През 2024 г. за Вас Лъвове, финансовото Ви състояние ще бъде стабилно. Ще имате възможност да живеете добре, но не рискувайте и не играйте хазартни игри в свободното си време, защото джобовете Ви може да се изпразват още в средата на пролетта. Ако вече сте свършили парите и имате желание да вземете от приятели или роднини, звездите не Ви съветват да го правите. През втората половина на годината е подходящ момент да инвестирате голяма сума в рисковано мероприятие, но все пак бъдете внимателни, обмисляйте всичко подробно и бъдете през цялото време нащрек. Обърнете внимание на интуицията си, тя няма да Ви подведе. 

Здравето на Лъва

През 2024 г. Вие Лъвове, няма да имате сериозни проблеми със здравето, но трябва да обърнете внимание на храносмилателната система, възможно е в този период да бъдете уязвими. Внимавайте какво ядете в заведенията за бързо хранене. Четете етикета  в магазините, не трябва  да имате безгрижно отношение, а да следите много внимателно какво поглъщате. Звездите предупреждават, че имунитетът Ви може рязко да отслабне в края на лятото поради преумора, но добрата почивка ще възвърне силите Ви.

Лични Хороскопи

реклама