водолей

Избери зодия:

РАЗБИРА СЕ, ВОДЕЩИ В ЖИВОТА НИ СА ЛИЧНИТЕ ТРАНЗИТИ, но общата картина в небето влияе на всички ни повече или по–малко в зависимост от това, разгледаните тенденции дали правят точни аспекти с личните планети. За това AstroLife.bg препоръчва прогнозите да се синхронизират с рождената карта.    

Общ хороскоп за 2021-ва година

През 2021-ва година вие, Водолеи, ще продължавате да се развивате в духовно отношение, както и миналата година. Това няма да ви пречи да сте сериозно загрижени за своята кариера и образа, който показвате в обществото. През първата половина на годината ще имате много добри възможности за мощен кариерен пробив. Звездите ви съветват да използвате времето от февруари до април, за да изпълните най-амбициозните си планове. През този период тези Водолеи, които са сами, може да срещнат любовта на живота си, а тези, които са намерили сродна душа, е подходящ момент да се замислят за наследници.

През първата половина на годината също ще е актуален въпросът за реализацията в кариерата ви и изграждане на личните отношения.  Вие, Водолеи, ще успеете да намерите правилния баланс между двете най-важни области на живота ви. През тази година нещата ще се развиват за вас по-балансирано, усилията, които положихте през последните години в работата, сега ще бъдат заменени от едно по-спокойно отношение към нея. По-важно за вас в момента ще бъде хобито и социалните дейности. Ще имате възможност да работите за обществото, но по един по-забавен начин.

Любов, семейство

През 2021-ва година вие, Водолеи, ще имате желание да съчетаете своите интереси с тези на семейството си. В периода от април до юни половинките ви често може да ви обвиняват за вашата прекалена заетост на работното място, точно в момент, когато имат нужда от повече романтика. Звездите ви препоръчват да проявявате повече нежност и внимание към любимия човек и тогава всичко ще бъде наред. Тези Водолеи, чиито сърца още не са ангажирани, още в края на зимата и през пролетта може да срещнат любовта. През втората половина на 2021-ва нещата може да протичат в по-спокойна атмосфера. Звездите препоръчват да планирате съвместната почивка с половинката си за месец август.

Пари, финанси

Запомнете, за вас Водолеи, във финансово отношение е важен периодът между март и юли. Тогава може да очаквате голям финансов успех. Това важи най-много за тези от вас, които имат свой собствен бизнес. Интуицията ви в този период ще работи безотказно и ще може да реализирате печеливши проекти. Като цяло, по-добре планирайте всички отговорни финансови операции за първата половина на годината. През втората половина във финансово отношение не се очакват изненади, може би изключения ще има през последните два месеца, когато, благодарение на помощта на приятели, ще имате възможност да се увеличите доходите си.

Кариера, работа, бизнес

За вас, Водолеи, 2021-ва година е един от най-продуктивните периоди в кариерно отношение. Лятото е идеалният момент да започнете свой собствен бизнес. През зимата и пролетта по-добре внимателно планирайте бизнеса си стъпка по стъпка. Тези, които печелят от собствената си креативност могат да постигнат успех в периода от февруари до април. Тогава е възможно да ви се открият нови перспективи. През ноември и декември е благоприятен момент да работите в екип или да реализирате прое

Лични Хороскопи

реклама