стрелец

Избери зодия:

РАЗБИРА СЕ, ВОДЕЩИ В ЖИВОТА НИ СА ЛИЧНИТЕ ТРАНЗИТИ, но общата картина в небето влияе на всички ни повече или по–малко в зависимост от това, разгледаните тенденции дали правят точни аспекти с личните планети. За това AstroLife.bg препоръчва прогнозите да се синхронизират с рождената карта.    

Общ хороскоп за 2021-ва година

През 2021-ва година вие, Стрелци, ще имате възможност да реализирате и най-смелите си творчески планове. В периода от януари до септември ще постигнете добри резултати в работата, с която се занимавате, а и във всякакви други публични дейности. Много от вас през годината ще подобрят материалното си положение. Но звездите предупреждават,  за да постигнете този успех, ще трябва да работите много усилено. В периода от февруари до април тези, които са сами, може да срещнат голямата любов, а за другите, които имат сериозна връзка, е подходящ момент да се замислят за деца.

Не се изненадвайте, ако в началото на есента у вас се появи желание за нови познанства и повече контакти. Някои от вас могат да пътуват повече, дори да заживеят в друг град. Ако не сте в добри отношения с братята и сестрите си, сега е моментът за сдобряването ви. Възможно е да станете по-дружелюбни към другите хора. Повечето от вас ще имат желание да научат нещо ново или да се занимавате с ново хоби. Ще сте заинтересувани от света около вас и може да намерите много нова литература, за да научите още повече за него. Някои от вас дори може да се престрашат и да напишат книга, която ще има успех.

Любовта, семейството

През 2021-ва година в любовния живот вие, Стрелци, ще бъдете доста ексцентрични, но това не е нещо ново за околните. Ако нямате още сериозна връзка, може да започнете такава още в първата половина на годината. Тъй като това, което ви се случва в любовта, е провокирано от Сатурн, не се изненадвайте, ако тази връзка бъде с по-възрастен, по-зрял човек. Ако вече сте намерили сродната си душа, ще имате желание да прекарвате по-дълго време заедно и ще търсите в него истински приятел. Приятното ви съвместно прекарване може да бъде въз основа на съвместна ви страст към духовността, религията или културата на други страни. През втората половина на годината звездите не ви препоръчват да планирате  радикални промени в партньорските отношения. Каквото сте направили през първата част на годината, оставете го така. През второто полугодие не трябва да бързате с изводите в отношенията, дори и на пръв поглед да изглежда, че разбирателството между вас и половинката не е в най-блестящата си форма. Добре е да използвате този период за коригиране на грешките в отношенията ви. Въпреки това, есента и зимата може да ви донесат много положителни изненади в любовта. Особено запомнящи ще се последните месеци на годината, независимо, че зимата се смята за „старец женомразец“. Това е добро време да си помислите и за наследник.

Пари, финанси

През 2021-ва година вие, Стрелци, още в началото на годината - от януари до септември, може да направите голям пробив във финансово отношение, но звездите ви препоръчват да разчитате повече на собствените си творчески възможности и лидерски способности, които при вас не са никак малки. Спокойно може да си позволите един разумен риск, който ще бъде оправдан. Най-активни стъпки за увеличаване на доходите ви трябва да предприемете през лятото и зимата, а пролетта е подходящ момент да планирате тези стъпки.

От юни до септември е по-добре да не вземате заеми. През това време избягвайте всякакви взаимодействия с банки, тъй като са възможни недоразумения и грешки, след които може да съжалявате, че нещо не сте разбрали. Последните месеци на годината ще бъдат по-спокойни във финансов план.

Кариера, работа, бизнес

За вас, Стрелци, през 2021-ва година звездите предвиждат увеличение на заплатите и най-подходящ момент за това е периодът от март до юли. Важна роля за това ще изиграят добрите отношения с шефовете ви. За да имате пълен успех в това отношение, трябва да се опитате да станете дясната им ръка.

Ако работите за себе си и сами сте си и лява, и дясна ръка, обърнете внимание на летните месеци, тогава са възможни повече приходи. Колкото и неподходящо да ви се струва, не се отпускайте през тогава, защото за вас е благоприятен момент за стартирате с нов проект, свързан с работата ви и той ви ще донесе много добри приходи. Ако до сега сте се колебали кое е вашето призвание в живота, през тази година ще успеете да намерите правилния отговор.

Лични Хороскопи

реклама