стрелец

Избери зодия:

Горещото време, горещата любов, който е имал късмет да я срещна през горещите месеци, бавно преминават… но така е Слънцето се движи по график и там знаем, че няма привилегировани, на друго място го очакват с големи горещи надежди, които не трябва да разочарова.

За вас Стрелци, през септември идва нов път на развитие и Юпитер в Везни, ще направи всичко възможно, за да ви насърчи в този път. Този месец може да започнете изпълнението на големи проекти, да направите драматични промени в професионалната кариера. Другите около вас целенасочено ще създават пречки, но точно в тези пречки може да видите за себе си възможности. За вас е в сила поговорката – всяко зло, за добро. Благодарение на проявената упоритост, ще ускорите процеса на израстване в кариерата и ще бъдете в морално отношение удовлетворени. Ще се стремите към лидерство, което ще има положително въздействие върху отношенията с шефовете ви и важни партньори. Постоянно ще подобрявате своите умения, които ще провокират във вас невероятни интелектуални и дипломатически умения.

Още от началото на септември ще се чувствате изпълнени със сила и енергия. Това се дължи на разположението на Уран в Овен, всички големи проекти ще са целенасочени и вие ще се отнасяте към всичко с голяма отговорност, която е присъща за  вашата зодия. Ако сте мениджърите, ще бъдете в състояние да се грижите за благосъстоянието на предприятието, може да сключите в този период взаимоизгодни договори с потенциални клиенти. Но ако сте от служителите – Стрелци ще трябва да работите усилено, за да се докажете на шефовете и колегите ви. Избраната от вас тактиката за контакти с клиенти ще ви помогне да  достигнете по - висока позиция в работата и да получите неочаквано добра оферта. В началото на периода, добре е да напишете амбициозните си планове, за да ги следвате стъпка по стъпка.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Стрелец. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

Лични Хороскопи

реклама