стрелец

Избери зодия:

Месец ноември по принцип за всички огнени зодии не е подходящ период. Водната стихия не е от приятелските знаци на Стрелеца, но както знаем  в колелото на животните т.е зодиака не се състои  само от огнени животни. При Стрелците и Стрелкините може да настъпи една сивота подходяща за времето навън в някои географски ширини и като че ли астрологията е съобразена точно с тези ширини... Да… ако нямат някои лични благоприятни аспекти представителите на зодия Стрелец може да изпаднат дори и в депресия, което не  е много характерно за тях…  но това става дума само за началото на месеца.

За представителите на зодия Стрелец нещата са повече от много добри в края на месеца. Уран трайно си дава късмет на родените в третото десетдневие на знака, на тях благоприятно влияят  Слънцето и Меркурий. За това през ноември вие Стрелци, може да очаквате промени в живота, особено по отношение на личните взаимоотношения. Ще имате късмет в контактите с противоположния пол. Момента е благоприятен за сключвате на брак и раждане на деца. Ще се чувствате уверени, може да направите решителни стъпки, не само в личния живот, но също така и професионалната сфера. Ако до сега сте проявявали някаква предпазливост и сте проявявали търпение най-накрая ви чакат звездни часове и в един миг ще подобрите качеството си на живот.

В началото на ноември може да покажете упоритост и постоянство, но по този начин ще може да преодолеете дори и неочаквани препятствия. Може да бъдете прекалено емоционални, но  все пак бъдете по внимателни към чувствата на другите. Възможно е да имате желание за състезаване, това може да застрашава романтичните отношения в семейството. През този период, звездите ви препоръчват да запазите спокойствие и дори безразличие в някои напрегнати ситуации. Опитайте се да  потърсите за случващото се  причините в себе си. В бизнес живота, успех ще имат онези представители на вашия знак, които внимателно обмислят действията си.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Стрелец. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни

Лични Хороскопи

реклама