дева

Избери зодия:

Горещото време, горещата любов, който е имал късмет да я срещна през горещите месеци, бавно преминават… но така е Слънцето се движи по график и там знаем, че няма привилегировани, на друго място го очакват с големи горещи надежди, които не трябва да разочарова.

Септември, за вас Деви, ще ви предостави отлична възможност за бързо професионално израстване. Не се изненадвайте, ако  обстоятелствата буквално ви принудят да поемете инициативата в свои ръце. Този месец ще имате възможност да покажете високия си интелектуален капацитет и това важи най - много за тези от вас, които се занимават с умствен труд. Точно вие, ще може да намерите своето място в обществото и да постигнете добри резултати, въпреки пречките, които биха могли да се появят. Бъдете готови времето ви ще бъде изпълнено с бизнес срещи и преговори. Всичко, което сте планирали ще бъде подкрепено от обещаващо партньорство и балансираност. Важно е да не се откажете по средата на работата, каквото и да стане трябва да устоявате позициите си.

В началото на септември, както винаги ще имате нужда от баланс, който ще ви даде възможност бързо да установите бизнес контакти, които ще ви помогнат в кариерно отношение. Лесно ще постигате споразумение с хората и благодарение на усилията, които положите, рано или късно ще се увенчаят с успех. Меркурий ще ви помогне да изпратите силите си в правилната посока, да бъдете креативни в проектите, които се нуждаят от нови решения. Споделените оригинални идеи и мнения ще ви утвърдят като знаещи хора в бизнес средите и ще ви помогне да реализирате своя потенциал в нова посока. През първите десет дена на септември, не разчитайте на външна помощ - успехът зависи само от вас.

В личен план ще чувствате подкрепата на семейството си.  Някои от вас може да осъществят мечтата си и да посетят някоя екзотичната страна, или да предприемат друго интересно пътуване.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Дева. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

Лични Хороскопи

реклама