дева

Избери зодия:

28 май

неделя

За представителите на най–сериозната и трудолюбива зодия, въпреки че и там се срещат някои по мързеливи екземпляри, но в сравнение с другите зодии са по-малко… Могат да си се занимават с дреболии от сутринта до вечерта, но да внимават, възможно е и да загубят нещо сред многото информация. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Любопитството подобрява вашите комуника­ционни умения, което е предимство във всичко - от ежедневните раз­говори до срещите и интервютата. Сега е подходящо време за подписване на договори, за пазаруване или за поправка на електрони уреди, както и да сложите ред в личната документация.

Любов

Вие се чувствате спокойни и изразявате чувствата и интересите си, можете успешно да влияете върху съзнанието на партньора, съпруга и членовете на семейството. Използвайте този ден, ако е необходимо, за подобряване на отношенията с братята, сестрите и по-младите си роднини. Също така е подходящ за ангажименти, подписване на брачен договор, за устно споразумение с партньор или съпруг.

Здраве

Този транзит няма значително влияние върху здравето. Подобряване отбелязват пациенти с хронични заболявания на белите дробове и горните дихателни пътища, астма. Говорите уверено, повишаване на настроението. Възползвайте се от този период  за разходки, пътувания и  дихателни упражнения.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама