дева

Избери зодия:

26 сеп

вторник

За представителите на най–сериозната и трудолюбива зодия, въпреки че и там се срещат някои по мързеливи екземпляри, но в сравнение с другите зодии са по-малко… Могат да си се занимават с дреболии от сутринта до вечерта, но да внимават, възможно е и да загубят нещо сред многото информация. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Един прекрасен ъгъл, който сключват планетите в небето,Служебните задължения ще са  удоволствие за вас. Това наистина е един от най-хубавите дни от годината. Ще бъдете в състояние да приложите много творчески инициативи и проекти, които ще имат дългосрочна и успешна реализация. Не пропускайте шанса си! Ще се увеличи желанието ви за лидерство и ще завоювате водещи позиции. Може да очаквате помощ, подкрепа и покровителство. Контактите с официални лица носят осезаеми резултати.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Един прекрасен ъгъл, който сключват планетите в небето,

Приливът на сърдечност, добра воля и приятелско отношение ще ви помогне да се отървете от дългогодишен конфликт с близки или членове на семейството. Използвайте този ден за хармонизиране на отношенията със съпруга, децата или любим човек. Щастлив ден за забавления, приятно прекарване сред повече хора и участия в обществени мероприятия. Повишена сексуална активност.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Един прекрасен ъгъл, който сключват планетите в небето,Ще почувствате хармонията на духа и тялото. Този следобед е подходящ за пречистване или (ако е необходимо) за започване на лечение - ще доведе до добри резултати. Увеличена жизненост, енергия, активност. Вземете участие в спортни и фитнес занимания. Общуването с децата и близките до голяма степен ще ви зареди с енергия и настроение.

 

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама