дева

Избери зодия:

22 авг

четвъртък

За представителите на най–сериозната и трудолюбива зодия, въпреки че и там се срещат някои по мързеливи екземпляри, но в сравнение с другите зодии са по-малко… Могат да си се занимават с дреболии от сутринта до вечерта, но да внимават, възможно е и да загубят нещо сред многото информация. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Неприятности във връзка  с отношения с партньори, сътрудници, влиятелни хора. Не се учудвайте, ако има взаимно неразбиране. Възможна нервност, овладейте я. Възможни измами от партньори. Намалете деловата си активност през този ден.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Негативно влияние върху отношенията с човека, когото обичате. Причината може да е предизвикана от заблуда по отношение на чувствата ви. Ставате хладни и се чувствате разочаровани. Склонни сте да търсите съмнителни удоволствия, сексуални злоупотреби, алкохол, социален живот, което също ще предизвика раздори в семейството и романтичните отношения. Раздяла (може да е в резултат от загуба на любим човек). Обвързаните в този период ще чувстват неудовлетвореност. Объркани сте за истинските чувства към партньора или съпруга си. Ако нехаете за семейното си положение, има вероятност от развод или подобни действия. Летаргия при полов акт. Възможна е нежелана бременност. Денят е съвсем неподходящ за вземане на важни решения относно личния живот или относно други специални поводи. 

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Поради нарушения на водния метаболизъм в организма се влошават  пациенти с бъбречни заболявания, хипертония, захарен диабет. Възможно е подуване при видимо здрави хора, което не трябва да се разглежда като симптом на заболявания, свързани с нарушаването на водния баланс. Трябва да се внимава по отношение на наркотици, алкохол, агресивни среди, както и процедури, свързани с водата. Разходка с лодка може да бъде опасна, а обичайният контакт с вода да навреди. Също така, трябва да се внимава при срещи с непознати. По-добре е през тези дни да се намали консумацията на течности, особено на бременните жени. Резултати от анализа не показват истинската картина. Възможна е нежелана бременност. Силна тенденция към невроза...

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама