дева

Избери зодия:

04 фев

събота

Искам да обясня какво представляват дневните транзити. Всеки момент в небето десетте планети в Слънчевата система гледани от Земята образуват ъгли помежду си. Тези ъгли са хармонични и нехармонични. Хармоничните ъгли дават добри възможности в живота ни, а нехармоничните - някакви изпитания. Всеки ден разглеждам какви ъгли сключват различните планети и какви влияния имат върху нас. Всяка планета отговаря за определен знак, но някои например Венера и Меркурий отговарят за два знака, тъй като зодиите са дванадесет, а планетите десет. За това може да има повторение в тенденциите при някои зодии. Аспектите продължават по няколко дена, седмици и дори месеци с изключение на лунните и възможностите, които те дават. РАЗБИРА СЕ ВОДЕЩИ В ЖИВОТА СА ЛИЧНИТЕ ТРАНЗИТИ, но общата картина в небето влияе на всички ни повече или по–малко взависимост от това, колко точен е съвпада на аспекта с лична планета.   

За представителите на най–сериозната и трудолюбива зодия, въпреки че и там се срещат някои по мързеливи екземпляри, но в сравнение с другите зодии са по-малко… Могат да си се занимават с дреболии от сутринта до вечерта, но да внимават, възможно е и да загубят нещо сред многото информация. Днес звездите вещаят:

Аспекта влияе на всички родени в знака, но най - силно ще го усетят родените от 5 – 15 септември.

Бизнес

Осуетяване на много от вашите планове, тежки отговорности, напомняне за дългове и ангажименти, това създава негативна бизнес атмосфера. Вие се чувствате самотни в екипа, колегите ви се струват безсърдечни. Традиционният начин на водене на бизнес може да ви се вижда ограничен и да създава допълнителни затруднения. Подгответе се за загуби и щети, както и за неуспех, който се дължи  на вас.

Любов

Този период е изпълнен с различни конфликти и спорове. В определени ситуации са възможни раздели, развод, охлаждане и разочарование от любими хора. Неуспешни отношения с деца. Вие сте склонни да проявявате липса на внимание, общуването ви тежи. Периодът е изключително неблагоприятен за зачеване.

Здраве

Понижена жизненост, издръжливост и устойчивост на тялото при видимо здрави хора, придружени от депресия и умора. Пациентите с хронични заболявания се влошават, особено тези с кожни заболявания и заболявания на опорно-двигателния апарат. Зъбите могат да припомнят за себе си. Денят е благоприятен за придобивки, но при всички случаи не е подходящ за лечение или протезиране. Да се избягва претоварването, защото съществува опасност от падане от височина и наранявания (особено фрактури). Може да станете жертва на злополука или природно бедствие. За жените този транзит може да означава също така всичко посочено по-горе, по отношение на съпруг, баща, брат, шеф или любим човек. Опасност от спонтанен аборт при бременните.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама