риби

Избери зодия:

06 дек

сряда

За представителите на най-чувствителната и интуитивна зодия доста дълго време Нептун – господарят на знака, ще бъде при тях. Тук той се чувства като у дома си и ще подчертава всички качества на Рибите, може би за ужас на околните и за щастие на самите тях. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Може да ви предложат голяма сделка, но по-късно да съжалявате за това. Не бъдете лекомислени в бизнеса. Вашият инат и егоизъм могат да доведат до разваляне на добрите отношения с колеги и шефове. Финансовите затруднения днес може да окажат въздействие върху вашия бизнес в дългосрочен план.

Любов

Ден на конфликт и разногласия. Ваши любими хора са ви обидили чрез проява на лицемерие, егоизъм и пренебрежение на чувствата. Вие ще се стремите тихо да наблюдавате дома и любимите хора и най-чувствителните ще реагират на това по адекватен начин.

Здраве

Влошаващо се здравословно състояние. Може да има дискомфорт в черния дроб. Претоварването му може да повлияе на функцията на сърдечно-съдовата система. Трябва да се избягва преяждане, ограничавайте и пиенето. При пациенти с хронични заболявания на черния дроб и жлъчните пътища е възможно да бъде достигната критична точка. Да не се влиза в ситуации, опасни за живота. Пазете се от злополуки и пожари.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама