риби

Избери зодия:

04 фев

събота

Искам да обясня какво представляват дневните транзити. Всеки момент в небето десетте планети в Слънчевата система, гледани от Земята, образуват ъгли помежду си. Тези ъгли са хармонични и нехармонични. Хармоничните ъгли дават добри възможности в живота ни, а нехармоничните - някакви изпитания. Всеки ден разглеждам какви ъгли сключват различните планети и какви влияния имат върху нас. Всяка планета отговаря за определен знак, но някои, например Венера и Меркурий, отговарят за два знака, тъй като зодиите са дванадесет, а планетите - десет. Затова може да има повторение в тенденциите при някои зодии. Аспектите продължават по няколко дена, седмици и дори месеци /с изключение на лунните/ и възможностите, които те дават продължават също толкова дълго. РАЗБИРА СЕ, ВОДЕЩИ В ЖИВОТА НИ СА ЛИЧНИТЕ ТРАНЗИТИ, но общата картина в небето влияе на всички ни повече или по–малко в зависимост от това колко точен е съвпадът на аспекта с лична планета.   

За представителите на най-чувствителната и интуитивна зодия доста дълго време Нептун – господарят на знака, ще бъде при тях. Тук той се чувства като у дома си и ще подчертава всички качества на Рибите, може би за ужас на околните и за щастие на самите тях. Днес звездите вещаят:

Аспекта влияе на всички родени в знака, но най - силно ще го усетят родените от 5 – 15 март.

Бизнес

Ограничете активността си. Сделки, преговори, отговорности, отчети в тези дни ще доведат до допълнителни проблеми и загуби. Избягвайте сблъсъци с властите и влиятелни хора. Отложете посещение на официалните власти, не търсете покровители. Събитията по време на работа може да се развият доста драматично.

Любов

Близките отношения с партньорите у дома могат да бъдат в тежест за вас. Тези няколко дни е по-добре да ограничавате личните контакти, тъй като има опасност да се сблъскате със спор с роднини, проява на безсърдечие, пристрастие, егоизъм и диктатура.

Здраве

Понижена жизненост, издръжливост и устойчивост на тялото при видимо здрави хора, придружени от депресия и умора. Пациентите с хронични заболявания се влошават, особено тези с кожни заболявания и заболявания на опорно-двигателния апарат. Зъбите могат да припомнят за себе си. Денят е благоприятен за придобивки, но при всички случаи не е подходящ за лечение или протезиране. Да се избягва претоварването, защото съществува опасност от падане от височина и наранявания (особено фрактури). Може да станете жертва на злополука или природно бедствие. За жените този транзит може да означава също така всичко посочено по-горе, по отношение на съпруг, баща, брат, шеф или любим човек. Опасност от спонтанен аборт при бременните.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама