риби

Избери зодия:

26 май

неделя

За представителите на най-чувствителната и интуитивна зодия доста дълго време Нептун – господарят на знака, ще бъде при тях. Тук той се чувства като у дома си и ще подчертава всички качества на Рибите, може би за ужас на околните и за щастие на самите тях. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Връзките през този период са или в най-добрата си фаза на развитие, или са доста обтегнати. Всичко зависи от вашето желание да правите компромиси и да работите с другите за взаимна полза. Този аспект може да ви свърже с нови хора и да донесе романтични срещи и запознанства. Но не е най-добрият пе­риод за пазаруване, защото или ще си тръгнете с празни ръце, или ще купите прекалено скъпи или ненужни неща.

Любов

Романтичните отношения и интимните срещи могат да доведат до разочарование и чувство на неудовлетвореност. Въпреки силното сексуално желание, може да откажете интимност - сега искате да се насладите само за себе си и егото ви може да бъде много болезнено за партньора и да навреди на отношенията ви. Периодът е неблагоприятн за зачеване. Пазете се от полово предавани болести, избягвайте моментен сексуален ентусиазъм с неподходящ партньор. Склонни сте незаслужено да изисквате по-голямо внимание и възхищение. Искате да направите промени и сте склонни да нарушавате социални табута и стандарти.

Здраве

Въпреки че значителен здравен проблем не се наблюдава, може да се появи намаляване на зрението, което ще се отрази върху настроението ви. Погрижете се за гърлото, не започвайте лечение на щитовидната жлеза, бъбреците и репродуктивните органи. Откажете се от козметични процедури и операции. Повишените ви изисквания към другите ще се обърнат срещу вас, което ще ви изнерви, натъжи и ще ви развали настроението. Пазете се от полово предавани болести.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама