стрелец

Избери зодия:

07 дек

четвъртък

Денят е подходящ повече за отдих и развлечения, отколкото за бизнес. Все пак, увеличават се творческият растеж, оптимизъм и жизненост, която ще ви помогне в голяма степен при решаване на проблемите. Щастлив ден за започване на нови дейности, за творчески проекти, откриване на нови предприятия, както и за постигане на по-висок социален статус. Повишено приятелско отношение и жизненост, която ще ви помогне. Недостатъкът на този транзит е голямата амбиция и възможен егоизъм. Имате необходимост от промени и ако можете правилно да ги анализирате, ще успеете да направите добър план за цялата следваща година.

Този ден определено е важен за вас. Повишената топлина, приятелство и енергия ще помогнат за разрешаване на конфликтите в семейството и романтичните отношения. Но за по-успешното им решаване, трябва да сдържате и неутрализирате собствените си егоистични амбиции в любовта и партньорството. Ще се насладите на романтични и интимни срещи, както и на развлекателни и социални събития. Вие сте щастливи и оптимистични. Служи като източник на радост и общуване с деца.

Щастлив ден за почивка и забавление, но е важно да не се прекалява, особено при консумация на алкохол, тъй като този ден програмира здравето за следващата една година. Денят е благоприятен за детоксикация, лечение, участие в спорт. Действителното състояние на здравето на този ден зависи от това колко сте били старателни да го запазите през последната година. Затова, ако на този ден настинете или се появят по-сериозни болести, се дава указание за това, че трябва да се грижите повече за себе си. Възможно е намаляване на симптомите на текущите болести. Спорт и движение ще ви помогнат за един добър старт на следващата година.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама