стрелец

Избери зодия:

21 окт

четвъртък

Представителите на най–оптимистичната и щедра зодия в кръга на животните в следващите две и половина години ще изпитат влиянието на Сатурн. Може би оптимизмът и безгрижието  им ще влязат в нормални граници, което за хората около тях ще изглежда почти като депресия, но за по-напредналите в духовно отношение е възможност за ново начало. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Един прекрасен ъгъл, който сключват планетите в небето. Увеличава се чара и физическата привлекателност, която може успешно да използвате в контакта с другия пол, независимо дали са партньори, началници, подчинени или колеги. Вие сте склонни да обръщате повече внимание на външния вид. Това дори може да ви отклони от бизнеса. Периодът е благоприятен за въздействие върху обществеността, за увеличаване на популярността и влиянието. Вероятност за успех и извличането на печалба. Чувствайте се свободни да инвестирате капиталите си. Определена част от бюджета ще бъде изразходван за закупуване на красиви вещи, бижута, за развлечения. Поради това е възможно да превишите бюджета си.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Един прекрасен ъгъл, който сключват планетите в небето. Периодът е благоприятен за общуване с противоположния пол, ангажираност, сватби, тържества и семейни тържества. Вие сте привлечени от романтични партньори, възможно е да са повече от един. Внезапна любов - от пръв поглед. Не забравяйте, че любовта към приключенията и аферите с непознати партньори, може да доведе до болести, предавани по полов път.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Един прекрасен ъгъл, който сключват планетите в небето. През този период ще почувствате добро настроение, увеличена умствена и физическа енергия, прилив на жизненост, която, разбира се, е с благоприятен ефект върху здравето, дори при много болни хора. Периодът е благоприятен за закаляващи процедури, лечение на настинка, гърлото и ставите, както и на половите органи и бъбреците. Подходящи са всички видове дейности за отдих, умело съчетани със забавление и фитнес, лечебни интервенции. Ултравиолетовите бани дават естествен тен и много здраве в този момент. Изключително благоприятен период  за зачеване. По време на полов акт трябва да внимавате за болести, предавани по полов път.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама