стрелец

Избери зодия:

04 фев

събота

Искам да обясня какво представляват дневните транзити. Всеки момент в небето десетте планети в Слънчевата система, гледани от Земята, образуват ъгли помежду си. Тези ъгли са хармонични и нехармонични. Хармоничните ъгли дават добри възможности в живота ни, а нехармоничните - някакви изпитания. Всеки ден разглеждам какви ъгли сключват различните планети и какви влияния имат върху нас. Всяка планета отговаря за определен знак, но някои, например Венера и Меркурий, отговарят за два знака, тъй като зодиите са дванадесет, а планетите - десет. Затова може да има повторение в тенденциите при някои зодии. Аспектите продължават по няколко дена, седмици и дори месеци /с изключение на лунните/ и възможностите, които те дават продължават също толкова дълго. РАЗБИРА СЕ, ВОДЕЩИ В ЖИВОТА НИ СА ЛИЧНИТЕ ТРАНЗИТИ, но общата картина в небето влияе на всички ни повече или по–малко в зависимост от това колко точен е съвпадът на аспекта с лична планета.   

Представителите на най–оптимистичната и щедра зодия в кръга на животните в следващите две и половина години ще изпитат влиянието на Сатурн. Може би оптимизмът и безгрижието  им ще влязат в нормални граници, което за хората около тях ще изглежда почти като депресия, но за по-напредналите в духовно отношение е възможност за ново начало. Днес звездите вещаят:

Аспекта влияе на всички родени в знака, но най - силно ще го усетят родените от 5 – 15 декември.

Бизнес

Възможни са материални разходи и загуби, голямо задлъжняване, които се дължат на вашата невъздържаност и нереалистично отношение към всичко. Въпреки това сте пълни с амбиция, но трябва да проявявате по-голяма отговорност. Ще се тревожите, че в живота ви има прекалено много дългове за плащане. Това е труден период за признаването на вашите постижения и напредък в кариерата, но с по–големи  усилия всичко е възможно.

Любов

Ще ви преследва чувство на неудовлетвореност и отчуждение от близките и дома, кавги и конфликти. Общуването с децата не носи радост или желаните резултати. Участие в различни дейности ще ви представлява тежест.

Здраве

Тези дни са придружени от спад в жизнеността, издръжливостта и устойчивостта на тялото. Това е период на депресия и влошаване на много заболявания, особено тези, свързани с напредването на възрастта. Характерни са преследващи страхове и неразбираеми болки. Зъбите и тяхното лечение може да даде много неприятни изживявания и проблеми. Голяма вероятност за падане от високо, фрактури, рани и аварии. Може да станете жертва на злополука или природни бедствия. За жените този транзит може да означава също така всичко посочено по-горе по отношение на съпруг, баща, брат, шеф или любим човек.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама