стрелец

Избери зодия:

28 май

неделя

Представителите на най–оптимистичната и щедра зодия в кръга на животните в следващите две и половина години ще изпитат влиянието на Сатурн. Може би оптимизмът и безгрижието  им ще влязат в нормални граници, което за хората около тях ще изглежда почти като депресия, но за по-напредналите в духовно отношение е възможност за ново начало. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Този аспект може да провокира понижена жизне­ност, закъснения и спънки, които да доведат до чувство за неудовлетво­реност. Но в същото време той ви насърчава да сте постоянни в усилията си и да използвате предимството на планирането и организацията. Ще бъдете по-продуктивни, ако можете да работите сами, вместо в екип. Възможен е конфликт с началник или друга авторитетна фигура.

Любов

Период, изпълнен с всякакви спънки и разочарования в семейството и личния живот. Чувствате желание за уединение, непоносимост към ежедневните ви контакти. Вашите професионални задължения пречат на развлеченията и обществения живот днес. В някои случаи, това може да означава прекъсване на романтични връзки, разделяне със съпруг или близък човек, развод. Но в някои случаи (особено за жените) може да означава появата на лична връзка с много по-възрастен мъж, както и укрепване на увлечение.

Здраве

Тези дни са придружени от спад в жизнеността, издръжливостта и устойчивостта на тялото. Това е период на депресия и влошаване на много заболявания, особено тези, свързани с напредването на възрастта. Характерни са преследващи страхове и неразбираеми болки. Зъбите и тяхното лечение може да даде много неприятни изживявания и проблеми. Голяма вероятност за падане от високо, фрактури, рани и аварии. Може да станете жертва на злополука или природни бедствия. За жените този транзит може да означава също така всичко посочено по-горе по отношение на съпруг, баща, брат, шеф или любим човек.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама