стрелец

Избери зодия:

22 авг

четвъртък

Представителите на най–оптимистичната и щедра зодия в кръга на животните в следващите две и половина години ще изпитат влиянието на Сатурн. Може би оптимизмът и безгрижието  им ще влязат в нормални граници, което за хората около тях ще изглежда почти като депресия, но за по-напредналите в духовно отношение е възможност за ново начало. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Повечето от това, което вие възприемате като ре­алност през този период, е точно обратното на реалността, дори на вас всичко да ви изглежда кристално ясно. Използвани в позитивна посока, съни­щата могат да бъдат проницателни или дори пророчески. В момента творческото ви въображение е много силно. Вслушвайте се в интуиция­та си. Сега не е времето да взимате важни решения, свързани с живота, партньорството или финансите. Само когато този аспект се разпадне, вие ще можете да постигнете пълна реализация на това, което ви е до­шло наум като идея или вдъхновение, докато той е бил активен.

 ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Можете да усетите хаоса от мислите и чувствата си. Имате склонност да заблуждавате партньора, съпруга, семейството, децата, така че не се изненадвайте, ако си докарате дори изневяра. На вашата връзка ще повлияе отрицателно пасивността ви, злоупотребата с алкохола и желанието ви за сексуална разпуснатост. Склонни сте към самоизмама и обвързаните, въпреки очевидната хармония, в бъдеще ще имат разочарования. Да се ​​избягват светски събития и развлечения, прояви на безгранична фантазия - тя може да навреди и на личните взаимоотношения, и на репутацията ви. Може да се появи тайна страст или измама в любовта. Има опасност от нежелана бременност. Възможни са проблеми в отношенията с децата. Най-добре е да се избягват обществени места и дейности, а жените - да избягват контакт с непознати. Тези дни са свързани с разочарование, раздяла, скъсване на отношенията, мисли за развод.

 ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Поради нарушения на водния метаболизъм в организма се влошават  пациенти с бъбречни заболявания, хипертония, захарен диабет. Възможно е подуване при видимо здрави хора, което не трябва да се разглежда като симптом на заболявания, свързани с нарушаването на водния баланс. Трябва да се внимава по отношение на наркотици, алкохол, агресивни среди, както и процедури, свързани с водата. Разходка с лодка може да бъде опасна, а обичайният контакт с вода да навреди. Също така, трябва да се внимава при срещи с непознати. По-добре е през тези дни да се намали консумацията на течности, особено на бременните жени. Резултати от анализа не показват истинската картина. Възможна е нежелана бременност. Силна тенденция към невроза.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама