стрелец

Избери зодия:

25 май

събота

Представителите на най–оптимистичната и щедра зодия в кръга на животните в следващите две и половина години ще изпитат влиянието на Сатурн. Може би оптимизмът и безгрижието  им ще влязат в нормални граници, което за хората около тях ще изглежда почти като депресия, но за по-напредналите в духовно отношение е възможност за ново начало. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Вашето его енергично влиза в действие и вие сте склонни да виждате всичко само и единствено от своя гледна точка. Напомняйте си да слушате и обмисляте това, което казват другите. Това е подходящ период да спечелите тяхната подкрепа и да развиете стабилни и зрели благоприятни връзки. Творческите усилия, различните спортове и вашето любимо хоби са добри отдушници за свободното време.

Любов

Повишен конфликт в семейството и в отношенията с човека, когото обичате. По-добре е да се опитате да изградите равноправни отношения и да прекарате деня в самота, без да пречите на другите, за да не се разочаровате. По-добре е да се отложат всички насрочени за този ден забавления и участия в социални събития, срещи и посещения, особено в интимен план.

Здраве

За хронично болните - дни на обостряния на състоянието, а за здрави хора - на влошаващо се здравословно състояние, физическа слабост, лоши настроения и липса на енергия. Опасност от телесни повреди и злополуки. Лечение, започнало през този ден, ще даде само временно облекчение. Най-добре за здравето е да се извършват пречистващи и възстановителни процедури, но също така е важно да не се прекалява

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама