рак

Избери зодия:

04 фев

събота

Искам да обясня какво представляват дневните транзити. Всеки момент в небето десетте планети в Слънчевата система гледани от Земята образуват ъгли помежду си. Тези ъгли са хармонични и нехармонични. Хармоничните ъгли дават добри възможности в живота ни, а нехармоничните - някакви изпитания. Всеки ден разглеждам какви ъгли сключват различните планети и какви влияния имат върху нас. Всяка планета отговаря за определен знак, но някои например Венера и Меркурий отговарят за два знака, тъй като зодиите са дванадесет, а планетите десет. За това може да има повторение в тенденциите при някои зодии. Аспектите продължават по няколко дена, седмици и дори месеци с изключение на лунните и възможностите, които те дават. РАЗБИРА СЕ ВОДЕЩИ В ЖИВОТА СА ЛИЧНИТЕ ТРАНЗИТИ, но общата картина в небето влияе на всички ни повече или по–малко взависимост от това, колко точен е съвпада на аспекта с лична планета.  

За представителите на най – грижовната зодия, пакостливите планети Уран и Плутон, през цялата година ги провокират, но специално днес нещата може да бъдат такива:

Аспекта влияе на всички родени в знака, но най - силно ще го усетят родените от 5 – 15 юли.

Бизнес

Поръчките, обажданията, срещите и писмата могат да погълнат вашето време, така че опитайте да планирате деня си предварително. През цялото време вашият ум работи на бързи оборо­ти, което може да ви създаде проблеми със заспиването и съня. Затова релаксирайте или медитирайте, преди да си легнете. Също така е важно да бъдете възприемчиви за гледните точки на другите, тъй като под въз­действието на този аспект сега вашите идеи са по-силно повлияни от егото.

Любов

Романтични срещи, разходки, пикници няма да ви доставят удоволствие и може да доведат до нервна умора и разочарование от партньора. Дръжте се на разстояние и от децата. Вашите съвети може да се тълкуват неправилно и да навредят, както и да дадат неправилна насока.

Здраве

Транзитното преминаване не е свързано със сериозно нарушение на здравето. Влошаване  чувстват само хора с хронични заболявания на белите дробове и горните дихателни пътища, увеличен недостиг на въздух при астматици. Внимавайте с гласните струни и гърлото. Възникващи конфликти допринасят за нервна умора. По-добре да се откажете от разходки и дихателни упражнения. Възможност за наранявания на ръцете. Треперене, чувство за несигурност на ръцете.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама