рак

Избери зодия:

06 окт

четвъртък

Сега всичко свежо и ново ви привлича и вие можете лесно да се справите с почти всичко, което започвате, благодарение на високата си енергия, инициативност и увереност. Забавете достатъчно темпото, за да сте сигурни, че вземате предвид всички детайли и не се изкушавате да разпилявате усилията си, започвайки няколко нови про­екта наведнъж. Особено освежаващи са физическите упражнения и раз­личните спортове.

Повишена конфликтност в семейството и личните отношения. Противопоставяне на интересите, вижданията и мненията на партньора (съпруга). Възможност от физически битки, кавги и скандали. Дрязгите възникват предимно по повод на разпределението на бюджета и поддържането му. Бъдете внимателни при работа с деца - те могат да страдат от вашата импулсивност. Днес те са склонни да излязат извън контрол като отстояват неразумни искания, затова имат нужда от цялата мъдрост на един възрастен човек.

Днес трябва да избягвате физически сблъсъци. Бъдете внимателни при работа с режещи инструменти, огън и химикали. Възможни са наранявания по време на работа  поради непредпазливост и безразсъдни действия. Хората със слаба нервна система, слабо сърце и нарушения на мозъка трябва внимателно да обмислят своите чувства. Значително се увеличава опасността от сърдечни удари и инсулти. Внимавайте за децата, има вероятност да се наранят при игри и спорт.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама