близнаци

Избери зодия:

26 май

неделя

За представителите на най-любопитната зодия, които могат да направят контакти навсякъде - в рейса, в трамвая, на опашката за вестници, а за влака пък да не говорим. За тях днес звездите вещаят:

Бизнес

Увеличава се чара и физическата привлекателност, която може успешно да използвате в контакта с другия пол, независимо дали са партньори, началници, подчинени или колеги. Вие сте склонни да обръщате повече внимание на външния вид. Това дори може да ви отклони от бизнеса. Периодът е благоприятен за въздействие върху обществеността, за увеличаване на популярността и влиянието. Вероятност за успех и извличането на печалба. Чувствайте се свободни да инвестирате капиталите си. Определена част от бюджета ще бъде изразходван за закупуване на красиви вещи, бижута, за развлечения. Поради това е възможно да превишите бюджета си.

Любов

Периодът е благоприятен за общуване с противоположния пол, ангажираност, сватби, тържества и семейни тържества. Вие сте привлечени от романтични партньори, възможно е да са повече от един. Внезапна любов - от пръв поглед. Не забравяйте, че любовта към приключенията и аферите с непознати партньори, може да доведе до болести, предавани по полов път.

Здраве

През този период ще почувствате добро настроение, увеличена умствена и физическа енергия, прилив на жизненост, която, разбира се, е с благоприятен ефект върху здравето, дори при много болни хора. Периодът е благоприятен за закаляващи процедури, лечение на настинка, гърлото и ставите, както и на половите органи и бъбреците. Подходящи са всички видове дейности за отдих, умело съчетани със забавление и фитнес, лечебни интервенции. Ултравиолетовите бани дават естествен тен и много здраве в този момент. Изключително благоприятен период  за зачеване. По време на полов акт трябва да внимавате за болести, предавани по полов път.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама