близнаци

Избери зодия:

28 май

неделя

За представителите на най-любопитната зодия, които могат да направят контакти навсякъде - в рейса, в трамвая, на опашката за вестници, а за влака пък да не говорим. За тях днес звездите вещаят:

Бизнес

Този аспект може да провокира понижена жизне­ност, закъснения и спънки, които да доведат до чувство за неудовлетво­реност. Но в същото време той ви насърчава да сте постоянни в усилията си и да използвате предимствата на планирането и организацията. Ще бъдете по-продуктивни, ако можете да работите сами, вместо в екип. Възможен е конфликт с началник или друга авторитетна фигура.

Любов

Времето започва да ви притиска, налага се максимално да го оползотворявате и отговорностите няма да ви позволят да се насладите на личните отношения, или на почивка със семейството. Този период на повишена конфликтност е придружен с желание за самота. Много любовни или семейни проблеми, раздяла, разочарование, прекратяване на отношения, чувство за неизбежен развод.

Здраве

Сериозно влошаване застрашава хронично болните. Специално за заболявания на опорно-двигателния апарат, кожни заболявания. Здравите хора имат усещане за липса на енергия, намаляване на устойчивостта и жизнеността на тялото. Болки в гърба. Зъбите може да напомнят за себе си. Този ден е добър за вадене на зъби, но не и за лечение или протезиране. Може да страдате от депресия, инстинктивен страх, а към лекарите да изпитвате недоверие. През тези дни са вероятни медицински грешки. Пазете се от наранявания, злополуки, падане от височина. Може да станете жертва на злополука или природни бедствия

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама