близнаци

Избери зодия:

04 фев

събота

Искам да обясня какво представляват дневните транзити. Всеки момент в небето десетте планети в Слънчевата система, гледани от Земята, образуват ъгли помежду си. Тези ъгли са хармонични и нехармонични. Хармоничните ъгли дават добри възможности в живота ни, а нехармоничните - някакви изпитания. Всеки ден разглеждам какви ъгли сключват различните планети и какви влияния имат върху нас. Всяка планета отговаря за определен знак, но някои, например Венера и Меркурий, отговарят за два знака, тъй като зодиите са дванадесет, а планетите - десет. Затова може да има повторение в тенденциите при някои зодии. Аспектите продължават по няколко дена, седмици и дори месеци /с изключение на лунните/ и възможностите, които те дават продължават също толкова дълго. РАЗБИРА СЕ, ВОДЕЩИ В ЖИВОТА НИ СА ЛИЧНИТЕ ТРАНЗИТИ, но общата картина в небето влияе на всички ни повече или по–малко в зависимост от това колко точен е съвпадът на аспекта с лична планета.   

За представителите на най-любопитната зодия, които могат да направят контакти навсякъде - в рейса, в трамвая, на опашката за вестници, а за влака пък да не говорим. За тях днес звездите вещаят:

Аспекта влияе на всички родени в знака, но най - силно ще го усетят родените от 5 – 15 юни.

Бизнес

Този аспект може да провокира понижена жизне­ност, закъснения и спънки, които да доведат до чувство за неудовлетво­реност. Но в същото време той ви насърчава да сте постоянни в усилията си и да използвате предимствата на планирането и организацията. Ще бъдете по-продуктивни, ако можете да работите сами, вместо в екип. Възможен е конфликт с началник или друга авторитетна фигура.

Любов

Времето започва да ви притиска, налага се максимално да го оползотворявате и отговорностите няма да ви позволят да се насладите на личните отношения, или на почивка със семейството. Този период на повишена конфликтност е придружен с желание за самота. Много любовни или семейни проблеми, раздяла, разочарование, прекратяване на отношения, чувство за неизбежен развод.

Здраве

Сериозно влошаване застрашава хронично болните. Специално за заболявания на опорно-двигателния апарат, кожни заболявания. Здравите хора имат усещане за липса на енергия, намаляване на устойчивостта и жизнеността на тялото. Болки в гърба. Зъбите може да напомнят за себе си. Този ден е добър за вадене на зъби, но не и за лечение или протезиране. Може да страдате от депресия, инстинктивен страх, а към лекарите да изпитвате недоверие. През тези дни са вероятни медицински грешки. Пазете се от наранявания, злополуки, падане от височина. Може да станете жертва на злополука или природни бедствия.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама