везни

Избери зодия:

28 май

неделя

За представителите на най-балансиращата зодия, която търси красота и хармония във всички отношения, нещата от доста време са  трудни, тъй като пакостливите планети Уран и Плутон дават не леки уроци и това ще продължи и в следващите години. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Повишена издръжливост, старание и добро отношение към работната среда. Всичко това ще ви помогне за успешното популяризиране на бизнеса ви. Напредъка  може да е скромен, но важен за вас в професионално и материално отношение. Ще имате приятелски отношения с началници, влиятелни хора, покровители. Увеличаване на самочувствието.

Любов

По-добре в този ден да останете заедно със семейството си. Сравнително благоприятен ден за годеж и брак, скромна сватба. Периодът може да се използват за стабилизиране на отношенията с децата, възпитаването им в дисциплина и доверие в живота. Обсъдете плановете за бъдещето.

Здраве

Период на подобряване здравния статус на пациенти с хронични заболявания. На този ден е добре да се направят  изследвания и да се планира допълнително лечение и рехабилитация. В този период има най-малка вероятност от медицинска грешка или неправилно лечение. Денят не е съвсем удачен за началото на лечение или за развлекателни пътувания. Ако чувствате увеличаване на жизнените функции на тялото,  можете да се доверите на това чувство и да увеличите натоварването си. Един добър ден за третиране, лечение и протезиране на зъбите.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама