везни

Избери зодия:

27 юни

понеделник

За представителите на най-балансиращата зодия, която търси красота и хармония във всички отношения, нещата от доста време са  трудни, тъй като пакостливите планети Уран и Плутон дават не леки уроци и това ще продължи и в следващите години. Днес звездите вещаят:

Бизнес

 Внезапни случки и об­рати, които объркват плановете, дребни загуби, различие в мнения­та. Роденият е заплашен от малки злополуки, дисхармония и нераз­бирателство в любовта. Трябва да бъде предпазлив при нови запоз­нанства!

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Внезапно объркване в личния ви живот, в любовните и семейните отношения. Възможна е кавга с приятели. Може да настъпи внезапно желание за смяна на съпруга или партньора. Вие сте привлечени от ново усещане, романтични срещи и светски забавления.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Много слаб ден. Прекомерна тревожност и излишни вълнения. Чувствата ферментират и това води  до превъзбуждане на нервната система и нарушения на сърдечния ритъм. Ще влияе отрицателно дори при здравите хора. Опасност от нервни припадъци, инфаркти и инсулти. Може да се появи нова болест или рязко да се влоши  вече налична. Трябва да бъдете много внимателни, защото съществува опасност от злополуки, наранявания, телесни повреди, токови удари и експлозии. Опасност от спонтанен аборт при бременните.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама