везни

Избери зодия:

РАЗБИРА СЕ, ВОДЕЩИ В ЖИВОТА НИ СА ЛИЧНИТЕ ТРАНЗИТИ, но общата картина в небето влияе на всички ни повече или по–малко в зависимост от това разгледаните тенденции дали правят точни аспекти с личните планети. За това е AstroLife препоръчва прогнозите да се синхронизират с рождената карта.      

Общ хороскоп за 2023 година

През следващата 2023 г. вие, Везни, не се изненадвайте, ако колкото и трудно да е, имате желание да коригирате своя характер. Може да станете по-сериозни и отговорни. През първата половина на годината много от вас може да намалят контактите си до минимум. Знам, че ще кажете, че това е невъзможно, но ще го направите доброволно, с цел  да преосмислите много неща в живота си. Възможно е изведнъж да проявите желание да се занимавате с духовни практики. Въпреки доброволното ви оттегляне, между февруари и април в живота ви ще се появят нови и интересни хора, които ще пробудят тази жажда за духовност. Някои от тези запознанства може да преминат дори в романтична връзка. През пролетта и лятото звездите ви съветват да се пазите от конфликти и недоразумения по време на работа. В този период е възможна намеса на външни недобронамерени лица в семейството или кариерата ви. Това е изпитание от звездите и не приемайте трагично случващото се, а се опитайте да си го обясните в духовен план. Нали точно затова ще проявявате интерес към духовните практики, сега е моментът да приложите знанията си на практика.

С идването на есента в живота ви ще настъпи изцяло нов период.  Изолацията ви ще свърши. Отново ще се впуснете в активни контакти, ще прекарвате много време с приятели и с хората, които обичате. Тези, които се занимават с творчество, по това време ще имат голям успех.  Добре е да планирате пътувания за този период, тъй като те ще бъдат успешни.

Любов и семейство

Пролетта на 2023 година за вас, Везни, е много благоприятен период в любовно отношение. Тези, които са сами, ще имат възможност да срещнат любовта. Това може да стане изведнъж и неочаквано, може би в някаква  компания. А тези, които вече са намерили сродната си душа, ще прекарват повече време заедно с половинката си и доверието ви един към друг ще се  засили. В този период от годината може благоприятно да решите въпроси, отнасящи се до семейството и дома, разбира се с пълното съгласие на половинката. В периода от април до юни трябва да се пазите от конфликти с любимите хора и да избягвате теми, свързани с пари, защото те може да провокират недоразумения. Това е неблагоприятен период и звездите съветват да не вземате крайни решения. Изчакайте и не правете  прибързани заключения, за да не съжалявате по- късно. Септември - един от най-щастливите месеци в личен план за 2023 година. Ето за този месец е добре да планирате сватбата си или началото на съвместно съжителство. Късно през есента и зимата вие, Везни, не се изненадвайте, ако се отдадете на приятна домакинска работа, ще имате ново положително усещане, че сте поели отговорност за семейството. Ако сте влезли в конфликт с родителите си, в края на годината е подходящият момент да подобрите отношенията си и с тях.

Пари и финанси

Звездите не ви съветват да планирате големи покупки или да правите големи инвестиции през първата половина на 2023, тъй като са възможни някакви непредвидени разходи, които могат направо да взривят бюджета ви. От април до септември трябва да бъдете много внимателни във всяко едно отношение, за да избегнете възможно напрежение с половинката или с бизнес партньора, свързано с финансови дела. От края на лятото до средата на есента е подходящ момент да поискате увеличение на заплатата, но за да го постигнете, необходимо е да впрегнете цялата си креативност. През годината е възможно да получите финансова помощ от семейството си.

Кариера, работа

Началото на 2023 годината за вас, Везни, е благоприятен период в бизнес отношение, но през втората половина на годината - от юли до септември, по-добре е временно да изчакате с бизнес инициативите. Прекомерната активност в този период може  да не бъда правилно разбрана и да влоши бизнес положението ви. От април до юни трябва да сте внимателни, когато се занимавате със секретни документи, но за да имате успех, трябва да не разкривате своите бизнес планове. След септември настъпва вашето време и усилията ви ще бъдат възнаградени. В този период много хора ще ви насърчават. Ще подобрите отношенията си с шефовете си. Тези, които са ангажирани в собствен бизнес, може да опитат и нещо ново. Творческите професии ще имат успех. Тези, които се занимават с литература, ще бъдат по-красноречиви. През късната есен и зимата е моментът за стартиране на нови бизнес инициативи, в които ще имате успех.

Лични Хороскопи

реклама