козирог

Избери зодия:

РАЗБИРА СЕ, ВОДЕЩИ В ЖИВОТА НИ СА ЛИЧНИТЕ ТРАНЗИТИ, но общата картина в небето влияе на всички ни повече или по–малко в зависимост от това, разгледаните тенденции дали правят точни аспекти с личните планети. За това AstroLife.bg препоръчва прогнозите да се синхронизират с рождената карта.    

Общ хороскоп за 2021-ва година

За вас, Козирози, 2021-ва година е предвидила много промени. Зная, зная, никак не обичате промените, смятате ги за много стресиращи, но когато са от звездите, трябва да ги погледнете от добрата страна. През тази година не се изненадвайте, ако изведнъж се замислите върху философското значение на живота и какво е вашето място в него. Не се изненадвайте, ако потърсите екзотичното тълкувание на нещата. През първата половина на годината ще бъдат актуални теми, свързани с творчеството и децата. Но звездите ви предупреждават да разчитате само на себе си в творческите проекти. Тези от вас, които са били обвързани с чуждестранни финанси, трябва много да внимават, защото са възможни усложнения. През първата половина на годината и по-конкретно през май и юни е възможно да преживеете някакво значимо събитие, което да ви свърже отново със стари партньори. Някои от вас може да продължат да си бъдат приятели с тях, но други може да все впуснат в страстна връзка.

През втората половина на годината, особено в последните месеци, може да очаквате успех в кариерата. Вие, Козирози, ще бъдете правилно оценени в своя работен екип, затова може да ви помогнат и приятели. През тази година е добър момент да обърнете внимание и на здравето си.

Любовта, семейството

През първата половина на годината в любовния живот направо ви очаква нещо съдбовно. Възможно е да изживеете някаква криза, свързана с различни идеологии, с парите на други хора или с наследство. Въпреки първоначалния стрес, това разтърсване ще се отрази благоприятно на отношенията ви. Тези двойки, които са предназначени от звездите да бъдат заедно, тяхната любов ще се засили още повече, а тези Козирози, които са сами, през тази година е напълно възможно да срещнат своите половинки. Най-доброто време за новите връзки са юни и юли. През това време някои от вас може да подновят стари отношения и да се върнат при бившите си партньори. През втората половина на 2021 - ва година общо взето звездите ще ви дадат възможност да се насладите на стабилност в отношенията. Само през октомври не е изключено сътресение, може би ще трябва да се борите с някакви изкушения, които ще подложат на опасност връзката ви.

Пари, финанси

При вас, Козирози, финансовото положение през 2021-ва година също ще бъде стабилно. През първата половина на годината звездите съветват да не разчитате на парите на другите хора. Препоръчително е да се въздържате и от заеми от банки. Най-успешният месец в парично изражение ще бъде юни. Тогава е идеалният момент за големи покупки и инвестиции. През есента може да очаквате увеличение на заплатата. През последните месеци на годината щастието може да ви се усмихне и да получите пари от неочакван източник. Някои може да получат наследство, а други да направят добра сделка.

Кариера, работа, бизнес

През първата половина на 2021-ва година, звездите ви препоръчват да проявите търпение в кариерно и бизнес отношение. Тогава е подходящ момент да преразгледате своите цели и методи за постигането им, да си направите план за действие в кариерно отношение. Забавете личните творчески проекти и обърнете внимание на изграждане на взаимоотношения в работния колектив. Добре обмислените планове през първата половина на годината ще са много полезни за реализиране през втората половина, когато кариерата ви може рязко да тръгне нагоре. Ако  работите върху себе си, ще бъдете забелязани от шефовете си и ще получите благоприятна оферта от тях. Те направо нищо няма да могат да ви откажат. Добре е да обсъдите плановете си с приятели или с някой уважаван от вас човек. Работата в екип за момента е за предпочитане пред самостоятелната дейност. Не забравяйте, че звездите са на ваша страна и по това време може дори да поемете и някои разумни рискове.

Лични Хороскопи

реклама