козирог

Избери зодия:

Вие Козирози, винаги сте били олицетворение на издръжливост. Дори, ако нямате никакъв шанс да спечелите, продължавате да се борите и в крайна сметка печелите. Постоянството винаги се отплаща, а и по-нервните конкуренти останат далеч зад Вас. Звездите Ви съветват през 2024 г.  да не си позволявате да изразявате остра критика, бъдете предпазливи и умерени в изказванията. Внимавайте в натоварването, защото работа по 14 часа на ден ще има негативна последица за здравето и коварното в този случай е, че влошаването му няма да усетите веднага, а след известно време. Трябва да се научите да се отпускате и да се възстановявате. В противен случай, всички пари спечелени от допълнителния труд ще похарчите за лечение, а това обезсмисля труда. През лятото са възможно съдебни проблеми, но ще получите неочаквана материална и морална подкрепа от приятели. През есента, тези от Вас, които искат да учат нещо, може да започнат, това е успешен период за това отношение. 

Мъже Козирози

Ако водите заседнал начин на живот, добре е през тази година малко да се пораздвижите. Поради вроденото благоразумие и предпазливост може да преодолеете всички капани и трудности. Звездите не Ви препоръчват през февруари и март да започвате сериозни проекти, въздържайте се от големите придобивки и инвестиции. Не влагайте повече енергия отколкото е необходимо в планираните дейности. Ако Вашата професия е свързана с пътувания на дълги разстояния, в средата на пролетта ще трябва да покаже изключителна предпазливост. Трябва да бъдете постоянни и да не изпадате от една крайност в друга. Всички трудности и нередности трябва да бъдат напълно компенсирани до края на 2024. През годината ще бъдете ангажирани с любими неща, а те са толкова интересни.

Жени Козирози

През 2024 г. Вие жени, родени под знака на Козирог, бъдете готови за изненади. Може да имате неочаквани оферти, но трябва да обмислите всички възможности. Каквото и да става не трябва да се обезкуражавате. Нещата така ще се развиват, че другите направо може да Ви завидят. В личните отношения, също ще имате успех. Може да получите от половинката всичко, което сте си наумили. През лятото може да помислите за някаква голяма придобивка, но покупката е възможно да се позабави. През тази годината е добре да обърнете повече внимание на семейството, роднините и приятелите. В здравословен план стари болежки може да напомнят за себе си. Звездите съветват въпреки натоварения си график, да отделите време за профилактични прегледи.

Любовта на Козирога

През 2024 г. в любовните отношения на пръв поглед не се очакват значителни промени. Ако сте сами, дори и да намерите подходящ партньор, може да искате да продължите да бъдете сами. Компромиси звездите съветват да не правите.

Годината е подходяща да се преместите в нов дом, да си купите нови мебели или нещо друго за вкъщи. Ако имате вече задълбочени отношения, но не обръщате достатъчно внимание на половинката и се усамотявате с Ваши лични работи, нормално е да се активират конфликти. Вашата бизнес отдаденост трудно се издържа. През лятото е възможно да преживеете любовни трепети и чувство на страст, но трябва да споделите чувствата си.

Парите на Козирога

През 2024 г. основната тема за спорове в семейството ще бъдат финансите. Ако парите не стигат да задоволите основните си нужди, огледайте се на по-добре платена работа, но звездите Ви съветват да обмислите внимателно предложенията и да не се втурвате с главата напред. Финансовите трудности ще се увеличат с настъпване на лятото. През тази година няма да можете да спестите нищо. Може да се наложи да подновите някои уреди в къщи или нещо друго. Не съжалявайте за похарчените пари, напротив, радвайте се. В края на годината може да имате приятна изненада и да върнете дълговете си. 

Здравето на Козирога

През 2024 г. ако Ви се налага да направите някаква операция, не трябва дълго да я отлагате и до лятото трябва да решите проблемите със здравето. Звездите съветват след операцията възстановяването да бъде в санаториум в планински район. През есента до края на годината се обличайте добре, за да избегнете възможно простудяване. Грижете се добре за себе си. Повдигнете си имунитета, добре е да взимате витамини.

 

Лични Хороскопи

реклама