козирог

Избери зодия:

РАЗБИРА СЕ, ВОДЕЩИ В ЖИВОТА НИ СА ЛИЧНИТЕ ТРАНЗИТИ, но общата картина в небето влияе на всички ни повече или по–малко в зависимост от това разгледаните тенденции дали правят точни аспекти с личните планети. За това е AstroLife препоръчва прогнозите да се синхронизират с рождената карта.    

Общ хороскоп за 2023 година

През 2023 година вие, Козирози, ще бъдете по-съзнателни и балансирани. Това няма да е трудно за вас, тъй като сте най-земният знак и гледате реално на нещата, дори ще заземявате и околните хвърчащи знаци. През първата половина на годината ще търсите отговори на някои глобални философски въпроси. По това време ще имате желание да пътувате и да се срещате с хора от чужбина. Това е добър момент, ако някои от вас решат да повишат образованието си, а други се обърнат към религия. В периода от февруари до април е възможно да преживеете неочаквано събитие, свързано с дома и семейството. Може би някой ще ви разкрие стара семейна тайна, която ще ви направи огромно впечатление.

От юни до септември звездите ви съветват да бъдете по-внимателни в контактите, в този период е възможно да не бъдат разбрани правилно намеренията ви. През лятото внимавайте при работа с документи и всякаква важна информация.

Не се изненадвайте, ако от септември кариерата ви рязко тръгне нагоре. Ако в предишни години сте полагали усилия за развитието си в кариерно отношение, сега ще берете плодове. А за вас, пишещите Козирози, сега е моментът да издадете книгата на живота си, тъй като последните месеци на годината ще бъдат особено продуктивни по отношение на творчеството ви.

Любовта, семейството

През 2023 година вие, Козирози, ще бъдете по-отворени в отношенията с любимите хора. Ще имате желание да намерите повече допирни точки с половинката си и да откриете нови аспекти в личността й. Въпреки това добро желание този процес може да бъде доста труден, особено през първата половина на годината. По това време ще имате възможност точно да изразявате своите мисли и чувства, ще бъдете правилно разбрани и така постепенно с вашите половинки ще изградите нови отношения и ще се научите да се изслушвате един друг. През първата половина на годината е възможно да получите дългоочакван дом. В периода от април до юни звездите ви препоръчват да избягвате спорове с родители, конфликти с близките си на теми, свързани с имоти или предмети. През втората половина на годината разбирателството в контактите ви ще се подобри. Добре е да отделяте повече време за общувате с половинките си, пишете си един на друг романтични бележки. Любовта, която ще изразите в думи, ще има по-голям ефект.

Пари и финанси

В началото на 2023 година за вас, Козирози, особено в периода от февруари до април, парите може да дойдат от неочаквани източници. Това може да стане чрез ваш познат, който е влиятелен човек. Звездите препоръчват в този период да не жалите пари за благотворителност, тъй като колкото и странно да ви е, точно тя ще привлече финансовия ви успех и тази благотворителност ще ви се върне многократно. През първата половина на годината може да имате различни непредвидени разходи, свързани с дома ви. Като цяло, в този момент желанията ви може да не съвпадат с вашите финансови възможности. Въпреки това, до края на годината ситуацията ще се промени, особено през ноември и декември. Тогава е  възможно да имате успешен нов проект, който да ви донесе значителни печалби.

Кариера, работа, бизнес

От началото на годината до септември вие, Козирози, трябва да помислите по-сериозно за собствените си бизнес планове, защото през есента е  възможно да направите истински пробив в кариерно отношение. Ако сте от тези Козирози, които са били по-предприемчиви, в края на годината в бизнес отношение може да имате добър успех. Звездите ви препоръчват да покажете инициатива в работата си, сега това ще бъде оценено от началниците ви както подобава. Най-високи успехи ще имате в края на годината. Възможно е по някакъв начин бизнесът ви да бъде свързан с духовното ви израстване.

Лични Хороскопи

реклама