козирог

Избери зодия:

Горещото време, горещата любов, който е имал късмет да я срещна през горещите месеци, бавно преминават… но така е Слънцето се движи по график и там знаем, че няма привилегировани, на друго място го очакват с големи горещи надежди, които не трябва да разочарова.

Вие Козирози, като представители на най - целенасочения знак през септември ще бъде в състояние да намерите своята цел в живота. През този период, няма да действате шаблонно, а ще търсите творчески и интелектуален начин за решаване на проблемите. Ще имате много възможности на разположение и със сигурност ще ги използвате по най- благоприятния за вас начин. Нещата ще се случват без да влагате големи усилия и енергия и ще имате реални резултати. Вродената дипломатичност ще ви помогне за установяване на дългосрочни бизнес контакти и сключване на взаимноизгодни сделки. По този начин звездите ще ви открият пътя към обещаващо професионално бъдеще. Вие не трябва да създавате допълнителни пречки, чрез съмнения и колебания.

В началото на септември е възможно да подновите контакти със стари колегите или организации. Вашият успех в някаква степен зависи от благоприятния психологически климат в екипа в който работите, а вие ще бъдете ключът за добрите отношения в заобикалящата ви бизнес среда. Ще покажете високи интелектуални способности, които ще ви осигурят развитието, но за да се случи всичко както вие желаете, добре е да се подсигурите и да вземете навременни превантивни мерки. През този период ще виждате  перспективи дори и в неблагоприятни ситуации, в които ще се адаптирате лесно и бързо ще взимате важни решения. Що се отнася до личните взаимоотношения, там нещата може да се забавят, ако имате амбициозни лични планове, решението им е по – вероятно да се отложи във времето.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Козирог. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

Лични Хороскопи

реклама