козирог

Избери зодия:

Ето вече сме в средата на зимата. Навън всичко се е свило от студ и бърза да се прибере на топло. За представителите на зодия Козирог, независимо от студеното време навън, се чувстват като риба във вода. Те издържат на студ, ограничения и каквото ви дойде на ума.

Още от самото начало на февруари всички Козирози и Козирожки имат силната подкрепа на Меркурий, Венера и Нептун. Там където Венера хармонично огрява, там има възможност за късмет, за пари и любов и още нещо... Може би в този студ става въпрос повече за пари, тъй като зимата често я оприличават на Старец – женомразец, но знае ли човек какъв ще им е късмета? Свети Валентин все пак е точно посред зимата.  И тъй като стана въпрос за Св. Валентин – 14 февруари, точно тогава ще бъдат хармонично осветени родените около в края на зодията.

Вие Козирози през февруари ще постигнете успех, но за това ще ви са наложи да положите много усилия, време и енергия. Най-важно за вас в този момент  „ не да хващате бика за рогата", не критикувайте случващото се колкото и да ви се иска, а да потърсите възможен компромис. Това не е невъзможно за вас, тъй като е основно качество на зодията ви. Въпреки препоръките, трябва да намерите мярката, за да не отидете в другата крайност и да пренебрегвате собственото си мнение, заради другите хора. Ако всичко е наред лесно ще постигнете престижна позиция и ще може да възстановите мира и разбирателството дори и в семейството.

В началото на февруари, обърнете внимание на здравето си, тъй като напрежението на което сте подложени, може да го разклати. Слънцето  е в знак Водолей, което означава, че няма по-подходящ момент за това. Звездите ви препоръчват да отидете на фитнес, плуване, йога, но отново не изпадайте в крайности, за да избегнете силния физически стрес, защото това може да влоши състоянието на здравето, а е възможно да се стигне и до конфликт. В семейния живот ще надделее мира и взаимното разбирателство, което също ще ви помогне да се съсредоточите в работата си и да отпусне нервната ви система. Началото на февруари е добре да обърнете внимание за възстановяване реда в къщи и в мислите си. За вас през периода е изключително противопоказно влизате в спор с непознати.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Козирог. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

Лични Хороскопи

реклама