козирог

Избери зодия:

Месец май, най - хубавия месец на годината. Всичко се е раззеленило…Цъфнали цветя, дръвчета, жужат пчелички, добро настроение…

През месец май, за Вас Козирози може да очаквате в живота Ви бързо развитие на събитията. Много от Вас може да решат да изберат нов начин на живот, който несъмнено ще допринесе за положителното развитие на личните и професионални отношения.Въпреки всички успехи, тези промени може да бъдат предшествани от някакви неприятни събития, но без тях не може да реализирате намеренията си. Тези от Вас, които  целенасочено вървят по пътя си, ще преодолеят  всякакви трудности и  дори неочаквани събития няма върху тях да имат отрицателно въздействие.

В началото на май Нептун в Риби, ще оказва съществено влияние върху сетивните Ви качества и темперамента. Това ще Ви помогне да откриете нови възможности в личния си живот, тъй като за това ще са Ви необходими търпение и висока отговорност.Може да имате съдбоносна среща с потенциален партньор, но ще трябва да поемете инициативата в свои ръце и да насочите тези отношения в правилната посока. Важно е да не смесвате  личните и професионални отношения, защото са възможни разногласия и недоразумения в семейството. През този период ще имате повишена интуиция, която ще Ви помогне да вземете точни и отговорни решения.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Козирог. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

Лични Хороскопи

реклама