скорпион

Избери зодия:

Месец май, най - хубавия месец на годината. Всичко се е раззеленило…Цъфнали цветя, дръвчета, жужат пчелички, добро настроение…

През май, за Вас Скорпиони, ще бъде доста напрегнат и труден период, но в същото време, активен и ползотворен. Този месец ретроградния Плутон в Козирог ще се отрази благоприятно както на поведението, така и на емоционалния Ви живот. Повишава се интуицията и това ще Ви помогне да избегнете неприятните ситуации, ще получите информации, които са от полза за живота или професионалните Ви дейности. През този период, трябва да покажете максимално търпение и да не се отказвате в решаващия момент, за да не загубите всичко придобито от собствените си труд. В семейния живот, са възможни положителни промени, които допълнително ще добавят сила и енергия в живота Ви.

В началото на май, Вие Скорпиони, ще се покажете като ненадминати лидери и мениджъри, но внимавайте със собствените си амбиции. Ще се вдъхновявате от новите си идеи, но може да отхвърляте чуждите идеи като ненужни. Внимавайте да не допуснете грешки, от прекалена самоувереност и арогантност. Всяка една идея е важна и може да има благоприятен ефект върху Вас. Не бързайте прекалено много и забавете малко темпото. Нептун в Риби, може да даде промените в настроението Ви. Важното е да не  бързате и да не изпадате в крайности, това може да  навреди на бизнеса и на репутацията Ви.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Скорпион. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

Лични Хороскопи

реклама