скорпион

Избери зодия:

За представителите на този знак 2024 година е подготвила много приключения. Вие, Скорпиони още в края на пролетта може да имате желание да предприемете драстични промени в работата си, а може внезапно да решите и да я смените. Ще имате много нови идеи за живота. Ще привличате утвърдени специалисти, които ще Ви помогнат за развиете бизнеса си. Разбира се, през годината ще имате и предизвикателства, но точно Вас това няма да изплаши. С повишено внимание, трябва да бъдете в средата на октомври, защото хора, които Ви завиждат точно тогава може да Ви навредят. Обмисляйте внимателно всяка стъпка, за да сведете до минимум щетите.

Мъже Скорпион

Тази година бъдете готови за неочаквани партньорства. Това може да стане на най - неочакваното място, например през лятната отпуска, по време на почивката Ви, може да имате неочаквана среща, която ще доведе до дълготрайни отношения. През годината, ако възникнат проблеми, звездите съветват при решаването им да разчитате единствено на себе си. Възможни са недоразумения, затова изяснявайте нещата своевременно и избягвайте клюките, защото може да навредят на кариерата Ви.

Жени Скорпиони

През 2024-а Вие Скорпионки, ще имате сериозни отношения, но звездите предупреждават да внимавате, ако продължавате да се забавлявате с любимите си занимания - да настройвате хората един към друг и да ги провокирате към конфликти. Тази година е добре да преразгледате отношението си към противоположния пол. В противен случай, сватбата ще остане само в мечтите Ви. Общи взето контактите Ви с другите обещават благоприятни перспективи в бъдеще. Това правило важи, както за приятели, така и за роднини и колеги. Когато вземате решения не разпилявайте енергията си, а дайте простор на емоциите си, те ще Ви помогнат да имате успех във всички сфери на живота.

Любовта на Скорпиона

Тази година ако сте от вече ангажираните Скорпиони, ще се борите за повече свобода. Ще смятате че са Ви позволени малките флиртчета, но ако научите, че половинката Ви си е позволила подобно удоволствие, направо ще го разкъсате с поглед пълен с омраза и укор, но внимавайте това може трайно да го депресира. Дори и да има малка забежка, от която и да е страна, тя няма да доведе до раздяла и ще продължите заедно да търсите щастието.

Ако в края на пролетта, още не сте намерили подходящата половинка, не трябва да се отчайвате, а да продължавате с търсенето. Ако имате вече сериозни отношения през лятото - всичко ще бъде ОК, ще искате да бъдете сами с любимите си хора и да отпътувате някъде на топло. През годината звездите предупреждават да внимавате за  влошаване на отношенията с родителите си. 

Парите на Скорпиона

През 2024 г. успеха във финансов план, за Вас Скорпиони, ще зависи от колективната Ви работа. Още в първите дни на годината, трябва да направите нови предложения и да работите в група. Задълженията в екипа трябва да бъдат разпределени рационално, за да не бъде някой ощетен. В края на лятото и началото на есента е благоприятен момент да инвестирате в недвижими имоти или земя. През октомври, може да Ви предложат голяма сума пари, но дали ще е законно всичко, трябва да проверите, ако не е  - помислете си трябва ли да поемате рискове. 

Здравето на Скорпиона

Още от първите дни на 2024 г., Вие Скорпиони ще бъдете податливи на психологически атаки, както в къщи, така и на работното място. Ако се научите да не обръщате внимание на провокациите и да запазите спокойствие, ще запазите и нервите си. През пролетта е възможно да се оплаквате от алергии, дори и досега да не сте имали подобни проблеми. Причината за влошаването на състоянието, в повечето случаи, ще бъде храната. Ако отидете през лятото на почивка в някоя екзотична страна, съществува риск да получите някакво възпаление и да вдигнете висока температура.

Лични Хороскопи

реклама