скорпион

Избери зодия:

РАЗБИРА СЕ, ВОДЕЩИ В ЖИВОТА НИ СА ЛИЧНИТЕ ТРАНЗИТИ, но общата картина в небето влияе на всички ни повече или по–малко в зависимост от това, разгледаните тенденции дали правят точни аспекти с личните планети. За това AstroLife.bg препоръчва прогнозите да се синхронизират с рождената карта.    

Общ хороскоп за 2021-ва година

За вас, Скорпиони, най-важната тема, върху която трябва да работите през 2021-ва година, е изграждането на точния ви образ. Защо тъкмо това? Защото не ви стига, че сте подвластни на най-тансформиращата планета Плутон, ами в допълнение на това мъгливата планета Нептун прави хармонични аспекти със Слънцата ви през следващите няколко години, като подчертава вашата духовна насоченост и желание да стигнете до дъното на нещата отново в духовен план. И как трябва да стане това изграждане? Като преосмислите всичко, което ви се случва в духовен план. През годината всичко зависи от духовното ви ниво. Някои от вас ще смятат, че личните отношения са центърът на нещата, други - че кариерата и личната себереализация е най-важна и там трябва да проявят повече смелост и практичност. През тази година ще трябва да приложите пословичната си интуиция в това, което смятате за най-важно в живота, но няма да сбъркате, ако вложите и по-голямо старание. А, ако искате да се чувствате добре, задължително ще трябва да намерите разумен компромис между тези две крайности – личен живот и кариера.

Звездите предупреждават, че от април до юни са възможни противоречия в личния ви живот. По това време се опитайте да бъдете по-толерантни в отношенията с половинката си и повече се съобразявайте с мнението на другите. На каква тема могат да бъдат тези противоречия? Ами на обичайната, ще имате желание да получавате от  половинката си повече емоционална сигурност. През втората половина на годината, половинката може да ви обвини, че я манипулирате, което когато и да ви го кажат, не е далеч от истината. Въпреки това, през лятото при добро желание е възможно да разрешите проблемите и в двете посоки - и в личния живот, и в кариерно отношение, за тази възможност освен звездите може да ви помогнат и приятелите, той като те действат чрез тях. Знам, знам, ще кажете, че щом си решите основните проблеми през тази година, какво ще правите в следващите. Не се притеснявайте, има задачи за всички години.

Но, да се върнем на тази. От юни до септември е добър момент да преосмислите професионалното си развитие. Не се изненадвайте, ако започнете да чувствате, че изразходвате твърде много енергия в това, с което се занимавате и ви се появи желание да промените работата и дори професията си. Възможно е да получите подходяща оферта в края на зимата и през пролетта, но окончателния избор ще направите през есента. Точно за есента звездите ви обещават нови познанства. Хората, които ще срещнете в живота си през тази година, ще бъдат много интересни и полезни за вас.

Любовта, семейството

През първата половина на 2021-ва година в любовта много от вас – Скорпиони, може да преживеете криза в партньорските отношения, но ако тези отношения оцелеят въпреки въпросната кризата, това ще ви направи за в бъдеще по-близки и по-сплотени. Нещо като мисълта на Ницше, независимо, че не е от вашата зодия – това, което не ви убие, ще ви направи по-силни. Каква може да е причината за кризата? Разбира се, те са свързани отново с идеали за емоционална сигурност - може внезапно да осъзнаете, че тези идеалите се разминават с това, което се случва в живота. И наистина е така, защото идеалите винаги са прекрасни и безгрешни, а най-близките ни дават най-важните уроци в живота. Вие, Скорпиони, както винаги и през тази година ще търсите романтиката във всичко, а в действителния живот понякога тя остава на втори и дори на трети план. Звездите ви съветват да гледате на тези различия по друг начин и да разберете, че всъщност не е нужно хората да са еднакви, а е по-добре да се допълват. Тези, които успеят да разберат това навреме, ги очаква направо нов меден месец.

Любовта, семейството

2021-ва година за вас, Скорпиони, е добра година за професионалното ви израстване, но за да се реализира това израстване, вашите половинки трябва да ви подкрепят и да ви подтикват да станете по-активни. През последните три месеца на годината на преден план ще бъде интимната ви връзка. Някои от вас, които нямат сериозна връзка, точно тогава може да започнат един офис романс с колега. Тези, които са намерили сродна душа, звездите съветват да покажат по-голяма инициатива в интимния живот.

Пари, финанси

През 2021-ва година вие, Скорпиони, е възможно да имате приятни изненади във финансово отношение в периода от февруари до април. Тогава всички нови инициативи, предприети от вас в това отношение, ще ви донесат добри доходи. Въпреки това през първата половина на годината трябва да се въздържате от съвместни действия с приятели, които изискват големи разходи. Внимавайте, звездите съветват, че това не е най-доброто време да предприемате финансови акции с други хора, колкото и доброжелателни да са те. Последните три месеца на 2021-ва година са благоприятен момент за вземане на заеми или провеждане на други важни финансови сделки.

Кариера, работа, бизнес

През 2021-ва година вие, Скорпиони, е възможно да преосмислите важните неща за вас в кариерно отношение. Това ще е особено актуално през лятото, но все пак звездите съветват да не се впускате в съдбоносни промени в работата, дори на пръв поглед да изглежда безопасно. Разбира се, нещата в живота ни са динамични и още през есента ситуацията ще се промени. До края на годината е възможно да получите добра оферта за работа в позиция, където още не сте имали възможност да работите. А вие, Скорпиони, които имате собствен бизнес, в края на годината ще имате добър успех.

Лични Хороскопи

реклама