дева

Избери зодия:

Вие Деви, на пръв поглед изглеждате потопени изцяло в материалните проблеми, само че това не е точно така. На Вас се е паднало да поемете най-досадната и прецизна работа. Външно, изглеждате трезви и безпристрастни, но това е само външно. Независимо прецизността и усърдието ви 2024-а за Вас ще бъде по-трудна. Ще трябва бързо да решавате проблемите, трудно ще постигате емоционалната стабилност и може да сте в постоянно напрежение, но не се притеснявайте, годината ще започнете с благоприятни новини. 

Любим човек ще Ви даде повод за радост. В началото на пролетта, ще се сблъскате със сериозна конкуренция в работата. През април може да поемете глътка въздух, да се отпуснете и да се чувствате добре заобиколени от приятели и близки, но това ще е за кратко.През май може да възникнат някакви конфликти, които ще продължат чак до средата на есента. В този момент Вашите приятели ще покажат истинските си лица, а какви ще бъдат тe - ще разберете тогава. Във финансово отношение годината ще е далеч от това, което имате представа за стабилност. Какво да се прави – това е пулсацията на живота.

Мъжете Дева

През 2024 г. родените мъже под знака на Девата ще имат пътувания и страстни преживявания. Сега е момента да изразите себе си, да покажете пълния си блясък и да се справите с всички проблеми и трудности. През годината няма да Ви се разминат бизнес проблемите, колкото внимателни и предпазливи да сте, не е възможно да предвидите всичко, защото не винаги ситуациите ще зависят от Вас. Това е все пак изпитание от звездите, а не заяждане от околните.Звездния съвет е да избягвате пристъпите на отчаяние и нежелание да продължите напред и не се поддавайте на разрушителни чувства. Успехът ще Ви се усмихне, дори и когато вече не виждате светлина в тунела. Възможните професионални неуспехи, ще се компенсират от блестящите победи на любовния фронт. Това е чудесна новина, за тези, които смятат, че не всичко е работа.

Жените Дева

Въпреки зимния студ, още в началото на зимата огъня на страстта и любовта ще Ви стопли. Ако връзката Ви още е в начална фаза, първите месеци на годината е възможно да се задълбочи. През пролетта може да имате нов приятел, който ще е готов да се откаже от всичко, за да Ви помогне още при първото обаждане. Взаимоотношения с останалите приятели ще протичат във взаимно разбирателство и уважение. Всичко това ще Ви бъде от голяма полза в работата и живота. Благоприятен момент за кариерно развитие ще трябва да изчакате до втората половина на годината. През последните месеци може да станете обект на клюки, това ще внесе доста голямо напрежение в живота Ви. 

Любов и семейство на Девата

За Вас, Деви, лайтмотива на годината е всичко свързано със семейството, но за да върви всичко добре трябва да се опитате да оправдаете доверието на хората, които обичате.С настъпване на пролетта, живота Ви с половинката ще бъде в нова светлина. Не се изненадвайте, ако бъдете затрупани с подаръци и комплименти. Дори и най-обикновена разходка по магазините може да се превърне за Вас в незабравимо преживяване. През годината е възможно да имате нови ползотворни запознанства.

Пари и кариера на Девата

През първата половина на 2024 г. Вие Деви e възможно да имате доста разходи, но спокойно, някои от тях ще бъдат приятни. В началото на лятото, ако сте от шофиращите Деви, внимавайте как карате, защото са възможни проблеми при пътуване, за това проверете застраховката Ви дали всичко при нея е наред.

Разбира се, не всичко през годината е напрегнато, възможно е да получите куп подаръци, включително и финансови. В средата на 2024-а Ви очакват големи приходи, а през есента отново може да очаквате впечатляваща сума, която да е свързана с Вашия бизнес. Ако не сте свързани с търговията, финансовата подкрепа може да дойде от роднини под формата на наследство. Звездите не препоръчват да вземате големи суми пари или заеми, тъй като са възможни проблеми с връщането им в бъдеще. Ако решите да промените работното си място, момента не е подходящ. Това важи най - силно за тези от Вас, които са решили да започнат собствен бизнес.

Здравето на Девата

През 2024 г. за Вас Деви, уязвими ще са органите на зрението, както и нервната система. Ако нервите можете да успокоите с релаксираща вана, за очите ще са Ви е необходимо по-задълбочена диагностика и медицинска консултация, но не бързайте с операциите. Ще имате подобрение  с правилно и планирано лечение. Възможно е да имате проблеми с кожата, умората ще даде своето отражение и тук, звездите не препоръчват да се вземат драстични решения. Натуралните масла и кремове ще Ви помогнат повече от драстични методи на подмладяване.

Лични Хороскопи

реклама