дева

Избери зодия:

27 сеп

сряда

За представителите на най–сериозната и трудолюбива зодия, въпреки че и там се срещат някои по мързеливи екземпляри, но в сравнение с другите зодии са по-малко… Могат да си се занимават с дреболии от сутринта до вечерта, но да внимават, възможно е и да загубят нещо сред многото информация. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Един прекрасен ъгъл, който сключват планетите в небето,Периодът е благоприятен за привличане на внимание към себе си на светски и влиятелни лица. От тях може да очаквате разбиране и подкрепа, включително финансова и материална. Не е изключено обвързване с офис романс. Вашите доброта и оптимизъм ще ви помогнат за решаване на много бизнес проблеми.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Един прекрасен ъгъл, който сключват планетите в небето,Този ден може да се използва за анализ на привързаността и чувствата, защото днес може да се направи правилна оценка на партньора и отношението му към вас. Търсите лукс и развлечения. Радвайте се, но не забравяйте за съществуването болести, предавани по полов път! Очаквайте малък подарък. Отлични отношения с децата. Подходящо време за домакинство. Един добър период за зачеване.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Един прекрасен ъгъл, който сключват планетите в небето,В този период се повлиява силно здравето. Засилване на смелостта и психическата сила, но и на стреса, както и натрупаните негативни емоции. Идете на концерти, изложби, театри и развлечения. Опитайте се да получите максимално удоволствие, но трябва да се избегнат преяждането и големите разходи. Това е добър ден за започване на лечение, особено на бъбречни заболявания, щитовидната жлеза, гърлото, както и за всички дейности, свързани с отдих и пътешествия.

 

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама