дева

Избери зодия:

26 май

неделя

За представителите на най–сериозната и трудолюбива зодия, въпреки че и там се срещат някои по мързеливи екземпляри, но в сравнение с другите зодии са по-малко… Могат да си се занимават с дреболии от сутринта до вечерта, но да внимават, възможно е и да загубят нещо сред многото информация. Днес звездите вещаят:

Бизнес

По-добре да отложите изпълнението на плановете си. Висшите държавни служители може да се държат некоректно, така че не е ден да търсите правата си.  Особено неблагоприятен момент  за хората, които работят в шоу-бизнеса, занимават се с изкуство, занаяти и търговия с произведения на изкуството и бижута. Отложете сключване на сделки, подписване на договори, бизнес пътуване. Приемете факта, че това не е вашият ден.

Любов

Отношенията в семейството не са перфектни и има възможност от скандали. Прекаленото търсене на удоволствия може да съсипе личните и семейни взаимоотношения и това ще се отрази на доверието на децата ви. По-добре е да стоят на разстояние, защото днес сте силно податливи на лошо влияние и деспотизъм, както и на лошо настроение.

Здраве

Въпреки че значителен здравен проблем не се наблюдава, може да се появи намаляване на зрението, което ще се отрази върху настроението ви. Погрижете се за гърлото, не започвайте лечение на щитовидната жлеза, бъбреците и репродуктивните органи. Откажете се от козметични процедури и операции. Повишените ви изисквания към другите ще се обърнат срещу вас, което ще ви изнерви, натъжи и ще ви развали настроението. Пазете се от полово предавани болести.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама