скорпион

Избери зодия:

27 сеп

сряда

За представителите на най-шокиращата зодия, от които доста зодиакални знаци направо се страхуват и може би има защо. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Един прекрасен ъгъл, който сключват планетите в небето,Вътрешно равновесие и хармония. Радостно настроение, приятно общуване, малки успехи, подаръци, наслади от изкуството. Щастие в любовните преживявания. Добри обществени контакти, които постепенно могат да прераснат в приятелски отношения. 

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Един прекрасен ъгъл, който сключват планетите в небето,Периодът е благоприятен за общуване с противоположния пол, ангажираност, сватби, тържества и семейни тържества. Вие сте привлечени от романтични партньори, възможно е да са повече от един. Внезапна любов - от пръв поглед. Не забравяйте, че любовта към приключенията и аферите с непознати партньори, може да доведе до болести, предавани по полов път.

 ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Един прекрасен ъгъл, който сключват планетите в небето,През този период ще почувствате добро настроение, увеличена умствена и физическа енергия, прилив на жизненост, която, разбира се, е с благоприятен ефект върху здравето, дори при много болни хора. Периодът е благоприятен за закаляващи процедури, лечение на настинка, гърлото и ставите, както и на половите органи и бъбреците. Подходящи са всички видове дейности за отдих, умело съчетани със забавление и фитнес, лечебни интервенции. Ултравиолетовите бани дават естествен тен и много здраве в този момент. Изключително благоприятен период  за зачеване. По време на полов акт трябва да внимавате за болести, предавани по полов път.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама