скорпион

Избери зодия:

28 май

неделя

За представителите на най-шокиращата зодия, от които доста зодиакални знаци направо се страхуват и може би има защо. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Поръчките, обажданията, срещите и писмата могат да погълнат вашето време, така че опитайте да планирате деня си предварително. През цялото време вашият ум работи на бързи оборо­ти, което може да ви създаде проблеми със заспиването и съня. Затова релаксирайте или медитирайте, преди да си легнете. Също така е важно да бъдете възприемчиви за гледните точки на другите, тъй като под въз­действието на този аспект сега вашите идеи са по-силно повлияни от егото.

Любов

Желанието да не отстъпвате от своите становища, мнения, интереси и идеи, ще направи лоша услуга на личните и семейните ви взаимоотношения. Този ден е по-добре да се откажете от по-голямата част от контактите си и да останете сами. По този начин ще си спестите последиците от караници, скандали, недоразумения и прибързани обещания. Вие сте склонни да влизате в спорове за дреболии и конфронтация с близки и роднини.

Здраве

Транзитното преминаване не е свързано със сериозно нарушение на здравето. Влошаване  чувстват само хора с хронични заболявания на белите дробове и горните дихателни пътища, увеличен недостиг на въздух при астматици. Внимавайте с гласните струни и гърлото. Възникващи конфликти допринасят за нервна умора. По-добре да се откажете от разходки и дихателни упражнения. Възможност за наранявания на ръцете. Треперене, чувство за несигурност на ръцете.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама