скорпион

Избери зодия:

22 авг

четвъртък

За представителите на най-шокиращата зодия, от които доста зодиакални знаци направо се страхуват и може би има защо. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Творчеството, интуицията и визуализацията са много силни и ако редовно използвате тези техники, ще получите учудващи резултати. Медитацията може да ви помогне за връзка с вътрешния ви глас, а сънищата ви може да са пророчески. Добро време да започнете да се развивате на вътрешно ниво.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Повишена комуникация, чувствителност, близост в отношенията с близките ви. Ще изживеете незабравими мигове в общуването с любимия човек или семейството ви у дома. Можете да се забавлявате заедно (особено успешна ще е почивката ви на море), но не злоупотребявайте с алкохола и не пренебрегвайте духовните си ценности.  Възможна е появата на нова романтична връзка. Тези дни сте склонни до голяма степен да идеализирате партньора си или съпруга/та и вашите отношения. Твърде оптимистичен поглед върху тях може да доведе до разочарование в бъдеще. Отделете време на децата, защото сега е добро време за насаждане на културни, религиозни и духовни възгледи. Перфектен ден за зачеване, както и за годеж, сватби, семейни тържества.

 ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Ще усетите психична хармония, изостряне на възприятията и благоприятен психологически фон, който би имал положително въздействие дори и при болни хора. В тези дни се подобрява обмяната на веществата в организма, така че свързани с това симптоми на различни заболявания са в период на подобрение (например бъбречни заболявания, хипертония, диабет и др.) Една чаша алкохол може да помогне за облекчаването на стреса, но при алкохолиците транзитът често съответства на поява на делириум.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама