скорпион

Избери зодия:

04 фев

събота

Искам да обясня какво представляват дневните транзити. Всеки момент в небето десетте планети в Слънчевата система, гледани от Земята, образуват ъгли помежду си. Тези ъгли са хармонични и нехармонични. Хармоничните ъгли дават добри възможности в живота ни, а нехармоничните - някакви изпитания. Всеки ден разглеждам какви ъгли сключват различните планети и какви влияния имат върху нас. Всяка планета отговаря за определен знак, но някои, например Венера и Меркурий, отговарят за два знака, тъй като зодиите са дванадесет, а планетите - десет. Затова може да има повторение в тенденциите при някои зодии. Аспектите продължават по няколко дена, седмици и дори месеци /с изключение на лунните/ и възможностите, които те дават продължават също толкова дълго. РАЗБИРА СЕ, ВОДЕЩИ В ЖИВОТА НИ СА ЛИЧНИТЕ ТРАНЗИТИ, но общата картина в небето влияе на всички ни повече или по–малко в зависимост от това колко точен е съвпадът на аспекта с лична планета.   

За представителите на най-шокиращата зодия, от които доста зодиакални знаци направо се страхуват и може би има защо. Днес звездите вещаят:

Аспекта влияе на всички родени в знака, но най - силно ще го усетят родените от 5 – 15 ноември.

Бизнес

Ефективно ще изразявате своите идеи, ще въведете някои нововъведения и подобрения по време на работа, най-добрият момент да организирате и използвате интелектуалния потенциал на служителите си. Поява на нови идеи и тяхното реализиране. Продуктивен обмен на мнения, брифинги и конференции. Интелектуални дейности и игри ще ви донесат удоволствие.

Любов

Вие ще се чувствате спокойни и ще изразявате чувствата си свободно. Повишаване на разбирателството, мобилност. Подписване на брачен договор. Разчитате на ума, а не на чувствата на партньора си вкъщи.

Здраве

Този транзит не оказва значително влияние върху здравето. Дихателни упражнения, разходки и развлекателни пътувания ще имат благоприятен ефект.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама