водолей

Избери зодия:

28 май

неделя

За представителите на най-нестандартната и свободолюбива зодия. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Отложете срещи  с важни личности, шефове и официални организации. Стеснете социален кръг до минимум. Откажете се от сделки и подписване на важни документи, внимавайте при работа с документи. Това е особено вярно за отчетни доклади. Изключете работа, която изисква точност и задълбоченост. Вашите партньори може да не спазят  обещанията си. Не търсете екстравагантни решения. Проявената арогантност днес в бъдеще може да се обърне срещу вас. Възможни клевети и критики.

Любов

Вашата невъзможност да възприемате обективно заобикалящата ви среда поставя акцент върху емоциите и лабилните настроения могат да повлияят на личните и семейните ви взаимоотношения. Това положение се утежнява от факта, че ще ви бъде трудно да изразявате своите идеи, мнения, позиции и интереси.

Здраве

Транзитното преминаване не е свързано със сериозно нарушение на здравето. Влошаване  чувстват само хора с хронични заболявания на белите дробове и горните дихателни пътища, увеличен недостиг на въздух при астматици. Внимавайте с гласните струни и гърлото. Възникващи конфликти допринасят за нервна умора. По-добре да се откажат разходки и дихателни упражнения. Треперене, чувство за несигурност на ръцете.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама