водолей

Избери зодия:

27 юни

понеделник

За представителите на най-нестандартната и свободолюбива зодия. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Бъдете внимателни. Бързото темпо и чувството за неуязвимост са съвършеното съчетание за различни инциденти. Физи­ческите упражнения или друга физическа активност могат да ви помог­нат да неутрализирате влиянието на гнева, агресията и безсънието, както и да ви дадат допълнителна енергия, която да насочите към дейности за самоусъвършенстване и позитивни цели. Също така в такъв период е добре да цените мнението на другите и да бъдете осъзнати, че вашите неоспорими възгледи могат да са, но могат и да не са правилни.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Повишен конфликт в личните и семейни отношения. Избягвайте прояви на агресия. Жените трябва да пазят от случайни сексуални контакти, тъй като е възможна агресия. За мъжете се увеличава сексуалното желание и това може да бъде източник на проблеми и неприятности. По-добре да се ограничат социалните посещения и общуването с децата, които могат да бъдат засегнати от вас. Обикновено този транзит се характеризира с кавги в семейството или двойката.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Избягвайте битки и физическо насилие. Възможност за телесна повреда, злополука, нараняване на работното място и у дома. Бъдете внимателни с огън, ръбове, различни инструменти и химикали. Агресивното сексуално поведение на мъжете може да бъде източник на неприятности, а жените трябва да се пазят от сексуално насилие. Физически стрес и емоционално насилие може да доведе до физическо и емоционално изтощение. Особено внимателни да бъдат хората със слабо сърце - опасност от инфаркти и инсулти!

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама