водолей

Избери зодия:

25 апр

четвъртък

За представителите на най-нестандартната и свободолюбива зодия. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Денят е благоприятен за контакти с обществеността и печелене на популярност за бизнес и обществена дейност. Добър момент за сключените сделки и финансови операции, особено свързани с недвижими имоти, земя, предмети от бита и хранителни продукти. Благоприятен момент за бизнес сътрудничество с партньори от другия пол.

Любов

По-добре да посветите деня за хармонизиране на отношенията вкъщи, организирайте вечер на семейството. Ще ви върви с другия пол, но сте в нестабилното психическо състояние и отслабването на физическата ви сила може да ви изиграе лоша шега (това се отнася както за секса, така и за емоционалната ви връзка). Може би романтичната ви среща ще върви добре, но не предприемайте нищо повече.

Здраве

Повишена работоспособност, жизненост и сила по чудо в комбинация с недоумение, емоционални изблици, нервност, както и отслабване на физическа и психическа сила. По-добре да не се правят заключения за състоянието на здравето, да не се започва лечение. Изчакайте няколко дни, след което резултатите биха били по-обективни. Повишен апетит, но са възможни стомашни болки и страдания, свързани с междуребрена невралгия.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама