водолей

Избери зодия:

Месец ноември по принцип за зодия Водолей не е най – светлия период. Водната стихия не е от приятелските знаци на Водолеите, но както знаем в колелото на зодиака не се състои само от приятелски животни. При Водолеите и Водолейките може да настъпи сивота в унисон с времето навън, особено в началото на месеца.

За представителите на зодия Водолей ноември е подходящ момент, но в края на месеца. Тогава  за вас Водолеи, ще бъде изключително важен момент в живота ви, ще имате добри възможности в личните отношения, може да очаквате значително издигане в бизнес средите. Слънцето няма да позволи да възникнат сериозни проблеми и звездите ще дадат благоприятни възможности за стабилизиране на финансовата ситуация. Ще имате възможност да се възползвате дори и от най-проста ситуация, благодарение на търпението ви ще постигнете добри резултати в работата си. Ще имате прилив на сила и енергия и възможност за професионални изяви. През този период не трябва изпадате в униние, а да бъдете активни.

Последните десет дни на месеца ще бъдат белязани от промени в света на бизнеса. На много Водолеи ще им помогнат влиятелни хора, по този начин ще им се отвори пътя за бърз напредък по професионалната стълбица. Ще имате добри бизнес оферти, възможно е ново начало в друг екип, който ще ви осигури повече възможности. Вие сте готови за нов развой на събитията, не се страхувайте, че може да не се ориентирате бързо в обстановката. Трябва да промените своите бизнес тактики, които може да са различни от вашите принципи за живота, но нещата ще се променят, когато дойдат положителните промени.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Водолей. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

Лични Хороскопи

реклама