водолей

Избери зодия:

Предполагам родените под знак Водолей с нетърпение очакват да разберат, какво са намислили звездите за тях през април. Наистина времето вече се затопля, пролетта е един от най – хубавите сезони в годината, но без късмет или с малко късмет за къде сме?

Още от първи април, не лъжа, звездите Ви предупреждават, че със сила нищо няма да постигнете. През този период, стари неразрешими проблеми може да напомнят за себе си, но Вие ще имате желание да ги разрешите. През месеца няма да оставите нещата по средата. Ще бъдете в състояние да завършите започнатите вече големи проекти и ще преодолеете повечето пречките без външна намеса. Няма да имате ограничения, ще развихрите творческото си въображение, което ще Ви помогне успешно да приложите на практика своите знания.

През първите десет дни на април е възможно значителна промяна в живота Ви. Много от Вас ще  почувстват прилив на сили, ще виждате възможности в различни области на професионална дейност. Ще имате желание за различни инициативи, включително и за откриване на собствен бизнес и разширяване на сферите на влияние. През цялото време ще чувствате подкрепата не само на най-близките хора, но и от колегите. През този период, на ретрограден Меркурий няма да бъдете многословни и общителни, но ще имате обещаващи контакти с знаещи хора. Ще проявите упоритост както в професионалните проучвания, така и личния живот. Изключителната интуиция ще Ви позволи да знаете предварително изхода на нещата и да си направите сметка дали си струва да предприемате действия.

Лични Хороскопи

реклама