водолей

Избери зодия:

Горещото време, горещата любов, който е имал късмет да я срещна през горещите месеци, бавно преминават… но така е Слънцето се движи по график и там знаем, че няма привилегировани, на друго място го очакват с големи горещи надежди, които не трябва да разочарова.

През септември, за вас Водолей, ще бъде доста труден, но ползотворен период по отношение на реализация на творческите и професионални идеи. През този месец ще имате възможност да си извадите важни поуки. Независимо та всичко случващо се, професионалното ви развитие ще бъде лесно и ако се справите добре с поуките, ще имате големи възможности за реализация на своите намерения в сферата на бизнеса. Вие, както всички знаем сте най-интелигентният знак в зодиака, по принцип лесно възприемате и обработвате големи количества информация. Това качество, ще ви помогне в бъдеще да заемете място в предните редици и да бъдете едни от най-добрите служители в работата си. През септември, ще имате възможност да покажете най-добрата си страна в семейния живот и в професионалната сфера.

В началото на септември е благоприятен момент за благотворителност, която ще се възвърне многократно. Тези дни е възможно да реализирате мащабни промени, но може да се натъкнете на доста трудности. Въпреки това, по пътя ще срещнете хора, които ще ви помогнат да разберете ситуацията и да вземете правилното решение. Ще почувствате подкрепа на хората около вас, но по-вероятно тя да бъде в психологически и морален, отколкото във финансов план. Силното рамо, което ще усетите от околните, няма да ви позволи да загубите вяра в себе си, а ще ви помогне да направите реални стратегически планове за реализацията на намеренията си. Звездите ви съветват, за да имате успех да планирате предварително своите действия няколко дни предварително.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Водолей. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

Лични Хороскопи

реклама