везни

Избери зодия:

Горещото време, горещата любов, който е имал късмет да я срещна през горещите месеци, бавно преминават… но така е Слънцето се движи по график и там знаем, че няма привилегировани, на друго място го очакват с големи горещи надежди, които не трябва да разочарова.

Месец септември, за вас Везни, ще бъде от решаващо значение. Юпитер ще ви помогне за растежа на вашия бизнес и социална дейност. Ще имате направо блестящи резултати  при реализиране на първоначалните си планове и ще може бързо да се придвижите нагоре по професионалната стълбица, благодарение на инициативата и дълбокото ви чувство на отговорност. Личният ви живот също няма да изостава, възможни са както благоприятни, така и неблагоприятни събития. Каквото и да се случи, няма да позволите да ви попречи да си свършите работата. Високите интелектуални способности, ще ви помогнат да предотвратите отрицателното въздействие върху работата и семейството, а негативните тенденции може само да ви помогнат да достигнете ново ниво в професионален план. За вас през септември е в сила поговорката всяко зло, за добро.

Първите десет дена на септември ще имате доста ангажименти в деловия ви живот. През този период, Уран в Овен ще допринасят за високото ниво на заетост в работата ви. В тези дни на отговорност, вие Везни, ще покажете най-доброто от себе си, не само в качеството си на компетентни мениджъри, а и като мотивирани служители и работници. Този период може да се характеризира с безкрайни бизнес преговори, персонални промени и подписване на важни документи. Звездите предупреждават да бъдете бдителни в общуването с потенциални партньори - не всички от тях ще бъдат добронамерени към вас. Поведението ви, ако бъде настоятелно, може да предизвика сериозни разногласия в екипа. Не надценявайте възможностите си, в някои ситуации, трябва да се ръководите повече от разума и не от емоциите.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Везни. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

Лични Хороскопи

реклама