везни

Избери зодия:

Месец ноември по принцип за зодия Везни е добър момент, независимо, че навън е доста тъжна картинка. Изпопадали листа… вятър вее… 

За представителите на зодия Везни това е  подходящ момент и изобщо не им влияе студеното време. Венера в началото, а  Слънцето в края на месеца е в приятелска  зодия и раздават добри възможности и късмет.

Все пак за, вас Везни, ноември може да създаде условия за значителни промени в професионалния ви живот и всички обстоятелства ще са благоприятни за това. Благоприятното положение на звездите ще омекоти събитията, които биха могли да бъдат пречка за вас и по този начин ще имате възможност да реализирате намеренията и плановете си. През този период ще бъдете в състояние да постигнете успех, но с уговорката, ако успеете да намерите подкрепа от ръководството или близките си. Всички решения, взети през този месец, трябва внимателно да обмисляте, в противен случай всички ваши планове може да не се реализират. Някои от вас, може да проявят упоритост и няма да спрат дори и да се натъкнат на непреодолими препятствия. Не се съмнявайте в своите способности, ще успеете да направите всичко дори и от първи път.

В началото на ноември, вие Везни, открито ще се изправите срещу съперници и конкуренти, което ви доведе до реализация на целите ви. Вашата амбиция ще се увеличи. Ще имате възможност за лични постижения, повечето от това което правите ще има положителен резултат, това ще увеличи вашия авторитет и самочувствие. Няма да се колебаете дълго време, няма да се поддавате на съмнения, ще знаете че сте прави, ще бъдете уверени въпреки недоволството на другите. Благодарение на вашата воля и способности ще издържите на ветровете на живота, ще сте в състояние да реализирате за себе си нов живот, ново професионално направление и бързо ще реализирате своите цели във всички области.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Везни. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

Лични Хороскопи

реклама