телец

Избери зодия:

Месец ноември по принцип за представителите на зодия Телец не е подходящ период. Енергиите на знака са диаметрално противоположни. Така е и в природата през май всичко се съживява, а през ноември всичко умира. При Телеца може да настъпи една сивота подходяща за времето навън. Разбира се Нептун помага на Телците с повишаване на интуицията ви и най- осезателно ще го усещат с късмет и добри възможности родените в средата на знака.

Вие Телци, през ноември не се изненадвайте ако попадате в екстремни и противоречиви състояния, което може да включва целия диапазон от радост до тъга, от смях до сълзи. Всичко това може да ви се случва дори в един ден. Не се притеснявайте, не само няма да бъдете ощетени, а това ще ви помогне за бързото ви развитие в духовно отношение. Това духовно развитие се ще се отрази както в лично, така и  кариерно отношение. Ако успеете да си направите правилен извод за случващото се, това ще ви направи по мъдри. Този период ще е доста кратък, за това бъдете нащрек, за да не пропуснете добрите възможности за духовното израстване. Ако сте вече от ангажираните Телци, не бъдете твърде взискателни към половинките, тъй като това може  да провокира конфликти в отношенията. За да не си разваляте настроението ви и впечатлението един от друг, направете опит да загладите грубите ръбове и не изразявайте емоциите си по агресивен начин.

 Не се изненадвайте ако още в началото на месеца усетите мощен прилив на енергия. В този момент разчитайте повече  на интуицията си, тя няма да ви подведе. Въпреки това през този период, може да имате изострено чувство за практичност, подобряване на паметта, възможно е да се реализират повече от вашите очаквания. Ще защитавате самоотвержено професионалните си убеждения и своята гледна точка и всички въпроси ще се решат от само себе си. Ще имате твърдо становище за проблемите, това няма да ви позволи да направите фатална грешка и да отидат на вятъра всичките ви постижения. През ноември ще живеете общо взето в хармония и не се очакват някакви екстремни ситуации.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Телец. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

На добър час от екипът на ASTROLIFE.BG!

Лични Хороскопи

реклама