телец

Избери зодия:

Горещото време, горещата любов, който е имал късмет да я срещна през горещите месеци, бавно преминават… но така е Слънцето се движи по график и там знаем, че няма привилегировани, на друго място го очакват с големи горещи надежди, които не трябва да разочарова.

През септември, за вас Телци, ще бъде един от най- важните месеци за постигане на по-високи цели. Интелектуалните ви способности за момента ще бъдат от голямо значение. Меркурий ще ви помогне в професионален план и там може да очаквате значителни промени. Ще бъдете в състояние бързо да обработвате получената информация, благодарение на решителността и чувството ви за цел, може да реализирате нещата до няколко дни. За вас Телци, септември е отличен период за изпити. Материала ще научавате лесно и паметта няма да ви провали в най-важния момент. В този период, ще имате много комуникации, които ще ви помогнат лесно да  установите перспективни бизнес контакти. Големия кръг от познати ще ви позволи възможно най-скоро, да започнете свой собствен бизнес.

От Сатурн, може да усетите трудности, но в последствие, ще разберете, че те са били ползотворни. Той ще ви даде възможност да решите сложни бизнес проблеми, благодарение на вашата упоритост. Точно тази упоритост, която е много ползотворна в бизнеса,  може да влоши микроклимата в семейството. Както винаги ще имате желание да налагате свой начин в домакинството, а това може да не се хареса на останалите членове в семейството. Възможни са  взаимни претенции и обвинения, така че ще трябва да положите усилия, за да върнете предишната хармония домашна атмосфера.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Телец. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

Лични Хороскопи

реклама