телец

Избери зодия:

През юни предстои да ни приемат, надявам се успешно в лятото. Вече правим планове, къде ще отидем на море. Очакваме хубави емоции, хубави преживявания, а защо не и нова любов.

В средата на юни , Вие Телци, най-накрая, ще  имате възможност  да си направите точни изводи за контактите в живота си, но трябва да внимавате, защото някои от Вас могат да станат зависими от емоциите си. По това време може да очаквате подкрепа от роднини, които ще Ви помогнат да балансирате чувствата си. Сега е момента  да се доверите на инстинктите си, за да не си развалите отношенията от прекалената привързаност към близки си. В бизнес отношение Вашето силно въображение ще Ви даде възможност да откриете нови перспективи в някои области. Сега е благоприятен момент за тези, които се занимават с наука и изкуство. Вашите усилия ще бъдат възнаградени не само морално, но и материално.

В края на юни е възможно, Вие Телци, да се справите с някои вредни чувства и навици, но това няма да стене по твърд и нетърпим начин. Възможно е по това време да бъдете напълно погълнати от семейния живот и да се стремите към хармонизиране на отношенията си с  хората, които обичате. Всяка проява на внимание от Ваша страна,  ще намери отзвук в сърцата на близките Ви, и Вие ще усетите тяхната подкрепа и любов. Въпреки изобилието от чувства в сърцата Ви, ще успеете да намерите точния  баланс, което няма да Ви попречи на развитието в кариерно отношение, и в семейството.

Лични Хороскопи

реклама