телец

Избери зодия:

Зодия Телец винаги е била синоним на търпение и благородство. Ако сте родени под този знак, през тази година ще имате желание за независимост. Вие се откроявате от другите зодии с балансираност и мълчаливост, което се отразява и на реакциите Ви. Не може да бъдете малко ядосани, търпите дълго, но не злоупотребявайте с търпението, за да не изпаднете в крайности, а това може да е гняв, който да смаже всичко по пътя ви.

2024-а година ще бъде по-спокойна за Вас. Звездите предупреждават да се въоръжите с повишено внимавайте през февруари, може да Ви се наложи да направите отговорен избор, но бъдете готови бързо да действате, тъй като времето за размисъл ще бъде кратко. Пролетта общо взето ще бъде спокоен и приятен период, въпреки че изненади ще разнообразяват ежедневието Ви. Така ще усетите пулсацията на живота. 

В средата на годината с Вашата способност да предвиждате неприятностите ще прозрете фалшивата помощ и може да спасите любим човек от проблемите със закона. С настъпването на есента, ще установите много хубав контакт със семейството си. Непременно трябва да намерите време да обърнете внимание на родителите си, ако имате баба и дядо или други възрастни роднини, посетете и тях. Това ще Ви помогне да намерите корените си и да си обясните много неща.

Мъжете Телец

В началото на 2024 г., може да имате желание направо да потънете в работа и това ще е някакъв вид спасение, което ще Ви помогне при положение, че имате някакви проблеми с половинката. Освен бягството от лошите мисли, работата ще Ви помогне да получите и вътрешно удовлетворение. Шефовете също ще забележат усърдието и може да Ви потупат по рамото, а това ще се отрази много добре на самочувствието Ви.

За работата – добре, но в личен план трябва да избягвате това познато на всички зодии разкъсващо чувството на ревност, защото няма да Ви помогне в отношенията, дори напротив - може да ги развали. Все пак през летните месеци не трябва да се отдавате изцяло на работата, обърнете внимание на половинката и прекарайте повече време заедно. Заведете я на почивка, освежете домът в който живеете. Общите грижи ще се отразят много добре на връзката Ви. Тази година, трябва да проявите по-голямо търпение за осъществяване на дългосрочните проекти, най - подходящото време за тях е през ноември и декември.

Жени Телец

Това е годината, в която трябва да изясните статута във връзката за тези от Вас, които нямат постоянни отношения. Сега е момента да проведете откровен разговор и да си изяснете какви са перспективите и намеренията на половинката Ви към Вас. Тази година всички недоразумения и конфликти могат лесно да бъдат решени и да стигнете до взаимно съгласие.

Съвет от звездите - решенията вземайте сами, не се доверявайте дори на най-близките приятели. Единствено интуицията, ще бъде в състояние да Ви помогне и да Ви подскаже как да действате.Тези от Вас, които още нямат сериозна връзка, огледайте се, обърнете внимание на колегите, някой от тях отдавна може да въздиша по Вас. Разбира се, това води и до други рискове, за това бъдете предпазливи, възможни са  клюки. Нали знаете навсякъде има хора, които това чакат и те могат да Ви представят в лоша светлина пред останалите. В семействата, които нещата вече са изяснени и цари топлота и искреност е възможно тази година да се роди дете, което ще обърне всичко с главата надолу, но ще Ви даде огромно щастие. 

Любовта и семейство на Телеца

Вие, Телци и мъже и жени, обичате живота, но търсите спокойствие и мир. През тази година много от Вас може да се замислят за дългосрочни отношения и брак. За да не разпилявате енергия си за мимолетните любовни романи, тази година е добре да установите отношенията, към които се стремите и с които половинката трябва да се съобразява. Пазете връзките си в тайна и не споделяйте с колегите. Така ще се предпазите от ненужни слухове.

Ако нямате още сериозни отношения, тази година може да привлечете връзка, която да не е типична за Вас. Бъдете готови за непредвидими, но вълнуващи преживявания с противоположния пол. През есента ситуацията може да се промени, бъдете готови за някакви изненади в отношенията.

Пари и кариера на Телец

Вие Телци, още от началото на годината може да се отдадете на работа, което ще има и парични измерения. През лятото важна роля в развитието на бизнес дейностите Ви ще играят приятелските връзки, но тяхното въздействие по-скоро ще влияе не пряко върху финансите Ви. Ако сте ангажирани в сферата на големия международен бизнес, медицина и изкуство ще имате специален успех и може да очаквате бърза финансова възвръщаемост. В края на годината бизнесът Ви ще върви по-добре, ако го популяризирате чрез социалните мрежи и в много отношения успехът ще зависи от това колко сте способни да овладеете най-новите начини за реклама

Здравето на Телеца.

Спокойно, здравето през годината в повечето случаи ще е стабилно. Може би чак през есента ще са наложи да обърнете по-голямо внимание на начина си на живот, тъй като нездравословните навици, ако имате такива, а обикновено представителите на Вашата зодия имат, могат да се отразят негативно на ендокринната Ви система и да доведат до метаболитно разстройство.

Лични Хороскопи

реклама