рак

Избери зодия:

РАЗБИРА СЕ, ВОДЕЩИ В ЖИВОТА НИ СА ЛИЧНИТЕ ТРАНЗИТИ, но общата картина в небето влияе на всички ни повече или по–малко в зависимост от това разгледаните тенденции дали правят точни аспекти с личните планети. За това е AstroLife препоръчва прогнозите да се синхронизират с рождената карта.    

Общ хороскоп за 2023 година

Вие, Раци, през 2023 година ще бъдете много желана компания, следователно ще бъдете много заети. Не се изненадвайте, ако откриете нов кръг от приятели, а някои от вас – защо не и нова любов. В периода от март до юни бъдете внимателни, когато защитавате идеите и мненията си на работното място, тъй като в този период са възможни конфликти. По това време звездите не ви препоръчват и пътуване зад граница, но не се стряскайте, не всички тенденции през годината са негативни. Моментът е добър да преосмислите философията си за живота и да отхвърлите вече неработещите системи от вярвания. Цялата година е добро време да обърнете внимание на здравето си. Помислете си какво да предприемете, за да водите по-здравословен начин на живот, който веднага ще се отрази благоприятно във физически и духовен план.

През втората половина на годината, в началото на есента, вие, Раци, може да очаквате приятна промяна у дома. Това много ще ви хареса, защото по принцип всички знаем колко много държите на дома си. Това е добър момент и за начало на семеен бизнес. Въпреки добрите предпоставки, за да имате успех,  важно е да спазвате точния баланс между собствените си интересите и интересите на другите хора. Внимавайте да не изпадате в крайности - от прекален егоцентризъм до прекомерна саможертва. В периода от март до юли ви очакват интересни запознанства, затова бъдете активни в контактите и през това време не си стойте вкъщи. Някои от тези нови запознанства ще ви помогнат да се реализирате още по-добре в кариерата си, а други – ще ви разнообразят личния живот, което също не е за пропускане.

Любов, семейство

Следващата година вие, Раци, ще промените мнението си по отношение на любовта на останалите зодии към вас. Възможно е някои от вас да започнат нов романтичен роман с колеги или приятели. Слабата ви точка през годината, както винаги, ще е прекаленото ви придържане към принципите и идеалите, което е следствие от желанието ви за сигурност, което може да попречи на приятните ви преживявания. За това послушайте звездите и през първата половина на годината не влизате в спорове на тема политика или религия с обкръжаващите ви. През юни бъдете внимателни в отношенията с децата или при разговори по тези тема. В началото на септември обърнете повече внимание на дома и семейството. Някои от вас дори може да намерят начин да работят от дома си, така ще имате възможност да прекарвате повече време със семейството си. Плановете ви най-добре ще се реализират в последните месеци на годината. Ако имате конфликти с роднини, в края на годината е благоприятен момент да заровите томахавките и да подобрите отношенията си. През 2023 година вие, Раци, ще успеете да осъществите мечтата си за добро семейство.

Пари, финанси

Още от началото на годината за вас, Раци, е успешен период във финансово отношение. За подобряване на възможностите ви по някакъв начин може да помогне партньорът ви, затова не пренебрегвайте съветите му за нови начини за печелене на пари. През втората половина на годината бъдете по-внимателни в харченето на пари, тъй като има възможност то да е доста подчертано, независимо от това, големите покупки оставете за втората половина на годината, тъй като тогава ще са по-успешни. Тогава е добър момент да инвестирате в недвижими имоти или земя, през следващите години тези инвестиции ще донесат приходи. През август, ако шефът ви или вие не сте на почивка, е добър момент за откровен разговор,  в който може да му поискате увеличение на заплатата.

Кариера, работа, бизнес

През първата половина на 2023 година вие, Раци, не се притеснявайте, ако около вас има някакъв вид затишие в кариерно отношение. Все пак и вие се нуждаете от спокойствие. Починете си добре, защото през пролетта и лятото звездите ви съветват да не показвате прекалена активност, но все пак да следите внимателно ставащото около вас. Ако си извоювате през това време добра репутация, това ще ви е много полезно за втората половина на годината. През есента ще имате възможност да работите вкъщи или да започнете нов семеен бизнес, може да започнете и работа на ненормирано работно време. Работа с недвижими имоти ще ви донесе максимална печалба. Внимание, в края на годината вие, Раци, ще имате възможност да направите мощен пробив в кариерата си. За да реализирате всички добри възможности, звездите ви препоръчват да привлечете подкрепа от всички, от които можете. Разбира се, най-добре е това да са близките ви, особено подходящо е, ако може да разчитате на половинката си. Така, благодарение на колективните ви усилия, ще може да осъществите мечтата си.

Лични Хороскопи

реклама