близнаци

Избери зодия:

РАЗБИРА СЕ, ВОДЕЩИ В ЖИВОТА НИ СА ЛИЧНИТЕ ТРАНЗИТИ, но общата картина в небето влияе на всички ни повече или по–малко в зависимост от това, разгледаните тенденции дали правят точни аспекти с личните планети. За това AstroLife.bg препоръчва прогнозите да се синхронизират с рождената карта.    

Общ хороскоп за 2021-ва година

През 2021-ва година не се изненадвайте, колкото и да ви е трудно, вие ще имате желание да коригирате своя характер. Може да станете по-сериозни и отговорни. През първата половина на годината много от вас може да намалят контактите си до минимум. Знам, че ще кажете, че това е невъзможно, но ще го направите доброволно, с цел да преосмислите много неща в живота си. Възможно е изведнъж да проявите желание да се занимавате с духовни практики. Въпреки доброволното ви оттегляне, между февруари и април в живота ви ще се появят нови и интересни хора, които ще пробудят тази жажда за духовност. Не се изненадвайте, ако за някои от вас тези запознанства преминат дори в романтични връзки. През пролетта и лятото ви съветвам да се пазите от конфликти и недоразумения по време на работа. В този период е възможна намеса на външни недобронамерени лица в семейството и кариерата ви. Това е изпитание и не го приемайте трагично, а се опитайте да си го обясните в духовен план. Нали точно затова ще проявявате интерес към духовните практики, сега е моментът да приложите знанията си на практика.

С идването на есента в живота ви ще настъпи изцяло нов период. Изолацията ви ще свърши. Отново ще се впуснете в активни контакти, ще прекарвате много време с приятели и хора, които обичате. Тези, които се занимават с творчество, по това време ще имат голям успех.  Добре е да планирате пътувания през този период, тъй като те ще ви донесат голямо удоволетворение. Препоръчвам да бъдете с повишено внимание през април, август и декември. През тези месеци, планетата Меркурий, отговаряща за вас пред звездите, ще бъде ретроградна, което означава, че е по-добре да посветите свободното си време на анализ на миналото. По това време не се препоръчват нови проекти, ако вашият натален Меркурий не е ретрограден.

Любов и семейство

Пролетта на 2021-ва година за вас, Близнаци, е много благоприятен период в любовно отношение. Тези, които са сами, ще имат възможност да срещнат любовта. А тези, които вече са намерили сродната си душа, ще прекарват повече време заедно с половинката си и доверието ви един към друг ще се засили. В този период на годината може успешно да решите въпроси, свързани със семейството и дома, разбира се, с пълното съгласие на половинката. В периода от април до юни трябва да се пазите от конфликти с любимите хора и да избягвате теми, свързани с пари, защото те може да провокират недоразумения. Това е неблагоприятен период и ви съветвам да не вземате крайни решения. Изчакайте и не правете прибързани заключения, за да не съжалявате по- късно. Септември - един от най-щастливите месеци в личен план за 2021-ва година. Ето за този месец е добре да планирате сватбата си или началото на съвместно съжителство. Късно през есента и зимата вие, Близнаци, не се изненадвайте, ако се отдадете на приятна домакинска работа, ще имате ново положително усещане, че сте поели отговорност за семейството. Ако сте влезли в конфликт с родителите си, в края на годината е подходящият момент да подобрите отношенията си и с тях.

Пари и финанси

Не ви съветвам да планирате големи покупки или да правите големи инвестиции през първата половина на 2021-ва година, тъй като са възможни непредвидени разходи, които могат да взривят бюджета ви. От април до септември трябва да бъдете много внимателни във финансово отношение, за да избегнете напрежение с половинката или с бизнес партньора ви. От края на лятото до средата на есента е подходящ момент да поискате увеличение на заплатата, но за да го постигнете е необходимо да впрегнете цялата си креативност. През годината е възможно да получите финансова помощ от семейството си.

Кариера и работа

Началото на 2021-ва годината за вас, Близнаци, е благоприятен период относно работа и кариера. Втората половина на годината - от юли до септември е по-добре временно да изчакате с бизнес инициативите. Прекомерната активност в този период може да не бъде разбрана правилно и да влоши бизнес положението ви. След септември настъпва вашето време и усилията ви ще бъдат възнаградени. В този период много хора ще ви насърчават. Ще подобрите отношенията с шефовете си. Тези, които имат собствен бизнес, може да опитат и нещо ново. Творческите професии ще имат успех. Тези, които се занимават с литература, ще бъдат по-красноречиви. През късната есен и зимата е моментът за стартиране на нови бизнес инициативи, в които ще имате успех.

Лични Хороскопи

реклама