рак

Избери зодия:

Горещото време, горещата любов, който е имал късмет да я срещна през горещите месеци, бавно преминават… но така е Слънцето се движи по график и там знаем, че няма привилегировани, на друго място го очакват с големи горещи надежди, които не трябва да разочарова.

През септември, вие Раци, може да изпитате известно колебание в личния живот, но не се притеснявайте, ще има определени обстоятелства, които ще ви помогнат да решите проблемите. През този месец е възможно някаква промяна в живота ви, така че периода ще бъде доста ползотворен. Бъдете готови, много от плановете ви да придобият реална форма, но е възможно, тези от които зависи реализирането им, да ви поставят твърди условия, за да се случат нещата така, както вие сте намислили. През този период ще демонстрирате ненадминати мениджърски способности и ще се покажете като  опитни предприемачи. Възможността да съхранявате голямо количество информация в съзнанието си, ще ви помогне в работата.

В началото на септември, е по-добре да не си припомняте стари обиди и рани, защото в емоционален план може да се чувствате много нестабилни. По - добре използвайте периода да укрепите психологическите си качества, тъй като това веднага ще се отрази положително върху умствените ви способности. Възможно е да се стремите към по - голяма свобода и независимост и да нямате желание да се подчинявате на никого нито в личен, нито в професионален план. Звездите ви съветват, да не търсите справедливост, защото това ще ви  коства много усилия и енергия, а на края няма да се  чувствате удовлетворени.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Раци. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувстват

През септември, вие Лъвове, бъдете внимателни, за да не пропуснете нито една възможност за себереализация. Юпитер преминава през Везни ще ви помогне да осъзнаете дълбочината на чувствата в личните взаимоотношения, както и да разберете, че притежавате необикновени способности. През този период обърнете внимание на себе си, анализирате грешките си, така ще имате възможност да придобиете ценен опит. На моменти може да проявите необичайна сантименталност, да се съмнявате във всичко, да имате желание да контролирате случващото се, за да се чувствате сигурни. В работата все пак ще проявявате дипломация, това ще ви помогне да бъдете добре оценени.

В началото на септември, ще демонстрирате висока степен на изобретателност, ще имате много творчески идеи, ще приложите нови методи на работа, това ще ви отведе до най-високите кръгове на бизнес сферата. Ще се запознаете с хора, които ще са ви потенциални партньори и те ще отворят широки перспективи пред вас. Може да вземете решение за големи промени в професионалния си живот. Няма да имате конкуренция, никой няма да ви спре или да ви постави някакви пречки. Уран в Овен, ще ви даде възможност за положителна промяна в живота, но за да стане това факт, необходимо е да положите неимоверни усилия. През този период, трябва да избягвате сблъсъци с бивши клеветници - тези хора са в състояние  да ви дразня и дори да го правят неволно.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Лъв. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

Лични Хороскопи

реклама