рак

Избери зодия:

Месец ноември по принцип за зодия Рак е добър период, независимо, че навън е доста тъжна картинка. Изпопадали листа… вятър вее… Зодиите от водната стихия са си приятелските настроени помежду си, нищо че казват, скорпионите не можели да плуват, но с Рака си имат общи дълбоки страсти, ревности, търсене на сигурност и други общи от този вид чувства.

Ноември, за вас Раци със сигурност ще отговори на очакванията ви, разбира се ако не се скриете във вашия малък свят и не избягате от решаване на проблемите. Този месец, Слънцето  ще окаже силно въздействие върху вашия емоционален свят и ще има благоприятен ефект върху всички връзки. Ще бъдете лоялни към всички и ако не проявите егоизъм ще може нещата да решите във ваша полза. Ще може да постигнете голям успех в бизнеса, ще проявите най -  добрите си лични качества, но за да намерите подкрепа от шефовете си ще ви се наложи да работите доста усилено.

В началото на ноември ще имате възможност лесно да намерите общ език с важни партньори, ще установите контакти с хора, чийто сътрудничество в последно време е изглеждало недостижимо. Слънцето ще допринесе за по-висока концентрация и фокусиране на енергия, което ще ви помогне много в работата. През този период, може да направите много договори и споразумения. Ще се стремите да се усъвършенствате и да повишите  резултатите си. Само в рамките на няколко дни това ще ви доведе до ново професионално ниво, което ще направи по - лесно ангажирането ви с бизнес процеса. През този месец, вие Раци, трябва да се замислите за здравето си - то може да бъде леко разклатено, ако не се занимавате със спорт.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Рак. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

Лични Хороскопи

реклама