рак

Избери зодия:

Месец май, най - хубавия месец на годината. Всичко се е раззеленило…Цъфнали цветя, дръвчета, жужат пчелички, добро настроение…

За Вас Раци, през май, както винаги ще сте в състояние да проявите най-силните си качества в тихата  домашна атмосфера. През този период, ретроградния Плутон, преминаващ през Козирог, ще Ви придаде невероятна вътрешна енергия, която ще разбие съществуващите стереотипи във Вас и ще може да покажете всичко, на което сте способни. Пословичния Ви вътрешен инстинкт, ще Ви помогне да тръгнете в правилната посока и ще Ви даде възможност да реализирате амбициите си. Тези от Вас, които искат да имат успех, трябва да се  разделят с вече ненужните вещи и контакти, по този начин освобождават  жизнено пространство за новите възможности. Ще имате реални възможности, които ще Ви принудят да се измъкнете от уютния дом и да започнете да реализирате своите способности, в които никой няма да се съмнява.

Още в самото начало на месец май, Вие Раци, ще установите дългосрочни бизнес връзки и ще имате възможност да постигнете добри резултати, въпреки трудностите. В началото на май, Нептун преминава през Риби и това ще повиши интуицията Ви, която благоприятно ще повлияе върху личното и професионално самочувствие. С проявената инициатива, дипломатически и управленски умения  бързо ще спечелите своето "място под слънцето." Ще имате възможност да увеличите влиянието си, за да се доближите до професионалните си цели. Тези от Вас, които се занимават с медицината, изкуството, психологията и религията ще имате възможност да постигнат невероятен успех.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Рак. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

Лични Хороскопи

реклама