риби

Избери зодия:

Месец ноември по принцип за зодия Риби е добър период, независимо, че навън е доста тъжна картинка. Изпопадали листа… вятър вее… Зодиите от водната стихия са си приятелските настроени помежду си и с Рибите си имат общи дълбоки страсти.

За представителите на зодия Риби, независимо от студеното време навън, се чувстват като риби във вода.

През ноември за вас Риби, ще бъде истинско  предизвикателство, но ако решите правилно проблемите ще бъдете възнаградени във всички сфери на живота. През този период ще бъдете в състояние да разберете истината за себе и да стъпите на нов път на развитие. През месеца редица фактори, ще ви помогнат да предприемете решителни действия срещу недобронамерените към вас хора, но все пак най- важна е инициативата и упоритостта за преодоляване на най-високите бариери, които биха довели до успех и признание в сферата на бизнеса ви. Трудности могат да възникнат, почти всеки ден, но те са решими. Добре е да ги възприемете като предизвикателство и от  интересната стана на живота. Когато разрешите благоприятно въпросите ще се изпълните с приятни мигове и радостни събития. През януари, важно е да не пропуснете малки неща, които ще дадат основна за траен успех.

В началото на месеца може да очаквате подкрепата от началство във всички дейности. Юпитер ще ви помогне да откриете в нови възможности, което ще влияе за успешното развитие на бизнес отношенията ви, въпреки нестабилната ситуация в икономиката в държавата. Независимо от всичко ще имате възможност за победа и постигане целите си. С точното организирането на работния ден, вие Риби трябва винаги да помните, че за големите проекти, са важни подробностите, професионализма и ясно да следвате изготвения предварително план.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Риби. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

 

Лични Хороскопи

реклама