риби

Избери зодия:

Месец май, най - хубавия месец на годината. Всичко се е раззеленило…Цъфнали цветя, дръвчета, жужат пчелички, добро настроение…

Вие Риби, през месец май може да очаквате бързо развитие на всички въпроси. Ще имате непреодолимо желание да доведе всичко до планирания завършек. Важно е да не  прекрачвате границата на амбициите си, защото всяка акцентирано нещо води до насилване на нещата и до нежелателни последици. През май не трябва да бързате, но не трябва и да стоите на едно място. Вашата висока интуитивна способност лесно да Ви подскаже кога да действате и кога да изчакате. През периода ще имате много обещаващи контакти, които ще Ви помогнат. Любовта, с която работите работата си ще Ви помогне да постигнете голям успех.

В началото на май, Вие Риби, ще се покажете като ненадминати лидери. Личните Ви и професионални качества ще нараснат няколко пъти и ще Ви позволят да взимате важни решения, основаващи се едновременно на интуицията и на логиката. Въпреки бизнес успеха не трябва да пренебрегвате семейните задължения, защото освен кариерата, семейството е по – важно и не трябва успеха в работата да бъде за негова сметка. Ако не успеете да направите баланса между двете сфери в живота, са възможни проблеми първоначално в семейството, а по- късно и в работата.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Риби. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

Лични Хороскопи

реклама