везни

Избери зодия:

26 май

неделя

За представителите на най-балансиращата зодия, която търси красота и хармония във всички отношения, нещата от доста време са  трудни, тъй като пакостливите планети Уран и Плутон дават не леки уроци и това ще продължи и в следващите години. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Ще проявявате внимание към другите хора и ще разбирате техните интереси. Успешен ден за сключване на сделки и подписване на договори. Може да получите дори и малки подаръци. Един добър ден за официални срещи, срещи със спонсори, приеми. Особено добър ден за хората в шоу-бизнеса, свързани с изкуство, бижута, търговия. Може да очаквате да получите заем за успешно решаване на правни въпроси.

Любов

Днес сте артистични, повърхностни, привлекателни и може да стигнете до екстравагантност, но с добър вкус. Използвайте този ден за хармонизиране на своите романтични и семейни отношения. Играйте с децата. Не се изключва любовно приключение, но не забравяйте и за възможността за зачеване и полово предавани болести. Днес сте склонни към предателство, но не и злонамерено, както и към лесни удоволствия. Ще получите много комплименти, можете да разчитате на подаръци. Забавлявайте се, вашата представа за красота днес е неограничена.

Здраве

Транзитът се характеризира с прилив на жизненост, увеличаване на привлекателността и свеж вид. Това е съществена причина за добро настроение и подобряване дори на неизлечимо болни хора. Хубав ден за козметични процедури и операции. Може да го използвате и за закаляващи процедури, както и за всички развлекателни дейности, за започване на лечение на заболявания на щитовидната жлеза, бъбреците и репродуктивните органи, за терапевтични или козметични процедури. Ултравиолетовата светлина ще бъде с полезни ефекти върху тялото и ще поддържа здравословния тен.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама