лъв

Избери зодия:

27 юни

понеделник

За представителите на най-артистичната и великодушна зодия до средата на август годината е много благоприятна, тъй като планетата на щастието и добрите възможности Юпитер е на разходка напред-назад в техния знак и това подпомага решаването на проблемите им, но разбира се, не е достатъчно. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Възможно е да сте необичайно агресивен, с импулсивно, безотговорно поведение, което може значително да ви пречи в бизнеса. Състезателният ви дух, дори желанието за участие в конкурси, също се увеличава, но не е много здравословно. Вие сте ядосани, искате да наложите волята си, другите да приемат възгледите и интересите ви, така че може да изпаднете в немилост и да имате неприятности с властите. Бизнес партньори може да не ви разберат.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Повишен конфликт в личните и семейни отношения. Избягвайте прояви на агресия. Жените трябва да пазят от случайни сексуални контакти, тъй като е възможна агресия. За мъжете се увеличава сексуалното желание и това може да бъде източник на проблеми и неприятности. По-добре да се ограничат социалните посещения и общуването с децата, които могат да бъдат засегнати от вас. Обикновено този транзит се характеризира с кавги в семейството или двойката.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Избягвайте битки и физическо насилие. Възможност за телесна повреда, злополука, нараняване на работното място и у дома. Бъдете внимателни с огън, ръбове, различни инструменти и химикали. Агресивното сексуално поведение на мъжете може да бъде източник на неприятности, а жените трябва да се пазят от сексуално насилие. Физически стрес и емоционално насилие може да доведе до физическо и емоционално изтощение. Особено внимателни да бъдат хората със слабо сърце - опасност от инфаркти и инсулти!

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама