лъв

Избери зодия:

28 май

неделя

За представителите на най-артистичната и великодушна зодия до средата на август годината е много благоприятна, тъй като планетата на щастието и добрите възможности Юпитер е на разходка напред-назад в техния знак и това подпомага решаването на проблемите им, но разбира се, не е достатъчно. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Няма да възприемате реалността обективно. Не бързайте да вземате решения, и не изразявайте своите идеи и мнения. Може да се намали възможността за възприемане, усвояване на знания, както и да възникнат проблеми с паметта. Възможни са трудности в работата, объркване, намеса в бизнеса ви.

Любов

Вашата невъзможност да възприемате обективно заобикалящата ви среда поставя акцент върху емоциите и лабилните настроения могат да повлияят на личните и семейните ви взаимоотношения. Това положение се утежнява от факта, че ще ви бъде трудно да изразявате своите идеи, мнения, позиции и интереси.

Здраве

Транзитното преминаване не е свързано със сериозно нарушение на здравето. Влошаване  чувстват само хора с хронични заболявания на белите дробове и горните дихателни пътища, увеличен недостиг на въздух при астматици. Внимавайте с гласните струни и гърлото. Възникващи конфликти допринасят за нервна умора. По-добре да се откажат разходки и дихателни упражнения. Треперене, чувство за несигурност на ръцете.
 

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама