козирог

Избери зодия:

04 фев

събота

Искам да обясня какво представляват дневните транзити. Всеки момент в небето десетте планети в Слънчевата система, гледани от Земята, образуват ъгли помежду си. Тези ъгли са хармонични и нехармонични. Хармоничните ъгли дават добри възможности в живота ни, а нехармоничните - някакви изпитания. Всеки ден разглеждам какви ъгли сключват различните планети и какви влияния имат върху нас. Всяка планета отговаря за определен знак, но някои, например Венера и Меркурий, отговарят за два знака, тъй като зодиите са дванадесет, а планетите - десет. Затова може да има повторение в тенденциите при някои зодии. Аспектите продължават по няколко дена, седмици и дори месеци /с изключение на лунните/ и възможностите, които те дават продължават също толкова дълго. РАЗБИРА СЕ, ВОДЕЩИ В ЖИВОТА НИ СА ЛИЧНИТЕ ТРАНЗИТИ, но общата картина в небето влияе на всички ни повече или по–малко в зависимост от това колко точен е съвпадът на аспекта с лична планета.   

Представителите на най-авторитетната и консервативна зодия доста дълго ще са под влияние на най-стресиращата планета Плутон, но разбира се, нещата отново зависят от духовното равнище на човека. За някои това е ново начало, за други е изпитание. Днес звездите вещаят:

Аспекта влияе на всички родени в знака, но най - силно ще го усетят родените от 5 – 15 януари.

Бизнес

Добър момент за дейности, изискващи интелектуални и творчески усилия. Ще усетите яснота на мисълта и прилив на свежи идеи. Добър период за доходоносни сделки и начало на пътуване. Въздържайте се от прибързани обещания.  Има възможност от

Любов

Хубав ден за романтична разходка, пикник. Пазете се от даване на прибързани обещания. Благоприятни са интелектуалните игри с децата. Хубав ден за смяна на местоживеенето, за преместване.

Здраве

Този транзит няма голям ефект върху здравето. Хората с нестабилна нервната система може да почувстват треперене или дискомфорт в ръцете. Периодът е добър за дихателни упражнения, за започване на лечение на белодробни заболявания и заболявания на дихателните пътища.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама