козирог

Избери зодия:

06 окт

четвъртък

Ако не внимавате, са възможни и  загуби. Ако по принцип не разполагате с достатъчно решителност да направите нещо, използвайте този ден. Избягвайте прояви на гняв, нетърпение, агресивно поведение и липса на внимание към  партньорите и по-младите колеги. Внимавайте,  възможни са инциденти, травми и действия срещу вас.

Вие сте активни и енергични в търсенето на удоволствия и контакти с противоположния пол. Нуждата от секс се увеличава значително и ще се отдадете на сексуални приключения. Жените обаче трябва да се пазят от сексуално насилие. Импулсивните действия са тенденция, изясняването на нещата може да ви разочарова от гледна точка на поддържането на мира и хармонията в семейството и в интимните отношения. Избягвайте агресивните действия по отношение на децата.

Този аспект се характеризира с главоболие, наранявания по главата и лицето (дори когато се бръснете). Бъдете особено внимателни, когато използвате пиърсинг остриета. Пазете се от наранявания, изгаряния, нападения, изнасилвания. Избягвайте битки, положете грижи и внимание. Този период е добър за спорт, тъй като се увеличава физическата активност. Понякога транзитът означава зъбна болка или необходимост от изваждане на зъб. Увеличава се и сексуалната активност.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама